Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Znam go tylko z serialu 'Prison Break', ale muszę przyznać, że gra w nim fenomenalnie! Ma szlachetne rysy twarzy, intrygujący głos i te spojrzenie...Chciałabym go zobaczyć na pełnym ekranie!

lola_13

no tylko w 2 filmach takich większych grał a szkoda ma talent chłopak
reżyserzy brać go do filmów już! :D

lola_13

Nie no wiecie co ... Nawet moja siostra się w nim podkochuje... Ludzie ;)

lola_13

Szczerze... nie dziwię się twojej siostrze Dream... ;) :D On jest zabójczo przystojny, jego cudowne spojrzenie i ten głos... :D zgadzam się z tematem... "Dla mnie Miodzio:)" Jak macie jakies informacje na jako temat to podawajcie linki... ;]
pozdrawiam :)

lola_13

Hehe. Przeczytałem na IMDB, że Wentworth ma dziś urodziny więc możecie mu złożyć tam życzenia. Pozdro!

lola_13

wiem ze jest już za późno ale interesuje mnie jaka to stronka...? :]

lola_13

Facet jest niesamowity, wszystkie doszłyśmy do tego samego wniosku. Ale dla mnie niesamowite jest to, że ma 34 lata a wygląda na dziesięć mniej. Grający jego brata Dominic Purcell jest 2 lata starszy, ale ma się wrażenie, że to jest duuuża różnica. Wentworth Miller cudownie wygląda i świetnie odnalazł się w roli, nadaje postaci tajemniczości za sprawą tych niebanalnych oczu, do tego stopnia, że można oszaleć (dlatego doprowadził panią doktor do takiego końca). Mam nadzieje, że jego kariera nabierze rozpędu i bedzie go można oglądać i podziwiać nie tylko w Prison Break. Pozdrowienia dla wielbicielek Wentwortha!!

lola_13

Czuje sie pozdrowiona więc dzięki :) Całkowicie zgadzam sie z tobą kitek2.... kiedy obejrzałam pierwszy odcinek myslałam ze ona ma max 22-23 lata... poszperałam o nim i jak się dowiedziałam że on ma 34 lata to aż w to nie mogłam uwierzyć! przeciez on wygląda tak młodziutko... :) i jeszcze ten jego wzrok i te oczy... :D pewnie dlatego tak nas oczarował (przynajmniej mnie.... ;))
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
StarFish

Przecudowny jest :) Przystojny, dobry aktor, a jako Michael taki inteligentny :) Czego wiecej pragnąć ?...
...Żeby był z 10 lat młodszym polakiem ;d

lola_13

hehe... a mnie tacy obcokrajowcy jeszcze bardziej pociagają... :D Tylko właśnie żeby byl o 10 lat młodszy... ale miłośc chyba nie zna granic wieku...;)
pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
StarFish

Dla nas nie ;)
Z jego perspektywy to inaczje wygląda, heh ;)

lola_13

hehe... ;) ale przecież faceci wolą młodsze kobiety... ;D
pozdrawiam ;)

StarFish

nie wszyscy weźmy np. Ashtona Kutchera :D pozdrawiam;)

lola_13

ehh... ale on jest chyba z tych "normalnych" co wolą młodsze ;) z reszta on tak młodo wygląda ze jakas stara baba by mu nie pasowała ;) więc może jakieś szanse jeszcze są? ;D :)
pozdo :)

lola_13

Jak dla mnie to ideał faceta i napewno dla wiekszoci dziewczyny na całym świecie;) szkoda tylko ze nie mieszka w Polsce ;( ta jego buzka,nie mozna sie na Nią napatrzec.. 34lata a tak swietnie wyglada :)) pozdro dla wszystkich fanek:D heheh

lola_13

dzieki :) rzeczywiście to ideał faceta większości dziewczyn... no, przynajmniej wiem że mój! :) on jest bardzo przystojny i jak na swój wiek (chociaz 34 lata to nawet nie az taki stary;)) wygląda bardzo młodo... tak młodo że na początku dawałam mu 22 lata... ;) nawet pomimo jakiejś róznicy wieku mi to nie przeszkadza... :D dlatego nie traćmy nadziei... ;)

StarFish

fakt. nie da się ukryć że jest szalenie przystojny:) ja bym mu dała 24:)

lola_13

On naprawde wyglada niesamowicie. Zaklinam sie, w zyciu nie dalabym mu 34 lat!!!!!! Co najwyzej 27, ale to tez za duzo. Dopuki zyjemy zawsze mozemy miec nadzieje ze go spotkamy. wiek nie ma znaczenia pamietajcie((((;

lola_13

Ja zawsze będę chciała go spotkac niezaleznie od tego ile ja (i on) bede miec lat... ;] to zawsze bedzie moim marzeniem... :)

StarFish

on jest słodziutki w joan z akradii gra diabełka hihi teraz leci na polsacie ale odcinki z nim bedą dopiero dalejj hoho

lola_13

a mogłabyś mi powiedzieć w których odcinkach joan z arkadii będzie on występował? bo mnie nie było przez jakiś czas i teraz nie jestem na bierząco... a bardzo bym chciała go zobaczyć jak gra w innych rolach (bo w Prison Break to juz wiem ;))
Dzięki i pozdrawiam :)

StarFish

w 2 ostatnich odcinkach beda one pod koniec sierpnia dopiero :D