Viggo Mortensen

Viggo Peter Mortensen Jr.

8,7
63 790 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Viggo Mortensen

tak sie wszyscy zachwycaja, ze Johnny Depp (nie mowie, ze go nie lubie - jeden z moich ulubionych aktorow) potrafi sie wcielic w kazda role i w ogole, a tak sobie przejrzalam filmwebowe zdjecia Viggo Mortensena (filmow raczej nie ogladalam, albo nie pamietam, oprocz Wladcy) i gdyby nie byly podpisane to bym nigdy na to nie wpadla ze to on gra w tych innych filmach - zupelnie inaczej w kazdym wyglada. No i ktory pan jest lepszym kameleonem?;)

szibi

Zgadzam się, bardzo dobrze wciela się w różne postaci. Pierwszy film z jego udziałem jaki widziałem to Karmazynowy Przypływ, dopiero w Dwóch Wieżach zorientowałem się, że zagrał właśnie w poprzednio wymienionym filmie.

fanaticadas

od westernu poprzez fantastykę do brawurowego kryminału - talent i tyle.niebanalny. podobnie jak szibi mam deppa w gronie ulbionych aktorów ale ma tę wadę zawodową,że do każdej postaci przenosi powtarzalne i przewidywalne cechy - mimikę,gesty. jego powaga niekoniecznie jest wiarygodnie poważna. np. donnie brasco to b. fajny film ale nie przemawiał do mnie do końca jako odtwórca głównej roli.