Nie idzie na łatwiznę, nie świeci na ściankach przed fotografami gołym tyłkiem tylko pracuje nad sobą i stara się zbudować karierą grając w dobrych filmach, nawet jeśli są to tylko małe epizody a nie idzie
na łatwiznę. Taka myśl mnie naszła żeby napisać co myślę.
Kiedyś bardzo Jej kibicowałam i cieszyłam się z Jej sukcesów, np. wówczas jak dostała nominacje do Orłów. Ale niestety latka lecą, kariera hollywoodzka nadal pozostaje w sferze marzeń a i w Polsce nic ciekawego nie gra („M jak miłość” to takie kompletne zaprzeczenie poważnej kariery). Zamiast tego głośno o Jej związkach które zawsze sa wielkimi medialnymi szopkami i zawsze kończą się wielkim skandalem. Tede zjechał Ją w swoich kawałkach, Adamczyk i Kolonko nie chcą mieć z nią nic wspólnego, Żuławki wiadomo - Esterka - no i obecnie ten lekarz którego oskarżyła o przemoc. Bardzo chciałabym oceniać Rosati przez pryZmat Jej dokonań ale naprawdę Ona sama robi ze swojego życia takie przedstawienie ze jest ciężko...
Mnie irytuje właśnie to, że ludzie dużo o niej mówią. Sama napisałaś, że gra małe role, to po co poświęcać jej tyle uwagi. Może to wynika z tego, że grała w filmach z Hollywood, ale to raczej nie jest wielkim wyczynem. Olek Krupa grał już np. w X-Men i w Szybkich i wściekłych.
No właśnie ja uważam, że Weronika właśnie ostatnio trochę wycofała się z mediów. W każdym razie nie jest o niej tak głośno.
Co do jej osiągnięć to ona jest bardziej znana wśród producentów, i raczej grała drugoplanowe czy trzecioplanowe role. W przyszłym roku kolejny film z nią w jednej z głównych ról. Fajnie dzieli czas między Polską a Stanami i właśnie wróciła do polskich produkcji.
Szkoda tylko tej sprawy z Weinsteinem, bo inaczej to, że w młodym wieku próbowała grać w Stanach nie miałoby znaczenia, a możliwości miałaby lepsze. To tyle odemnie;)
Niestety ludzie bardziej zwracają uwagę na porażki ;(. Co do Weroniki, to dzieli czas między Polską a Stanami i super, że wróciła grać bardziej w Polsce. Nie jest źle;).
Problemem tylko nie jest to, że wcześnie postanowiła wyjechać do Stanów, ale jej sprawa z Weinsteinem. Inaczej miałaby większe możliwości. Na szczęście w przyszłym roku u nas w Polsce będzie z nią film. I słusznie, bo w Stanach po tej aferze miała nadszarpniętą reputację i grała ot, 2-go czy 3-cio planowe role. Niestety nasi rodacy niewiele więcej osiągneli od niej. I myślę, że to jest przyczyna hejtu. Wiele media pompują, a potem lekkie rozczarowanie;(.
Wera wyjdz z tego filmweba i zajmij sie corka, a nie tutaj sztuczna fame nabijasz;) Rozne rzeczy sie w kinie zdarzaja, wiele aktorow bez talentu zrobilo kariere, wiec moze i Weronika zrobi, lecz raczej sie nie zanosi. Niestety ale zadnej roli jej nie wspominam dobrze, a nawet w slabym filmie mozna zagrac dobrze- a Weronicr sie to nie zdarzylo. Do tego jej wypowiedzi nie swiadcza za dobrze o jej osobie czy intelekcie, warto byloby zejsc na ziemie i albo mocno popracowac nad warsztatem, albo zmienic kariere. Ale mam wrazenie ze Pani Weronika nie umie przyjmowac krytyki tylko zyje w sferze marzen, dlatego tez sie nie rozwija aktorsko.
nie no bez przesady, no chyba że to były prywatne kolekcje z ukrytej kamery. Ale faktem jest że swego czasu przykleiła się do największego zboczeńca hollywood Weinsteina. To już lepiej być taką Janoszek xD
Właśnie że idzie, tyłkiem na ściankach nie świeci, ale w stanach tyłkiem role załatwia. Dla chcących zabłysnąć, aspirujących gwiazd bez znajomości, łóżko z pływową osobą to wręcz etap obowiązkowy!
Z tym "nie idzie na łatwiznę" polemizowałabym. Dla mnie to jedynie resortowa córka wpływowego ojca,przynajmniej w Polsce.Ma u mnie dużego minusa za przyjaźnienie się z kimś takim jak Weinstein i bronienie go. I pomimo urody,jest w niej coś odpychającego.