Wiktoria Gąsiewska

Wiktoria Aneta Gąsiewska

6,3
6 447 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wiktoria Gąsiewska

Ja lubie bardziej JULKE WROBLEWSKA i sadze ze to ona jest o niebo lepsza od tej wikorii......

karusia1410

A ja sądzę, że Julka nie jest lepsza bo to uparty mały bachor, a ona jest fajna i bardzo naturalnie gra. I jej w przciwieństwie do tego beztalencia Julce życzę świetnej kariery. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!
I nie pisać tu więcej o tej głupiej Julce bo ona ma swoje forum.

karusia1410

Uważasz, że Wróblewska jest o niebo lepsza od Gąsiewskiej, a obu wystawiłaś dziesiątkę?
Nie przepadam za ludźmi, którzy znają tylko dwie oceny: lubię - 10, nie lubię - 1...

Gladka

I dobre zrobiłaś! A czy wiesz, że Julia i Wiktoria nawet bardzo się lubią. A więc wystawianie ich przeciw sobie nie jest na miejscu. Mogę nawet stwierdzić że są przyjaciółkami. O co więc cały ten majdan?

karusia1410

Własnie ze sie mylisz....Bo wystawilam wiktorii 10 mimo wszystko.

karusia1410

Wróblewska to dno i brak wychowania. W rozmowach w toku mówiła, że umie latać nie numiała się wogóle zachować (w przeciwieństwie do Emilki Stachrskiej, których dzieli bardzo mała różnica wieku). Brawo dla Wiktorii to będzie kiedyś aktorka a Wróblewska może skończyć jak K.Cichopek.

Stolaz

O tak, w "Rozmowach" Wróblewska zachowała się jak rozpieszczone dziewczątko, któremu rzuciło się dobrą lalkę Barbie.

violet_bunny

Po 'Rozmowach' mój stosunek do Julii zmienił się diametralnie, a wcześniej... cóż, wisiała mi, teraz jej nie lubię ;p Grać nie umie, klepie tekst i tyle na jej temat. Wiktoria natomiast bardzo dobrze zagrała w Jasminum, jak na debiut, poza tym widać, że jest dojrzalsza od Julki, choć o rok młodsza ;)

Proszę się nie czepiać, to moja opinia.

Ase

Po za tym Wiktoria od razu została dostrzezona przez Andrzeja Wajde więc to o czyms swiadczy

Sidewinder

Ch... lepsza, przepraszam za wyrażenie, ale żeby porównać Wiktorię do tej nędznej Wrólewskiej. Szczyty szczytów. ;] Dla Gąsiewskiej 10 na 10 !!!

patrick_42

Czemu używasz słowa "nędzna". Sam CZY SAMA) się za taką uważaj. A lepsza - to zależy w jakiej roli. Julia w roli Alinki (Rodzina zastępcza) była tak świetna, jak Wiktoria w roli Dorotki (też Rodzina zastępcza0

karusia1410

Zgadzam się z Waszymi opiniami... Julka Wróblewska jest za bardzo pewna siebie, a na dodatek robili (na szczęście już nie) z niej jakąś wielką gwiazdę :/ Mój stosunek do niej także diametralnie się zmienił po rozmowach w toku.

użytkownik usunięty
monisia_1302

Wiktoria Gąsiewska jest urocza. Uwielbiam, jak w "Katyniu" woła za odjeżdżającym pociągiem, w którym jest jej ojciec. Bardzo wzruszająca scena. Tymczasem Julia Wróblewska grała tylko w dennym filmie "Tylko mnie kochaj" i kilku serialach. W przytaczanych "Rozmowach w toku" na pytanie prowadzącej, czy aby nie jest już gwiazdą, powiedziała z przekonaniem "Chyba największą". Oczywiście wszyscy w studiu, z Drzyzgą na czele, byli zachwyceni, a mnie przed telewizorem zastanowiło, czy jest więcej niż 5% szans, aby Wróblewska wyrosła kiedyś na niezmanierowaną i nierozpieszczoną kobietę.

mam pytanko: wie ktoś może gdzie mogłabym obejrzeć tamten odcinek "Rozmów w toku" z Julią Wróblewską ???? na jakiejs stronce???

użytkownik usunięty
phaolin

Poszukaj na youtubie. I mój stosunek do niej się po tym zmienił.

szukałam juz i nie było

'

krótki

użytkownik usunięty
phaolin

Faktycznie nie ma. Aj to nie wiem. Chyba trzeba będzie poczekać na powtórki. Ja ten odcinek widziałam już 2 razy. Straciła połowę fanów przez niego ;P

a możesz mi chociaż troszkę opowiedzieć ten odcinek??? będę dźwięczna :)

użytkownik usunięty
phaolin

Noo to co masz wyżej w komntarzach na forum Julki też jest dużo. Czyli po prostu zachowywała się jakby miała 3 lata. Czołgała się po podłodze, wierciła, nie umiała się zachować. Twierdziła, że jest największą gwiazdą -.-
- Co będziesz robić kiedyś jeśli nie zajmiesz się aktorstwem?
- Gotować obiad.

-.-

I wiele, wiele innych..

big thx!!!! ;)
pozdr. ;*

<już mnie to denerwuje>

użytkownik usunięty
phaolin

Nie ma za co :) Mnie też ;/ Chociaż Emilka Stachurska (Niania) jest starsza tylko o rok zachowywała się normalnie i potrafiła przyzwoicie odpowiedzieć na każde pytanie. Julka nie ;/

lubię tą Stachurską, bardzo fajnie gra ;)

użytkownik usunięty
phaolin

Ja Niani prawie nie oglądam więc nie wiem czy fajnie gra, ale z pewnością lepiej się zachowuje od Julki.

Obydwie lubię in zdania nie zmienię. A czemu zakładacie rywalizację między małymi dziewczynkami. Obydwie są miłei bardzo sympatyczne.

A po czym uważasz, że "Tylko nie kochaj" jest filmem dennym?

karusia1410

Ja lubię obydwie "siostry syjamskie". :)

j_jozefowicz

Może jeszcze taka wypowiedź Julki w jej kontaktach z Wiktorią i Mateuszem (bratem Wiki):
a za podszywaniem nie jestem do mnie pisali jako Mateusz gąsiewski lub wiki gąsiewska wtedy wybuchłam śmiechem ! przecież mam z nimi kontakt. A te osoby poprostu chciały numer dzieciaków :/
No i chyba zamknąłem głupią dyskusję. Pozdrawiam całą trójkę uroczych dzieciaków! :)