Znam go tylko z serialu 'Prison Break', ale muszę przyznać, że gra w nim fenomenalnie! Ma szlachetne rysy twarzy, intrygujący głos i te spojrzenie...Chciałabym go zobaczyć na pełnym ekranie!
no tylko w 2 filmach takich większych grał a szkoda ma talent chłopak
reżyserzy brać go do filmów już! :D
Szczerze... nie dziwię się twojej siostrze Dream... ;) :D On jest zabójczo przystojny, jego cudowne spojrzenie i ten głos... :D zgadzam się z tematem... "Dla mnie Miodzio:)" Jak macie jakies informacje na jako temat to podawajcie linki... ;]
pozdrawiam :)
Hehe. Przeczytałem na IMDB, że Wentworth ma dziś urodziny więc możecie mu złożyć tam życzenia. Pozdro!
Facet jest niesamowity, wszystkie doszłyśmy do tego samego wniosku. Ale dla mnie niesamowite jest to, że ma 34 lata a wygląda na dziesięć mniej. Grający jego brata Dominic Purcell jest 2 lata starszy, ale ma się wrażenie, że to jest duuuża różnica. Wentworth Miller cudownie wygląda i świetnie odnalazł się w roli, nadaje postaci tajemniczości za sprawą tych niebanalnych oczu, do tego stopnia, że można oszaleć (dlatego doprowadził panią doktor do takiego końca). Mam nadzieje, że jego kariera nabierze rozpędu i bedzie go można oglądać i podziwiać nie tylko w Prison Break. Pozdrowienia dla wielbicielek Wentwortha!!
Czuje sie pozdrowiona więc dzięki :) Całkowicie zgadzam sie z tobą kitek2.... kiedy obejrzałam pierwszy odcinek myslałam ze ona ma max 22-23 lata... poszperałam o nim i jak się dowiedziałam że on ma 34 lata to aż w to nie mogłam uwierzyć! przeciez on wygląda tak młodziutko... :) i jeszcze ten jego wzrok i te oczy... :D pewnie dlatego tak nas oczarował (przynajmniej mnie.... ;))
Pozdrawiam :)
Przecudowny jest :) Przystojny, dobry aktor, a jako Michael taki inteligentny :) Czego wiecej pragnąć ?...
...Żeby był z 10 lat młodszym polakiem ;d
hehe... a mnie tacy obcokrajowcy jeszcze bardziej pociagają... :D Tylko właśnie żeby byl o 10 lat młodszy... ale miłośc chyba nie zna granic wieku...;)
pozdrawiam ;)
ehh... ale on jest chyba z tych "normalnych" co wolą młodsze ;) z reszta on tak młodo wygląda ze jakas stara baba by mu nie pasowała ;) więc może jakieś szanse jeszcze są? ;D :)
pozdo :)
Jak dla mnie to ideał faceta i napewno dla wiekszoci dziewczyny na całym świecie;) szkoda tylko ze nie mieszka w Polsce ;( ta jego buzka,nie mozna sie na Nią napatrzec.. 34lata a tak swietnie wyglada :)) pozdro dla wszystkich fanek:D heheh
dzieki :) rzeczywiście to ideał faceta większości dziewczyn... no, przynajmniej wiem że mój! :) on jest bardzo przystojny i jak na swój wiek (chociaz 34 lata to nawet nie az taki stary;)) wygląda bardzo młodo... tak młodo że na początku dawałam mu 22 lata... ;) nawet pomimo jakiejś róznicy wieku mi to nie przeszkadza... :D dlatego nie traćmy nadziei... ;)
pozdrawiam :)
On naprawde wyglada niesamowicie. Zaklinam sie, w zyciu nie dalabym mu 34 lat!!!!!! Co najwyzej 27, ale to tez za duzo. Dopuki zyjemy zawsze mozemy miec nadzieje ze go spotkamy. wiek nie ma znaczenia pamietajcie((((;
Ja zawsze będę chciała go spotkac niezaleznie od tego ile ja (i on) bede miec lat... ;] to zawsze bedzie moim marzeniem... :)
on jest słodziutki w joan z akradii gra diabełka hihi teraz leci na polsacie ale odcinki z nim bedą dopiero dalejj hoho
a mogłabyś mi powiedzieć w których odcinkach joan z arkadii będzie on występował? bo mnie nie było przez jakiś czas i teraz nie jestem na bierząco... a bardzo bym chciała go zobaczyć jak gra w innych rolach (bo w Prison Break to juz wiem ;))
Dzięki i pozdrawiam :)