Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 479 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

Niech każdy wpisuję najlepsze tytuły filmów z Vin Dieslem. Moim zdaniem, b. dobrze zagrał w -
Pitch Black
Kroniki Riddicka
i oczywiście Szybcy i Wściekli

neeth

Mi się podobał "XxX" i "Szybcy i wściekli".
Pozdrawiam...:)

neeth

Uwielbiam film z nim pt. Kroniki Riddicka.

neeth

Jego najlepsze filmy???
Szybcy i wściekli XXX obie częsci Riddicka były też spoko

DAMIANO_7

hmm... Synowie Mafii, Odwet i Pitch Black
Pacyfikator, xXx, Szybcy i Wściekli i Szeregowiec Ryan(ale tam się nienagrał długo)zaraz potem
A na końcu postawie Kroniki Riddicka bo schrzanił trochę tą rolę chociaż nie do końca. Nieoglądałem jeszcze Find My Guilty ale ściągam więc niebawem obejże.

neeth

Oczywiście na pierwszym:"Szybcy i wściekli" no a potem "Pitch Black":):):) Uwielbiam tego aktora,przecież jest taki śliczny:):):)Oglądałam mało filmów z nim,ale teraz nadrabiam:):):)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Nie ma co Pitch Black rządzi!!! To najlepszy moim zdaniem film Diesela.

neeth

Ludzie, jeśli jestescie fanami Diesla to obowiązkową pozycją jest "Find me guilty" - zagrał tam naprawde dobrze, a rola jest hm... bardzo wyjątkowa na takiego goscia jak Mark.

Barrrdzo polecam! Naprawde miałam niezły ubaw widząc Vina z takim brzuszyskiem, trudno było sie w nim doszukać Torreto, ale i tak był świetny;)

neeth

Zdecydowanie xXx

:D:D <za krotki post;/>

neeth

dla mnie świetny był w "XXX".rola Xandera mu idealnie pasowała. Sprawdził sie świetnie w "Szybkich i wściekłych",w "Pacyfikatorze" też był super.

neeth

Moja ulubiona postać to Riddick (ten z Kronik Riddicka - Pitch Black nie przekonał mnie do siebie w takim stropniu), ale najfajniej zagrał chyba Dominica w Szybkich i wściekłych oraz Xandera w xXx.

neeth

mi sie najlepiej spodobal w szybkich i wscieklych i w odwecie, super filmiki

neeth

Ogólnie każdy film z jego udziałem jest swietny ale zdecydowanie kroniki riddicka!!!

neeth

Szybcy i wściekli <oczywiście>!!!!!!!!!!!!!!!!

neeth

XXX ,Szybcy i Wściekli ale wszystkie filmy z nim fajne :D

neeth

Według mnie bardzo dobrze zagrał w "Find My Guilty" i "Pitch Black". "Kroniki Riddicka" też były świetne. No i nie mogę zapomnieć o "XXX" i "Szybkich i wściekłych". ^^ Vin świetnie się nadaje do takich filmów. A grą w "Find My Guilty" potwierdził, że nie jest typowym mięśniakiem grającym w filmach akcji i, że nadaje się także do innych ról. Takie moje zdanie ^^

neeth

Jego najlepsze filmy : "Szybcy i wściekli", "xXx", "Odwet", "Pitch black",
"Kroniki Riddicka" i "Synowie mafii".

neeth

najbardziej lubie "Pitch Black" ale dobre sa tez:
*Kroniki Ridika
*XXX
*Szybcy i wsciekli
*Pacyfikator
*Diablo

Ejmi1

--> KRoniki Riddicka
-->Szybcy i wsciekli
-->Pacyfikator

neeth

Szybcy i wściekli bezapelacyjnie :D:D oraz odwet :)

neeth

lubie wszystkie filmy z nim
jakie to ciacho mniam mniam mniam
ale najbardziej to szybcy i wściekli rzecz jasna oraz pitch black i kroniki oczywiście :*

neeth

Ja wybieram "xXx" i "Szybcy i Wściekli".

neeth

Pitch Black, Kroniki Riddicka, Szybcy i wściekli

neeth

Kroniki Riddicka
Szybcy i wściekli

neeth

-xxx
-synowie mafii
-odwet(diablo)
-szybcy i wsciekli

neeth

SZYBCY I WŚCIEKLI!!!! THE BEST!!! Ogółem film jest super! No i grał w nim Chad! XD

neeth

Pitch Black, Kroniki Riddicka - pewnie dlatego, że bardzo się podoba mi postać Riddicka.

Mikor

Przede wszystkim xXx i Szybcy i wsciekli. Super filmy i warto obejrzec
Pozdrowka dla wszystkich :D:D:D:D

neeth

Najlepsze filmy to:
- Odwet
- Szybcy i wściekli
- Synowie mafii
Nie oglądałam jeszcze Find me guilty, ale niedługo to zrobię. xXx uważam za najgorszy, tandeta do kwadratu. Chociaż początek ciekawy.
* * *
-You said it's clear!
-I said it looks clear.
-And how is it look like now?
-Looks clear. xD

użytkownik usunięty
neeth

Pitch Black
Szybcy i wściekli
Odwet
Kroniki Riddicka
XXX

neeth

1. Szybcy i wsciekli
2. xXx
3. Kroniki Riddicka

a tak ogółem to on wszędzie sprawdził się znakomicie =D

użytkownik usunięty
neeth

Szybcy i wściekli ;p
Szkoda ze w Szeregowcu Ryan'ie szybko dostal kulke od snajpera bo chcialbym go ogladac w tym filmie dluzej.

neeth

Zdecydowanie Find me guilty. Tą rolą pokazał, że nie jest tylko mięśniakiem mogącym grać w filmach akcji. No i oczywiście "Kroniki Riddicka", jest tam boski ^^

neeth

No jak dla mnie też oczywiście:
Pitch Blach (nie wiem co niektórym nie pasowało w tym filmie, no końcówka może trochę inna niż się wszyscy spodziewali ale tak poza tym ciekawy film)
Kroniki Riddicka
i w Pacyfikatorze mi się podobał, szczególnie jak ta mała do niego "jak dorosnę też chciałabym mieć takie wielkie cycki jak ty" to myślałam, że walne z jego miny :D

neeth

Ogólnie nie przepadam za tym aktorem ale za to jak zagrał w Find Me Guilty to należy mu się duże uznanie i rola nie tylko mięsniaków co wszystko niszczą.

neeth

Pitch Black
Kroniki Riddicka
Szybcy i Wściekli
Wszystkie są zajebiste

neeth

Według mnie najlepiej zagrał w " Find me guilty" i w filmie " Odwet"

neeth

Pitch Black, The Fast And The Furious

neeth

Moim zdaniem super rola i zupełnie nietypową jak na Diesela jest rola w filmie "Find me guilty"

neeth

najbardziej mi sie podobał w Pacyfikatorze, xXx i oczywiście w Szybkich i Wściekłych...on jest po prostu cudowny:)

neeth

Zdecydowanie rola Riddicka ale w reszcie filmów też całkiem nieźle. Ogólnie nie jestem obiektywna, bo jak tu być tylko popatrzcie na niego, no po prostu nie da się :P hahaa

neeth

Świetny był w xXx, Pitch Black, Kronikach Riddicka no i w Szybkich i Wściekłych. Ale dla mnie chyba zawsze będzie utożsamiany z Riddickiem.

Robert_Sawyer

Według mnie njlepszy był w Kronikach Riddicka

użytkownik usunięty
karolina1100

Moim zdaniem najlepiej zagrał w "Szeregowcu Ryanie" i "Szybkich i wściekłych"

neeth

Pitch Black
Kroniki Riddicka
Szybcy i Wściekli
A Man Apart (Odwet) - rewelacja

neeth

Pitch Black , Pacyfikator , Odwet , Synowie Mafii

KAOS_79

a i oczywiscie jeszcze w xXx :)

KAOS_79

Mi się podobał jak grał żołnierza II WOJNY ŚWIATOWEJ. czyli Szeregowiec Rayan (fakt nie nagrał się długo.), NAstepnie Szybcy i sciekli jako Dominik. i Pitch black + kroniki, co do xXx to średni w Babylionie nie było źle ale rewelacja to niebyła. A pacyfikator to lekki kicz ale takie są skutki kręcenia filmów dla disneya.

neeth

Szybcy i wściekli oczywiście :D

:D:D <za krotki post;/>

neeth

Na pierwszym miejscu ,,Szybcy i wściekli'' a potem ,,Babylon A.D''

neeth

Hmmm...

1. "Kroniki Riddick'a"
2. "Szybcy i wściekli"
3. "Odwet"
4. "Pacyfikator"
5. "Pitch Black"