Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 257 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Gdy

użytkownik usunięty

oglądam filmy z nim to wciąż nie mogę się nadziwić nad tym jaki jest okropny, na ekranie nie widzę nic oprócz jego cycek miseczki D już chyba i łysej glacy, grywa ważniaków, ale tak naprawdę to pewnie bałby się stoczyć walkę z Najmanem i na dodatek jest napakowany niczym pociąg na Woodstock, jego gra aktorska to także żal i żenada, ale idealnie wpasowuje się w gust uczniów gimbazy które nie mają niczego lepszego do roboty niż masturbować się przy jego fotach, dla mnie to jeden z najgorszych aktorów na świecie, przed wejściem do kina na film z nim powinni rozdawać torby papierowe i to takie mega wielkie, oczywiście na wymiociny albo wódkę, bo na trzeźwo nie da się go oglądać

użytkownik usunięty
JaMajka69

Jak i ja :)

użytkownik usunięty

"[...]powinni rozdawać torby papierowe i to takie mega wielkie, oczywiście na wymiociny albo wódkę, bo na trzeźwo nie da się go oglądać". Z tego fragmentu wynika, że powinni dawać torby na wódkę.

użytkownik usunięty

Żałosne prawda....

osobiście wolę pić z kieliszka lub butelki, ale jak ktoś lubi z torby..

JaMajka69

Buraki piją tylko z toreb.

użytkownik usunięty
tomucho77

Jo produkują w torbach...cholera to chyba tylko w jakiś zasranych dziurach.....
ja tęż wolę ciągnąć z flachy lub z kielicha...ale z torby....
nie buraki Tom a cepy o kwadratowych łbach :)

z torbą to chyba się kończy takie imprezy... ALBO i bez torby, jak ktoś trzymać nie ma siły :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

Myślisz że ktoś by trafił do torby....na siebie o wiele łatwiej :)

O, wypraszam sobie, orzyganie siebie uważam już za totalne dno.

użytkownik usunięty
JaMajka69

No niestety, jak zachla się człowiek na trupa, to i obrzyganie siebie się przytrafia, a widziałem już wiele....choć sam sobie tego nie zrobiłem...jeszcze :)

JaMajka69

Każdy kto pije wódkę prędzej czy później zarzyga się :(

użytkownik usunięty
tomucho77

Zależy w jakich ilościach....jak więcej niż dwie flachy to wymiot murowany, czy to po kilku godzinach, czy to poranne karmienie szczurów kanalizacyjnych, nikt nie jest mocny :)

Piję dużo i jeszcze nigdy się nie zarzygałam. Szkoda ciuchów. A tak - porzygać sobie i wrócić i PRZYNAJMNIEJ wyglądać dobrze :D

JaMajka69

Do czasu przyjdzie taki moment że się zarzygasz ... wiem to po sobie :(

użytkownik usunięty
tomucho77

Dokładnie, nigdy nie wiesz jak zareaguje twój żołądek :)

tomucho77

nienie. jestem kobietą, obojętnie jak miałby zareagować mój żołądek Z DALEKA OD CIUCHÓW. Nie ma nic bardziej żałosnego niż obrzygana kobieta.

użytkownik usunięty
JaMajka69

Tu masz rację, hehehe, no jakby już zaszła taka sytuacja, broń Boże nie życzę ci tego, kieruj swoje niestrawione żarcie na kogoś innego, lub na coś innego....ty musisz pozostać czysta :)
Niestety nie wszystkim się to udaje :)

nie musisz mnie tego uczyć, sama o tym dobrze wiem! w odróżnieniu do młodszego pokolenia..

użytkownik usunięty
JaMajka69

Ok, nie staram się ciebie tego uczyć, tylko podsuwam myśl z własnego doświadczenia :)

o młodszym pokoleniu lepiej nie pisać, lecą w kimę po butelce browara ;)

albo kozaczą, piją jakąś czystą z niewiadomego źródła bez jakiejkolwiek popity i rzygają na prawo i lewo. (;

użytkownik usunięty
JaMajka69

Heh...Kur*a że są cwaniaki i nie muszą popity brać, potem tylko pawia puszczać...

dokładnie :D żal i nędza...

JaMajka69

Nie bądź taka pewna ktoś ci zrobi głupi żart doleje coś do drinka i się porzygasz nawet nie wiesz kiedy !

tomucho77

nie na siebie. :c

JaMajka69

Ja też byłem taki pewny siebie i pewno razu obrzygałem siebie i ludzi w autobusie jak jechałem na wyjazd integracyjny. Ciach trach nawet nie wiadomo kiedy i puściłem pawia !

tomucho77

o fuj, ale na chorobę lokomocyjną są tabletki :(

JaMajka69

To nie była choroba lokomocyjna tylko ostre zaprawianie wódy i piwa :(

tomucho77

no to kaj mieszasz :( i to jeszcze w duchocie :(

JaMajka69

Czego się nie robi pod wpływem kolegów i koleżanek z pracy :)

tomucho77

Jak dbasz, tak masz :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

Dobrze powiedziane, ale trzeba ograniczyć coś do swoich możliwości, nawet najtwardszy żołądek czasem wymięknie, jak i jego właściciel, jak wypijesz więcej niż możesz....na pewno się porzygasz :)

pewnie, to tak jak dzień w którym pomyślałam, że wódka destylowana przez wujka to taka sama wódka jak ze sklepu. Ha, to było głupie.

użytkownik usunięty
JaMajka69

Ja też ją piłem.....wiesz jak to się kończy :)
jak się miało 8 lat i sieczkę w głowie....

18 lat i dalej to samo... :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

No ja akurat w 50 % zmądrzałem, ale to 50 % to kolejne wybryki :)

A ja czym starszy tym głupszy :) buhahahahahahah.

użytkownik usunięty
tomucho77

Heheheheheheheheheh - i ja też, witaj w klubie !

tomucho77

dokładnie tak :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

Na starość kompletnie sodowa dobija do głowy, a co dopiero będzie jak dojdziemy do cyklu seniora :)

JaMajka69

będziemy nie do zniesienia. hm. :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

Nasze dzieci wyślą nas do domu starców przez to, że w młodości szaleliśmy....hihih :)

byleby trafić na podobne towarzystwo :D

użytkownik usunięty
JaMajka69

Nie wszystkie dzieci takie są, a to zależy od rodziców....rygor, i dyscyplina niszczy wszystko, a nawet dziecko nie wie że rodzic sam szalał w młodości :)

użytkownik usunięty
JaMajka69

No to przyjdzie taka chwila ;)

użytkownik usunięty

zgadzam sie slaby aktor. A poza tym wkdenerwuje mnie ze zawsze sie komus podobal;/

użytkownik usunięty

No to niektórym się podoba, nic nie poradzisz :)