Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

kto ja stworzyl?? co to jest wogole? wyglada jak borsuk.. te policzki itp :(( nieeee... beznadzieja :D

Donka

zgadam się :P jak z niej gwiazda? ni talentu nie ma, ni specjalnej urody...a jej dorobek artystyczny jest naprawdę imponujący :// Jednym słowem, Weronice Rosati mówimy: NIE!

użytkownik usunięty
Donka

Chodziłam z nią do jednej klasy w liceum,jest beznadziejnie zadufana w sobie i ciągle szczyci sie rodzicami

użytkownik usunięty

wspoczuje z glębii serca.....!!!!!!!! kiedyś tam sluchałem z nią jakiegoś wywiadu czy coś i odniąslem takie samo wrażenie łłłłłłeeeeee jest beznadziejna a robią z niej nie wiadomo kogo.....

Donka

zgadzam sie z Wami wszystkimi, o wielcy rozumiejacy cala sytuacje. madrosc z was przemawia...
pozdrowienia.

użytkownik usunięty
Donka

Nic dodać, nic ująć - tylko się podpisać pod tym co zostało wcześniej napisane.

Może jest i łada ale jak się umaluje i ubierze to wygląda jak stara baba. a co do tego jej taletu no może i odrobine go ma ale nie umie go wykorzystac w odpowidni sposób. A poza tym to odrazu po niej widac, że uważa się na Bóg wie kogo, gwiazde wielkiego formatu. Jednym słowem blechhhhhhhhh !!!!!!!

Aaa i jeszcze jedno bezcześci imię Weronika (które ja posiadam) powini ją za to zamknąć :P

Potepiona

Nie przesadzaj...ja też mam na imię Weronika i jakoś nie jest to dla mnie takie straszne...
Poza tym wydaje mi się, że trochę nie macie racji w stosunku do niej. Nie twierdzę, że jest jakąś super aktorką, ale czyżby nie przemawiała za wami zadzrość?

Donka

Parę jej wypowiedzi z wywiadu dla "Filmu":
"To nieco irytujące, że dopiero teraz zobaczono we mnie aktorkę. Przecież wystąpiłam w ośmiu serialach!"
"W Łodzi spotkałam (...) Mike'a Figgisa. Gdy zaproponował mi sesję zdjęciową, byłam oszołomiona. Zostałam pierwszą polską aktorką, którą fotografował. Czuję się wyróżniona"
Z całego wywiadu wynika coś nie za bardzo na korzyść panny Rosati...

Gladka

Co do jej wypowiedzi...
Niech się cieszy że wogóle ją zauważono, bo to nie potrwa długo.. :P W 8 serialach? Czy ja dobrze widze? Widzialam ją w jednym i za każdym razem kiedy sie pojawiala mialam ochote przełaczyc.. kto jej dal tą role w M jak miłość? Tatko zapłacił?
Widocznie Mike Figgis tylko ją widział.. albo miał chwilowe zaćmienie umysłu..

kyiio

Z tego, co jest zamieszczone (albo ma być) na Filmwebie wynika, że zagrała w 7 serialach. Zagrała niezapomnianą rolę uczennicy CVIII Liceum Ogólnokształcącego w "Samym życiu", epizodyczną rolę listonoszki Dominiki w wiekopomnym serialu komediowym Polsatu "Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście", w "M jak miłość" właśnie, w słynnym młodzieżowym serialu "Klasa na obcasach", w niezapomnianych "Marzeniach do spełnienia" koleżankę głównej bohaterki, w "Tak czy nie?" oraz w "Asie". Czyli drugoplanowe role w zapomnianych niemal serialach, ogon w "Samym życiu" (trudno to nawet nazwać rolą epizodyczną) oraz epizod w "M jak miłość". No, dziwne, że jej nie zauważono.

Gladka

Nie moge się powstrzymac u musze powiedzieć cos o jej włosach
W tych swoich kudełkach to wygląda jak by piorun w nią streżlił pare razy. Hmmm ale no ja tam się nie znam na fryzurach takich sław jak ona :P :P :P :P :P hehehehehe

Potepiona

Zrobili z niej niewiadomo jaką gwiazdę i sama się za nią uważa. Z jakim namaszczeniem reklamuje szampony.

Tender_L

he he nawet te swoje kudły ma sztuczne co dopiero mówić o jej "aktorstwie" tylko dzięki staruszkom chodzi do lee strasberga czy może już ją wypieprzyli

Donka

Dziewczyny..wydaje mi się, że jesteście nieco zazdrosne.
Talentu może i nie ma i to, że jest osobą publiczną zawdzięcza tylko rodzicom. Ale przecież jest śliczna i ma styl. Jak pisali w 'Filmie' - wzoruje się na gwiazdach z lat 50. i 60. i to widać. Jest charakterystyczna i osobiście jako osobę publiczną lubię ją. Mimo tego, że jest być może zadufana w sobie.

Karla

Moim zdaniem jest bardzo ladna, jezeli chodzi o reszta to moge sie pod wami podpisac:)

Breadfan

No już bez przesady - ładna to ona jest. I to bardzo. A z jej dorobkiem to coraz lepiej - chociażby występ w najnowszym filmie Davida Lyncha INLAND EMPIRE...

Donka

mi sie podoba ładna dziewczyna aktorsko to jej nie znam ale mi by było przykro gdyby ktoś mnie tak obrażał bez powodu.

Donka

mi sie podoba ładna dziewczyna aktorsko jej nie znam ale mi by było przykro gdyby ktoś mnie obrażał bez powodu.

dengr

Hmmm... mozna o niej mowic duzo rzeczy, ale na pewno nie to, ze jest brzydka. bo jest bardzo ladna. a z reszta to moge sie zgodzic :)

Bugz

Ładna dziewczynka, ale gra kiepsko i to trzeba przyznać :]