Wiktor Zborowski

7,5
15 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wiktor Zborowski

Jak go widzę w reklamach tego cholernego Bonux'a to normalnie nóż mi sie w kieszeni otwiera.Masakra po prostu,myślałam,że na cos więcej go stać.Dno na całej linii.

azumi79

Zgadzam się w 100%

taki dobry aktor a robi z siebie kompletnego pajaca

i to z taką częstotliwością że już nie mogę patrzeć na jego mord....

załosna próba wykorzystania komediowego charakteru aktora przez robienie z niego dziecka,kretyna,niedojdy nie wiem już jaka była intencja marketingowców robiących tą reklamę

drażni mnie okrutnie!

ale pewnie bęedzie skutyczna bo choć drażni większość facetów(tak sądzę)
to jednak głównymi odbiorcami są kobiety a one mogą lubić reklamy w których robi się z mężczyzn idiotów przy jednoczesnym pokazaniu kobiety jako tych mądrych sprytnych oszczędnych

więc efekt osiągną a o to w sumie chodzi w reklamie

ps. ale do Zborowskiego i tak mam żel że robi z siebie pajaca w reklamie a nie w kabarecie

zed6_2

jakby polscy aktorzy zarabiali tak jak amerykanscy pewnie nie robiliby reklam...
chociaz jak pojedziesz kiedys do chin to zobaczysz ze tam najwieksze hollywoodzkie gwiazdy tez je robia...

hannaneves

Nie mam nic przeciwko występowaniu w reklamach,ale niech do ciorta to będą porządne reklamy a nie jakaś tam tandeta.Tego to nawet reklamą nie można nawać,maskra jakich mało.

azumi79

tandeta nie tandeta ale to zarobek. wydaje mi sie ze powinnismy oceniac innych...bo to niezwykle latwo tak w internecie...anonimowo...
mysle ze p. zborowski jest super aktorem i to sie liczy a nie tam proszek do prania czy inne g.
pozdrawiam i zycze wiecej serdecznosci.

hannaneves

nie masz racji kolego...

akurat robie reklamy i umiem je ocenić

a jak aktor nawet dobry gra słabą rolę w filmie to możesz go ocenić nie?

tak samo jest z reklamą!

mogą być niezłe, dobre i naprawdę świetne reklamy

reklamy dla kobiet gdzie faceci uporczywie robią z siebie pajaców - przeważnie są to reklamy "żywnościowo-czystościowe" są robione sztampowo i przeważnie głupio

Wiktor Zborowski jest moim zdaniem świetnym aktorem i dlatego żal że WYBRAŁ tak beznadziejną rekalmę...

nie kwestionuję prawa aktora do zarobku na reklamach mają do tego pełne prawo jako osoby znane zapracowali na swoją markę

ale błagam niech przynajmniej omijają takie kretyńskie reklamy!

mają chyba prawo wyboru tak jak wybierają rolę do filmu prawda?

reklama też może czasem być sztuką...

zed6_2

No i tu się zgadzam.Dla mnie laika,jeżeli chodzi o świat aktorski i reklamy,ta którą wybrał Zborowski jest po prostu kiepska co by nie powiedzieć gów....
Oglądająć reklamy z całego świata,mogę tylko od siebie dodać,że nam jeszcze trochę brakuje takiego polotu.
Nie mówię,że wszystkie kategorie reklam są do bani,ale te z serii "chemia domowa" są tragiczne

azumi79

a mi sie reklama podobala...
wiec to wszystko to chyba kwestia gustu...
a jak wiadomo kazdy ma inny..
wiec dajmy spokoj tej dyskusji...