Znalazłam dzisiaj taki tekst:
"Sources in attendance tell "So-Thin!" that Wentworth Miller, was seen holding hands with another tall-dark-and-handsome dude at the now infamous T-Mobile Party. The closeted couple sat in a booth surrounded by a group of close friends, sucking vodka tonics. Wenty, recently subject of a blind item, has been dodging the gay rumors since getting his big break in the Mariah Carey videos. I am sure in between takes, Wenty had to contain himself from singing "Emotions" at the top of lungs and admiring Mimi's 25 ft. long wedding train.
"So-Thin!" has evidence that Wentworth was in a relationship with a man, more to come on this not-so-blind item and perhaps an exclusive interview with the ex soon..."
No cóż, potwierdza się powiedzenie, że najlepsi faceci albo są zajęci, albo są gejami. ;)
sama jestes gejem, ! to tak jak ludzie wierzą plotkom, o losie ile to znanych aktorów podejrzewanych było o homoseksualizm, zresztą co za róznica twój i tak nie bedzie, no chyba ze mnie spotka to odrazu mu ten homo przejdzie albo moze byc bi tak jak ja :)
"Sama jesteś gejem" ? :| A co, to jest tak nieprawdopodobne wg Ciebie, że jakiś aktor może być gejem? Co w tym takiego dziwnego?
jezu, ty sama rozpoczełas ten temat juz ci powiedziałam ale powtórze bo widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem dla mnie on moze byc homo hetero albo bi. i tak go uwielbiam za spojrzenie głos i przede wszystkim za przekonujaca gre. wiec daj mi spokój dziecinko. bo widze ze masz uprzedzenia do innych orientacji sexualnych.
Nie jest , bo mówił, ze chce mieć rodzine, żonę i dzieci, nie pamiętam tylko gdzie.
Ale to nie ma więszego znaczenia wg mnie, bo przecież nam i tak nic do neigo niestety :(:(:(:(:(
To nie chodzi o to "czy nam coś do niego", ot znalazłam ciekawostkę, więc ją tu przytoczyłam.
Nie jest gejem, to nie. Whatever. :)
Wypasiona Foczko (Twój nick chyba mówi sam za siebie). G*** mnie obchodzi Twoja orientacja seksualna, wracając jeszcze do Twojej poprzedniej wypowiedzi.
Jesli napisane przez mnie powidzenie, posumowujące cycat jest dla Ciebie uprzedzeniem do "innych" orientacji seksualnych, to wybacz "dziecinko", ale chyba sama jesteś jeszcze podlotkiem i nie masz pojecia o ludziach.
Równie dobrze magłam znaleźć jakis artukuł, w którym byłoby napisane, że Miller np. po kryjmu sie ożenił. Czy wtedy równiez pisałabyś, że mam uprzedzenia do żonatych?! Zastanów się, co piszesz.
o co ta klotnia ?:o
wystarczy poczytac wywiady z Wentem i wiadomo ze nie jest gejem....
a o 'cichym' slubie nigdzie nie moglabys przeczytac....no chyba ze w "Fakcie" bo tam to wszystko mozliwe :d
no tak ale takie pisemka rozne rzeczy pisza :P
najlepiej czytac wywiady a w tym przypadku to chyba lepiej ogladac :P
omg....widzialyscie ta galerie ?:o
http://www.wentworthmilleronline.com/gallery/ [www.wentworthmilleronli...]
Boże, co beznadziejny temat! On nie jest homo! Kolejna plotka. Przestańcie rozsyłać jakieś niewiarygodne informacje na jego temat! Super gość! Nie jeden facet chciałby być taki jak on. Każdej kobiecie się podoba *_*
Bo gościu ma coś w sobie:D a jesli już chcecie sie kłóciś na jego temat to potwierdzam że nie jest gejem, bo to ja z nim wzięłam po cichu slub:P Mam nadzieje że to was satysfakcjonuje i skończy sie ten temat;)
Ta plotka jest beznadziejnie głupia bo nawet nikt w nia nie uwierzy... :] A co do samego Wentworth'a to może mógłby ktos mi podac jakies linki z jego wywiadami lub zdjęciami lub jakimi kolwiek informacjami na jego temat... bedę bardzo wdzięczna... :] z góry thx. ;)
pozdrawiam fanów tego przystojniaka... :P
ja osobicie nie mam takiej strononki na jego temat.ale zawsze mozna cos znależc.a nie wiecie moze jak moge sobie załatwic 2 sezon tego filmu.bo nidawno skonczyłam ogladac pierwszy,zebym nie zapomniała zadnego wątku.film jest wypasiony równiez pod tym wzgledem ze w kazdym momencie kiedy idziesz sobie zrobic kawe mozna ominąc naprawse wazny wątek caly czas cos sie tam dzieje.to naprawde arcydzieło:)