nie moge juz patrz na te jego zakochane w nim fanki :/ dziewczyny gdzie wy macie oczy! przeciez on ma morde jak kapec :/
uwielbiam to forum!!! ;)chyba bede tu czesciej zagladac;), a ty magdo m nie zauwazyłas cos okolo tysiaca tematów poruszajacych ten sam watek??ale co tam... można załozyc 1001, bedzie super:)
A ty nie zakładaj bzdurnych tematów albo osobiście poślę go na samo dno tego forum, kolejny typ idiotycznych TOPICÓW.
Ach dziewczyno żal mi Ciebie (znalazła się specówa)podobnych tematów jest tyle ile twoich irytujących głosów oddane na filmy już piszę:
10 pkt dla m.in: Artur i miminki, Adam i Ewa,Atomówki, barbie jako księżniczka, brzydkie kaczątko, kopciuszek i wiele innych więc proszę nie komentuj na forum skoro się nie znasz na klasyce. Abo inaczej: WON Z TĄD CIOTO DO KWADRATU!!!!
Ps.Joanna Brodzik 10/10 , Wentworth Miller 1/10.( no comment)to chyba najgorszy krytyk filmwebu.
a ty taki dobry jestes ze nawet nic nie potrafisz dodac nie ? tak sadzilam pedale :/ a to juz moja sprawa jakie glosy oddaje :/ a ciebie to powinno najmniej interesowac :/ i wiem dlaczego sie tak uniosles dlatego ze powiedzialamm prawde o tym predale Wentworthdzie Millerze jest ciota i ciota bedzie :]
No oczywiście, że twoja sprawa jest jakie głosy oddajesz, ale w takim razie co cie obchodzi, że Went się komus podoba???
To nawet dobrze, że ci się on nie podoba...bo gdybym miała faceta, który podobałby się wszystkim dziewczynom to...bym była zazdrosna...i nie mówie tu konkretnie o Millerze...
Pedale...dobre opowiem mojej lasce to się z ciebie pośmiejemy...hehe a co do tego jakie głosy oddajesz oczywiście twój wybór ,ale fakt faktem ,nie wiesz nic o dobrych filmach bo jesteś zacofana i oglądasz bajeczki ,którym dajesz po 10 pkt...żenada...aha sorry że cię oderwałem, musiałaś przerwać wieczorynkę jaką bajkę teraz oceniasz? Smurfy? Pozdrów ode mnie myszkę miki i kaczora donalda