Vin Diesel

Mark Sinclair Vincent

8,2
49 257 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vin Diesel

To chyba jeszcze gorszy aktor od Ryśka z "Klanu". Poza tym ma jakies kompleksy z dzieciństwa, bo teraz gra samych twardzieli.

użytkownik usunięty
Getzz

Vin jest bardzo przystojny i poprostu swietny pod wzgledem talentu. Nie pasowala by do niego rola jakiegos lalusia. On jest naprawde swietny i powinno byc wiecej takich aktorów:)

użytkownik usunięty

ten kto to pisał jest chyba stuknienty i niewie co gada bo On jest super gość i ma fajne ciałko aż ślinka mi leci i cała drże

użytkownik usunięty
Getzz

A ja uważam że jest świetnym aktorem. wogóle sie nie znasz!!!!!!!!

Może rzeczywiście nie pasowałaby do niego rola lalusia.

użytkownik usunięty
Getzz

Wy wszyscy się znacie widze? spójżcie na swoje ryje jesteście zajebani gównem i nie macie pojęcia o urodzie i o ciałku które on posiada pewnie macie jakiej zwisy i mu zazdrościcie nie prawda pedały?

użytkownik usunięty
Getzz

vin jest zarypiasty,ma super cialo i jest swietny ci co go zle oceniaja nie maja gustu on jest cool

użytkownik usunięty

Czy ktos z administratorow pilnuje porzadku na tym forum ? Bedzie sie tu jeden cham z drugim gownem obrzucac. Wyszli ze wsi ale najwyrazniej wies z nich nie wyszla.

Getzz

ja tam go lubie, ma suoer głos i swietnie gra ::P

użytkownik usunięty
Getzz

prawdopodobnie porównujesz go do ryska z klanu bo sam wyglądasz jak Ridge z MOdy Na Sukces - jesteś piękny i łysy, masz dziecko z żoną matką i siostrą i niewiadomo jeszcze z kim może z własnym ojcem. Nie oczerniaj innych ty lachociągu!!!!!!!!!!1
CZARNA

Z zasady nie odpisuje się na komentarze niezalogowanych przygłupów, ale dla ciebie Czarna zrobię wyjątek.
Pomijając fakt, że twoja wypowiedź jest żenująca (i co najmniej obraźliwa) to naprawdę śmieszą mnie tacy forumowi "obrażacze" groźni i odważni, ale tylko przez internet. Ciekawe czy powiedziałabyś mi to w oczy. Nie sądzę.
Nie wymyślaj juz żadnej "błyskotliwej" riposty, bo i tak tego nie przeczytam.
Nie pozdrawiam.
PS. Jak ktoś słusznie zauważył na tym forum powinien być jakiś administrator, bo tu mówi sie o kinie (również krytycznie), a nie obraż ludzi.
PPS. Nie wiem w ogóle po co zamieściłem tu komentarz (Diesel to nie moje kino)

użytkownik usunięty
Getzz

W tej całej dyskusji pociesza mnie jedno: przynajmniej nie jesteście jednostajni w bluzganiu. Jednakże ekologia nadal wam z butów wyłazi

użytkownik usunięty

Ciekawe czy wiesz co to jest ekologia. Jak nie wiesz to się nie odzywaj, o robisz sobie wstydu! Ale dla ludzi takich jak Ty, ekologia i ochrona przyrody to jedno i to samo!
Mgr inż.

Dla mnie on jest zajebisty! Świetnie gra, przynajmniej wczówa się w role nie to co niektórzy.

Getzz

Ale z was rasiści):). Mowicie że to typowy mięśniak... ty raczej wy jesteście tępi, i zazdrościcie mu walorów fizycznych:). na pewno walory fizyczne pomogly mu w drodze do światowej kariery (Pitch Black) ale też to świetny aktor teatralny! oraz scenarzysta (zauważył to nawet Spielberg!!!). Poza tym jego rola w A Man Apart była bardzo dobra. A nie widać było jego mięśni:) Tak więc nie macie się za co go czepiać... Co najwyżej scenarzystów jego filmów:)(xXx)....

użytkownik usunięty
Getzz

to chyba ty masz jakies kompleksy czaisz...
lukaj na ogladalnosc jakich kolwiek filmow z Dieslem...
sa najwyzej...
maja ponad 8, 9 gwiazdek... kazdy facet kazda szmula ci powie ze to najlepszy aktor... a ze gra twardzieli... no ojej.... to nie jego wina tak?? to producenci go biora do takich filmow... a wiec najlepiej to sie przymknij i niegadaj glupot AJ???

Getzz

Myślę, że z jego wyglądem raczej ciężko byłoby mu zagrać rolę w romantyznej komedii o nastolatkach. Jego albo nie jego wina, że tak wygląda (mnie się baaardzo podoba, i ten głos...), więc biorą go do filmów akcji. MA zagrać mięczaka jakiegoś? A czy on na takiego wygląda?