Will jest świetnym aktorem. Takie faceci w czerni tylko pokazują jego umiejętności a na pewno ma w zanadrzu jeszcze wiele. Smuci mnie to, że sitcom "fresh prince" nie był nadawany w polsce bo ludzie by się w końcu przekonali, że "świat wg. kiepskich" wcale nie jest dobry, po prostu nie ma wyboru bo to jeden z kilku polskich sitcomów. A co do jego umiejętności raperskich to szkoda mówić bo superlatyw i pochwał by mi zabrakło. Jak dla mnie typ 10/10.
www.northim.blox.pl
A jeżeli ktoś chce zobaczyć o czym mówię z owym Fresh Prince to kilka odc. jest na youtube http://youtube.com/results?search_query=fresh+prince&search=Search tylko po angielsku ale takowe "Nigger time" idzie zrozumieć ;)
I nnie wspomnę o polskim tytule jakim jest "Bajer z Bel-Air" co za różnica w stosunku do orginału "Fresh Prince of Bel-Air" :P
No cóż, każdy ma takich przyjaciół na jakich go stać...każdy ma takie poglądy na jakie go stać...każdy ma takiego idola na jakiego go stać...
Jakieś pytania jeszcze?
Więc powiem jaśniej...Smith to żenująca ludzka istota, jak go się widzi to nie wiadomo gdzie oczy podziać z zażenowania...
No ale w końcu Misio Wiśniewski, Doda też mają swoich idoli, Paris Hilton ma swoich idoli, nawet ograniczony wojewodzki ma swoich idoli, Peja ma swoich idoli...oczywiście takich "idoli" kocha motłoch ale nieważne...Dzięki motłochowi mają co jeść i gdzie mieszkać tacy "idole".
Ha! Nawet kryminaliści i bandyci mają swoich idoli- troglodytów, którzy starają się ich naśladować ;-)
więc, stary...kochasz Smitha, OK ale nie rób sobie obciachu i niech to pozostanie Twoją słodką tajemnicą, oki?
Ej ja powiem ci tak. Typ nie jest moim idolem. Zajebiście go lubię. I czy to powód do wstydu? Chłopie jak ty chcesz tu siedzieć na filmwebie jak namawiasz ludzi, żeby nie mówili swoich poglądów odnośnie filmów/aktorów bo ci się nie podobają? Taa najlepsze myślenie to: Myślcie sobie co chcecie może być nawet to myśl inna od mojej ale jeżeli już taka jest to morda w kubeł wstydu sobie nie róbcie.
"No cóż, każdy ma takich przyjaciół na jakich go stać..." wiesz ja na przyjaciół pieniędzy nie wydaje :P co ty robisz z pieniędzmi to twoja prawa : )
I nie pisz oki bo od razu przed oczami mam rozmowy na czacie szalonych 12latek i nie mam gdzie podziać oczu z zażenowania :/ Prfff jaki gość :P