oglądam filmy z nim to wciąż nie mogę się nadziwić nad tym jaki jest okropny, na ekranie nie widzę nic oprócz jego cycek miseczki D już chyba i łysej glacy, grywa ważniaków, ale tak naprawdę to pewnie bałby się stoczyć walkę z Najmanem i na dodatek jest napakowany niczym pociąg na Woodstock, jego gra aktorska to także żal i żenada, ale idealnie wpasowuje się w gust uczniów gimbazy które nie mają niczego lepszego do roboty niż masturbować się przy jego fotach, dla mnie to jeden z najgorszych aktorów na świecie, przed wejściem do kina na film z nim powinni rozdawać torby papierowe i to takie mega wielkie, oczywiście na wymiociny albo wódkę, bo na trzeźwo nie da się go oglądać
Żal wogule odpisywać na twoje posty, bo jak widzę Troll'u jesteś to po to by prowokować ludzi na forum !
Czytałem twoje posty, mizerne, prowokujące, jest ich aż 10 i wszystkie brużdżą na aktorów.
W co ty grasz dziewczyno ?
Zapomnieć że kultura obowiązuje na forach ?
Przestań TRUĆ DUPĘ !
Też jesteś z tej strony ze śmiesznymi obrazkami? Reklamuje ją codziennie na fejsie.
mnie tez on irytuje ale jeżeli dla ciebie on ma cycki D i jest napakowany to znaczy że nie widziałąś prawdziwego pakera. przecież on ma łapki 2 razy mniejsze od przeciętnego bywalca dobrej siłowni. wpisz sobie w google Jay Cutler to wtedy zobaczysz co znaczy cycek D i napakowany jak pociąg na woodstock
Żałosna osóbko gdyby na ringu spotkał się Vin z cieniasem Najmanem to tego drugiego po kilkunastu sekundach znosili by ringu. Zapewne w jego przypadku potrzebna by była reanimacja defibrylatorem w karetce.
Nawet by w komedii romantycznej zagrał, ale coś w stylu Pacyfikator, na wesoło :)
Niech gra w czy jest najlepszy S.F, Sensacyjne :)
No film nisko budżetowy, i familijny, a Vin nie mógł się w nim rozkręcić, i wyszedł jak wyszedł :)
Ja tam osobiscie i skromnie bardzo lubie tego pana ;) Nie za gre aktorska, bo tym rzeczywiscie nie powala. Ani za dobór filmow, bo wiekszosc nie zachwyca. Ale ma ten cudowny gleboki, niski, meski glos od ktorego mam ciary ... wszedzie :D Lubie to ;)
facet Ci więc nie potrzebny jak masz wszędzie ciary przy jego głosie(wystarczy nagrywać jego głos na płytkę i sobie puszczać;) ) ;) A na poważnie.. W filmach Pitch Black czy Kroniki Riddicka to uważam, że dopasowali tego Pana idealnie do postaci
e tam, jako Riddic wymiata, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli, a jak nie lubisz z nim filmów to po prostu nie oglądaj.
No fakt :)
A takie pytanie na rolę w Kroniki Riddicka, czy np. Pitch Black, albo nawet szybcy i wściekli wolelibyście Vin'a Diesel'a, czy The Rock ?
To poprawka z postu wyżej, i to chyba dobry argument :)
Vin Diesel.On umie grać takich na koksowanych ważniaków co by każdemu dupę skopali :D Vin oczywiście by lepiej pasował.A jako ridick to po prostu wymiata i ten jego klimatyczny do tego filmu głos.Rock by na serio nie pasował :D
W 2 części xXx zabili chyba Diesla.W 3 części ma grać główną rolę.Hmm no spoko ale ciekawe jak to wyjaśnią,że żyje.
Chyba nie....jego tam nawet nie było, w drugiej części trenowali nowego xXx....Xander Cage powróci w wielkim stylu w 3.....żywy i to za życia :)
Dokładnie, 2 nie była taka fajna, Ice Cube...no przypał.....
ale powrót VD do 3 to jest coś :)
O kur** jak mogłem o tym nie wspomnieć,
to fakt, dzięki za przypomnienie bo u mnie skleroza chorobą :)
Więc w przyszłym roku sporo kasy pójdzie w kino.# filmy z Dieslem plus z 15 inny jak wypatrzyłem.
W tym roku też nie mało już wydałem a to nie koniec.
Ale na Diesla to się opłaca :D
I bardzo dobrze, ja też nie nie mam zamiaru wycofywać się z funduszy na filmy z VD, i wiem że nie będę żałował.....czyńmy swoją powinność i podziwiajmy Vin' a :)
Wiadomo 100 % pewności że to nie kiepska szmira a porządny film z VD :)
jaki jest twój najbardziej ulubiony ?
Trochę trudny wybór ale chyba Fast Five albo Triple X.Chociaż poznałem go najpierw z Ridicka lecz jednak wolę inne filmy z jego udziałem.
Jak dla mnie to też ciężki wybór, każdy film z jego udziałem jest inny, na swój sposób fajny, Riddick jest dla mnie najlepszy, ale lubię też wszystkie Fasty, oraz xXx :)