Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

W imię zdrowego rozsądku (In The Name Of The King ;P) forum to zostaje ofiacjalnie przejęte przez trzeźwo myślących ludzi kochających kino.
Uważam, że dalece właściwe jest wykorzystanie tego forum do rozmów o tejże gałęzi przemysłu rozrywkowego, niż zapełniać miejsce okrzykami zachwytów do wypierda znajdującego się na zdjęciu w lewym, górnym rogu.
Poza tym, jak pokazało wiele znakomitych konwersacji przeprowadzonych w gronie wspaniałych ludzi, możliwości dyskusyjne tutejszych interlokutorów wykraczają także poza ramy tematów typowo kinowych.
Krótko mówiąc - forum to stało się takim osobnym działem filmwebu - "O kinie i nie tylko". Freestyle - mówiąc językiem młodzieżowym. Można tu pomówić dosłownie o wszystkim :)
Dlatego swe expose zakończę krótkim resume: Bawmy się! Rozmawiajmy! Nie wahajmy się wspólnie wyjaśniać wątpliwości i ścierać swych racji!
To jest forum dla nas! Niech się stanie ostoją po ciężkich dniach i osłodą chwil spędzonych na tym portalu!
Dziękuję za uwagę :)
<fanfary>

Bezmozgi_Ogladacz_again

Bezmuzgi, toż to zamach stanu normalnie!:P Ale, niech tam, po starej znajomości- popieram!;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

"Dlatego swe expose zakończę krótkim resume: Bawmy się! Rozmawiajmy! Nie wahajmy się wspólnie wyjaśniać wątpliwości i ścierać swych racji!
To jest forum dla nas! Niech się stanie ostoją po ciężkich dniach i osłodą chwil spędzonych na tym portalu!"

Bardzo podniosłe:D, aż się wzruszyłam:)) Już nic tu nie można więcej dodać:D

Bezmozgi_Ogladacz_again

Zdjąć tego fariata z mównicy!!!!

pib2

Korzystając z okazji, również wygłoszę swój krótki, równie egzaltowany apel:

Drodzy rodzice tej biednej, pokrzywdzonej przez Boga, wychowywanej na pokemonach niewiasty (Pib2 mam tu na myśli, rzecz jasna). Technika wciąż idzie naprzód, także nie wątpię, że niełatwo się w tych wszystkich nowinkach technicznych połapać.
Obwieszczam jednak szanownym opiekunom małej Pib, że nie zapomniano o ludziach w państwa sytuacji i wkrótce po wynalezieniu internetu, na rynek weszły programy, pozwalające zablokować dzieciom nieadekwatne do wieku witryny internetowe.
Nawołuje zatem, by używając programu, którego państwa córka - pseudonim Pib2 - używa do ściągania filmów klasy B z Nicolasem Cage'em w roli głównej, pobrać ów ograniczający dostęp do internetu moduł i zablokować tej - jak trafnie przypuszczam - dziewicy, dostęp do wszystkich nieodpowiednich dla jej wieku stron, z serwisem Filmweb.pl na czelę...

Z powodu państwa córki, łączę wyrazy ubolewania i pozdrawiam, licząc na pozytywne rozpatrzenie mej drobnej sugestii...

_Ja_

Aż się popłakałam.....

_Ja_

Już drugi raz napisałeś "czelę"... Za pierwszym myślałam że to zwykła literówka, ale teraz już wiem, ze błąd robisz ;P poza tym, popieram w pełni Twój apel, bo czytając posty Pib żałość mię za serce łapie (tudzież ściska ;P)

Zenobia

Czelę... Nie wiem, czy to błąd. Uwierzę Ci jednak na słowo...;-)

_Ja_

Ta... Zaraz Ci z tego cielę wyjdzie :D Uwierz... Czele ;P

Zenobia

A ja mam dziurę w czele i jestem herbu Wczele, podpisano- Zagłoba.

Czytuję "Trylogię" zamiast "Biblii", wiem...dziwak ze mnie! :-)

użytkownik usunięty
Bezmozgi_Ogladacz_again

Long live the queen!!!!!

rzekłem

:)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Ta, a jak ktoś chce rozmawiać niekulturalnie i nie myśli na trzezwo tylko po pijoku, a w dodatku nie kocha kina, nie jest wspaniałym człowiekiem, jeśli ktoś nie chce bawić sie i rozmawiać dosłownie o wszystkim, a jak jeszcze waha się wspólnie wyjaśniać wątpliwości i ścierać racje to niech spierdziela na forum Dominica Purcella:

http://www.filmweb.pl/Person?id=49832

Tam jest miejsce dla takich jak wy.

Bezmozgi_Ogladacz_again

No i ja się w pełni z tym zgadzam:]
Niech rewolucja trwa!

Bezmozgi_Ogladacz_again

Odwiedziłam forum Dominica Purcella. i to było straszne przeżycie. (czytając:najlepszy,najseksowniejszy i najbardziej utalentowany!!)nie skomentuje tego na głos:)

I jeszcze słówko do ,,JA''- twój egzaltowany apel powalił mnie!

Polka

Egzaltowany apel wydał z siebie Bezmózgi oglądacz.
A może nie mówimy o tym samym. Kilka ich już tu było.

Krótko:
ten, który skomentowałaś, napisał Bezmózgi.

Cris

Już wiem, o którym mówiłaś. Mój błąd. Kac i wczesna (jak na piątek) godzina - excuse me.

Polka

Wiem, wiem - jestem wielki...;-)

Bezmozgi_Ogladacz_again

chodziło mi o ten apel do ,,pib2''czy jak jej tam,autorstwa JA.

Bezmozgi_Ogladacz_again

nie ma sprawy.ja tez mam ciężki poranek:)
właśnie racze sie apapem.

Polka

Eee, widzę, że dziś rewolucja pełną gębą!:)

Bezmozgi_Ogladacz_again

nie sądze...chyba ze po południu,jak wyleczą kaca.

Polka

Chodziło mi ogólnie, o podchwycenie pomysłu:)Weekend dopiero się zaczyna, w poniedziałek to będzie kac!:P