Will SmithI

Willard Christopher Smith Jr.

8,3
90 471 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Smith

Gra w pierdołowatych filmikach dla młodzieży, bo nigdzie indziej się po prostu nie nadaje. Nie rozumiem tylko dlaczego ostatnio to on dostaje dużo ról filmowych a nie inny porządny aktor (chociaż patrząc na jakość tych filmów to może i dobrze...)

Tanatos

Moim zdaniem przesadzasz, na pewno nie widziałeś wszystkich tych filmów które tak odgórnie nisko klasyfikujesz.
Smith nie jest aktorem numer jeden, chociaż przyznaj, że role które otrzymuje nadają się doskonale do jego umiejętności i przysłowiowej "gęby". Sprawdza się, i wydaje mnie się, że gra coraz doskonalej. Na tyle, ile pozwala fikcyjna postać. Stwierdzę nawet, że jest naturalny! Ma własny styl, który ciężko mi samodzielnie określić. Może ktoś pomoże?

Tanatos

to zobacz sobie film "W pogoni za szczesciem" gdzie zagral rewelacyjnie!!!

gasiorek05

Zgadzam się z moim przedmówcą. Ciekawa jestem ile filmów z nim oglądałeś, że twierdzisz, że "aktor z niego żaden".

Tanatos

Pewnie widziałeś tylko "Facetów w czerni" jeśli myślisz że żaden z niego aktor. Chociaż to dziwne że w "pierdołowatym" filmie zagrała taka gwiazda jak Tommy Lee Jones, przy którego boku zagrał właśnie Will Smith. I chyba każdy mi przyzna że w "Dniu niepodległości" był genialny.

Ptasior69

Aktor z niego jest bardzo dobry, jest wszechstronny, a dowodem jest chociażby gra aktorska w "Jestem Legendą", film o gatunku sci-fi, horror i dramat, a zagrał go zgodnie z typem, z drugiej strony "hancock" film sci-fi, komedia o specyficznym superbohaterze, który był i jest świetną odskocznią od stereotypu xD Można by jeszcze dużo filmów porównywac i wymieniac, ale jedno jest pewne to nie jest lipny albo chociaż zwykły aktor, jest bdb w swoim fachu, a co ciekawsze nie był on aktorem z zawodu. Niektórzy zawodowi aktorzy są od niego gorsi, pod względem charyzmy, dostosowania i samej gry ;D więc jednym słowem mylisz się, obejrzyj z jakieś 6 filmów z jego udziałem (różnych, bo dramatów i komedii, np. 7pounds,hancock,Legenda,dzień Niep.,Ali,bad boys,wróg publi.), a teoretycznie zmienisz zdanie, chyba, że ty masz inny pogląd na filmy... to ja już nie wnikam xDD Pozdrawiam

Tanatos

Bez przesady, takie stwierdzenia możesz sobie pisac na okładce zeszytu a nie puszczac w Świat! Ciekawe jakie filmy z Willem widziałeś!! Bajera w Bel Air ?? Will co roku się rozwija, co widac po jego artystycznej działalności. Z roku na rok przyjmuje dojrzalsze role, które wzruszają. Proponuję byś obejrzał sobie "W pogoni za szczęściem", "Jestem legendą" i "Siedem dusz". Szczególnie ten ostatni podważa sens Twojej wypowiedzi !

natalijka127

"Nie rozumiem tylko dlaczego ostatnio to on dostaje dużo ról filmowych a nie inny porządny aktor"

Może dlatego - http://www.filmweb.pl/Will+Smith+gwiazd%C4%85+o+najwi%C4%99kszym+finansowym+pote ncjale,News,id=49338

;-)

Tanatos

ogladnij sobie siedem dusz, w pogoni za szczęsciem, hancock'a i jestem legendą, filmy moim zdaniem bardzo dobre, facet potrafi zagrać wszystko!!!