Vinnie Jones

Vincent Peter Jones

7,7
12 580 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vinnie Jones

Nie wiem ile w tym prawdy jest (nie widziałem większości filmów, w których brał udział Vinnie Jones) ale podobno w każdym z tych filmów jest scena gdzie postać grana przez Vinniego przycina głowę drzwiami samochodowymi jakiemuś delikwentowi :).

Jurand

jest w conajmniej 3 o ile mnie pamiec nie myli (Porachunki, 60 sekund i Snatch) :]

MPS

Z Vinniem to widziałem Mecz Ostatniej Szansy, Eurotrip i Kod Dostępu i muszę powiedziec że nie pamiętam żadnego "przycięcia" w tamtych filmach... Ale mogę się mylić bo wszystkie te filmy widziałem dość dawno temu.

JohnnY_22

W Meczu... i w Eurotripie na pewno nie bylo przycinania ;) Nie wiem za to jak w Kodzie... bo dawno to ogladalem

JohnnY_22

W Condemned też takiej sceny z pewnością nie było :)

Jurand

Przycina delikwentowi łeb drzwiami samochodowymi w filmie "Porachunki"!!
Ekstra scena, napier..a kolesia drzwiami wykrzykując, że jeszcze nikt nie był dla niego tak kurewsko nieuprzejmy (koleś groził jego synowi).

____11

Hmm... nie pamiętam żeby w "60 sekund" była "Scena z drzwiami".
Widziałem parę filmów z Vinnie'm i taka scena występowała tylko w "przekręcie" i "porachunkach"...

____11

Jeden z moich ulubionych tekstów w historii kina ;-). "JESZCZE.. NIKT!.. NIGDY! NIE BYŁ.. DLA MNIE! TAK! KUREWSKO!! NIEUPRZEJMY!" ;-).

Jurand

w eurotripie jest uroczy, co nie? ;)

ale nocny pociąg z mięsem ... n/c