Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

zgrubiał, gra w kiczowatych filmach i jest gejem..

A po Skazanym na śmierć myślałem że sukces ma w garści i będzie topowym aktorem..

sewerynsenior

''zgrubiał'' Po profilowym sądzę, że z Ciebie też nie taki przystojniak. Poza tym poloniści by Cię zrównali z ziemią za to określenie.

''gra w kiczowatych filmach'' Jest mocno przeciętnym aktorem, więc do lepszych go nie zatrudnią. Nawet wygląd mu zbyt wiele nie pomoże.

''jest gejem'' To naprawdę okropne.

(PS. I tak nie miałbyś u niego szans.)

Sumire_x3

Post pisany dawno więc po co odkopujesz temat? Nikt ci nie kazał oceniać mojego zdjęcia profilowego które jest z przed 3 czy 4 lat :)

"Poza tym poloniści by Cię zrównali z ziemią za to określenie." - wiem, jakoś tak na szybko to napisałem, nie mogłem dobrać odpowiedniego słowa w tamtym czasie.

''gra w kiczowatych filmach'' Jest mocno przeciętnym aktorem - Zgadza się.

"(PS. I tak nie miałbyś u niego szans.)" - i całe szczęście, wolę płeć żeńską. :)

sewerynsenior

Komentujesz wygląd innych ludzi, więc nie dziw się, że ktoś się tak zabawi z Tobą. Trochę samokrytyki koleś.

A post nie jest taki znowu stary. Poza tym nawet nie patrzyłam na datę, znajował się prawie na samym początku.

Sumire_x3

"więc nie dziw się, że ktoś się tak zabawi z Tobą" - uważaj żebym ja się zaraz z tobą nie zabawił... panienko..
"Trochę samokrytyki koleś" - oj uwierz mi mam jej wiele. Może ty podeślesz swoje zdjęcie, z radością je skomentuję.

Sumire_x3

"Komentujesz wygląd innych ludzi, więc nie dziw się, że ktoś się tak zabawi z Tobą."
Zaraz ja się mogę z tobą zabawić... panienko od siedmiu boleści. Mam do tego prawo, w końcu Filmweb chyba stworzył forum aby ludzie mogli rozmawiać na każde tematy. Napisałem tylko jak wygląda obecnie, bo od "Prison Break'a" dużo się zmienił, a długo nie widziałem z nim żadnego filmu.

"Trochę samokrytyki koleś."
Mam jej wiele, może wstawisz swoje zdjęcie z radością je skomentuję.

Wnioskując po dacie rejestracji i braku podania danych, pewnie jesteś jakąś młodą fanką w przedziale 14-18 lat, której jeszcze piersi nie urosły. Podoba ci się Miller, i starasz się go bronić. On i tak jest gejem nawet by na ciebie nie spojrzał.

PS: Jak będziesz czytać ten wpis, trochę samokrytyki.

sewerynsenior

Filmweb jest od oceniania gry aktorskej. Owszem, masz prawo komentować czyjś wygląd, jednak jest to oznaka buractwa. Mogłabym Ci również napisć co nieco o tym, co sądzę na temat Twojego profilowego, ale byłoby to hipokryzją. W każdym raie nie byłoby to nic miłego.
Nie wstawię swojego zdjęcia. Too fab for dat.

''Wnioskując po dacie rejestracji'' Na podstawie rejestracji wnioskujesz, ile kto ma lat? Gratuluję! Po fatalnej ortografii i głupich wymówkach stwierdzam, że mentalnie znajdujesz się właśnie w przedziale 14-18.

'' Podoba ci się Miller''
Z Millerów gustuję tylko w Leszku. Poza tym kiepsko Ci idzie z rozkminianiem mojej osoby.

PS. U mnie z samokrytyką nie ma problemu.

Sumire_x3

Widzę że nie ma sensu dalej dyskutować. Jestem informatykiem i piszę bez patrzenia na klawiaturę, wiec drobne błędy ortograficzne to normalka. Poza tym pewnie twoja przeglądarka podkreśla ci błędy, moja niestety nie. Nie studiuję też polonistyki, może ty tak. Dołączyłaś kilka miesięcy temu i uważasz się za nie wiadomo kogo, wiesz przed monitorem każdy jest mocny. Jeżeli chcesz podyskutować, możemy się spotkać ;) Pozdrawiam cię i życzę miłego wieczoru.

sewerynsenior

No to po kolei.

''Widzę że nie ma sensu dalej dyskutować.''
Jakbyś nie widział sensu to byś nie odpisywał. Zrobiłeś to i mało tego, odpiszesz i na tę wiadomość.

Co do błędów to i sama często zjadam litery, bo piszę szybko. Jednak tłumaczenie się z błędów ortograficznych bo ''piszę szybko'' jest żałosne. Mam znajomą, która lenistwo i brak podstawowej wiezy na temat ortografii tłumaczy ''dysortografią''. To ten sam przypadek. Ja również nie mam wykształcenia w tej dziedzinie, nwet nie mieszkam w Polsce a pisać poprawnie umiem.

''Dołączyłaś kilka miesięcy temu i uważasz się za nie wiadomo kogo''
Czekaj, czekaj... CO Z TEGO że dołączyłam tutaj niedawno? Chociaż i to nie jest prawdą, ale mniejsza z tym. Co z tego? Nie uważam się za niewiadomo kogo, po czym to wnioskujesz? Chociaż fakt, dyskusje z osobami takimi jak Ty sprawiają, że moje ego rośnie. :)
Uwierz, że wygodniej mi się rozmawia twarzą w twarz. Mimo wszystko i tak nie masz co liczyć na spotkanie.

''Pozdrawiam cię i życzę miłego wieczoru''
Nie sil się na sztuczne uprzejmości.

Sumire_x3

*nie wiadomo
cholera, i ja zaczęłam przez Ciebie błędy robić

Sumire_x3

Ostry charakter. Lubię takie dziewczyny :) Miałem już nie odpisywać, no ale widzisz wszystko przez ciebie. Odnośnie spotkania, szkoda z pewnością mielibyśmy wiele tematów do obgadania. Masz równie udany charakter co ja. Dobra przyznajmy, że masz rację jeżeli chodzi o ocenianie bo widzę że ciągle do tego dążysz - taki typ kobiety. Pewnie niektórzy mają z tobą ciężko :) "Nie sil się na sztuczne uprzejmości" - Fakt przyznaję, miało cię to lekko zdenerwować, nie pisałem tego z uprzejmości. - Ale hey przynajmniej jestem szczery :P

sewerynsenior

Takiej opowiedzi się nie spodziewałam. Wręcz miłe to było. W każdym razie i tak nie gustuję w facetach. Co nie zmienia faktu, że komplement to komplement, zawsze miło coś takiego usłyszeć (przeczytać).

sewerynsenior

Jestem stara, piersi mi już urosły i potem opadły, mam gdzieś Millera, nie widziałam go w żadnym filmie, ale jesteś wyjątkowo irytujący, więc pozwolę sobie zauważyć choć na ogół tego nie robię, że faktycznie przynajmniej na tym zdjęciu jesteś brzydki jak nieszczęście, jakiś taki wyjątkowo nieatrakcyjny, Miller nawet po utyciu wygląda 10 razy lepiej od ciebie. Poza tym krowa, która dużo ryczy mało mleka daje, więc to zapewnianie o płci przeciwnej jest okrutnie podejrzane.

sewerynsenior

Co z tego, że jest gejem? Homofobek może?

Enterraz

Sodomia to grzech ciężki, proszę Szanownej Pani. Pozdrawiam serdecznie.

sewerynsenior

Jeżeli dyskwalifikujesz kogoś, ponieważ "jest gejem" to tylko gratulacje dla Ciebie... Dobry aktor to nie taki, który ma wyrobiony brzuch, piękną twarz i jest hetero...

sewerynsenior

Dziewczyny wyżej, nie jesteście w temacie, a wątek już został wyczerpany. Dalsza dyskusja zbędna.

sewerynsenior

no cóż...
poniosła go "PSYCHOLOGIA TŁUMU"
krótko przed mistrzostwami w Soczi Rosjanie wprowadzili prawo,
że za propagowanie homoseksualizmu wśród nieletnich grozi kara... grzywny...

międzynarodowa reakcja była ze 200 razy większa, niż wtedy, gry Rosjanie masowo mordowali Czeczeńskich mężczyzn
i masowo gwałcili czeczeńskie kobiety...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,539,135273528,148648174,igrzyska_w_Soczi_homoseks ualne_lobby_Obamy.html

Wladca_Piersicieni

A co to jest psychologia tłumu wg ciebie?
Jakiś tłum zaprotestował i z tego p. Miller zaczął być gejem? A nie ponosi cię natura wiejskiego filozofa?

Nie spodobało mu się prawo w Rosji to się wypowiedział na ten temat, wolno mu, wychował się w wolnym kraju. Co też go poniosło?

I co mają do tego czeczeńskie kobiety? Geje je gwałcą? W tej chwili na świecie ludzie głodują, umierają mordowani w okrutny sposób, są porywani, sprzedawani i dręczeni i ich wszystkich ma Miller ratować? A czemu ty ich nie ratujesz, zamiast tu siedzieć? Czekasz, aż amerykański aktor to za ciebie załatwi?

semira1

A co to jest psychologia tłumu wg ciebie?
XXXXXXX
humorystyczne ujęcie - scena z filmu "Zezowate szczęście", gdy główny bohater bierze udział w manifestacji ulicznej ówczesnych "narodowców"
tragiczne ujęcie - książka Robert Bielecki - "Berezyna 1812", gdy saperzy francuscy, a potem polscy pracują zimą w rzece budując most na Berezynie - wiedząc że oni (saperzy) zginą z wychłodzenia organizmu - "ale Armia ocaleje!"

Jakiś tłum zaprotestował i z tego p. Miller zaczął być gejem?
XXXXXXXXXXX
nie, ale wtedy się publicznie przyznał, choć nie jest to w jego interesie

A nie ponosi cię natura wiejskiego filozofa?
XXXXXXXX
nie, dobrze mi jest myśleć samodzielnie (filozof) i brać wszystko na przysłowiowy "zdrowy chłopski rozum"
http://sciaga.pl/slowniki-tematyczne/17686/na-chlopski/zdrowy-rozum/

Nie spodobało mu się prawo w Rosji to się wypowiedział na ten temat, wolno mu, wychował się w wolnym kraju.
XXXXXXXXXXXXXXXX
wolno mu też "myśleć", wolno mu też "nie myśleć"

I co mają do tego czeczeńskie kobiety? Geje je gwałcą?
XXXXXXXXXXX
nie: chłopcy-Putinowcy

A czemu ty ich nie ratujesz, zamiast tu siedzieć?
XXXXXXXXXXX
no właśnie - robię co mogę

Czekasz, aż amerykański aktor to za ciebie załatwi?
XXXXXXXXXXXXXXXX
nie, chciałbym żeby międzynarodowe feministki tyle energii wkładały w obronę kobiet, ile wkładają w walkę za homoseksualistów i mężczyzn-transeksualistów

sewerynsenior

co tu się dzieje, nich jakiś moderator zamknie już ten wątek bo z krótkiej mojej niewinnej wypowiedzi rozpętała się jakąś duża dyskusja na temat homoseksualistów.
Co ma do tego psychologia tłumu?, ludzie o czym wy gadacie..