Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

bardzo świeży news!!!!!

użytkownik usunięty

Went postanowił zrobić z siebie jeszcze bardziej niż teraz ekstrawagandzką postać medialną i złożył swoją kandydaturę na członka bezzałogowej misji na Marsa w 2017 roku,
NASA przyjęła ją po tym jak zbadano Wenta i oszacowano że może w bezruchu i na bezdechu wytrzymać trzy doby Marsjańskie (doba na Marsie=24h 39min)

sprytni producenci zaś postanowili przenieść akcję 23 serii PB na okres wyprawy Wenta, akcja ma się rozgrywać wokół słynnej już twarzy na Marsie\(ponoć twarz owa to twarz Wenta!!!)

trwają negocjacje z pozostałymi członkami ekipy aktorskiej, Dominic Purcell już teraz zagroził zerwaniem kontraktu gdyż nie lubi koloru czerwonego i obawia się że po powrocie z czerwonej planety spali buraka,

źródło Gazeta Wybiórcza

Wenta w Prizon Brejku takich sztuczek nauczyli, że go na Marsa za półdarmo wyślą-wpakują to jakiegoś kartonu, dadzą trochę Whisky, kawał steku i hulaj w kosmos!

A news nieświeży, bo śmierdzi prowokacją na kilometr. Ale ja tam lubię taki smrodek :)

Dadzą Wentowi 2 druciki, wykałaczkę i gwoździa żeby zbudował sobie tam jakiś domek.Ale Went wymóżdży i starczy mu jeszcze na rowerek.

alien_2

bardzo śmieszne, bardzo
widzę,że nie macie co robić
:P:P:P

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

:)

(post powyżej to same oczka, nie dwukropek)

Aaa!:P

Konkretne oczka.

Uzi

Ale jakie ładne! I tak jakby do mnie...mrugały...

Witeczek

Zdaje Ci się Witold!:P

Witeczek

hej czy wy czasem nie jestescie homo?? rozumiem ze mi sie one podobaja ale ze wam??

użytkownik usunięty
Uzi

no ba:)