William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Ostatnio narosło dużo plotek że Will kreci z filmową Zuzanną :(
Jesli ktoś wiedziały cos na ten temat to prosze pisać... Za każdą informację bedę wdzięczna...

Pozdrawiam fanki Willa ;)

Samantha

Tak samo miało być z Danielem Radcliffem i Emmą Watson... Jeśli to prawda to wstąpię do klasztoru :D Czyli powiem śmiało (a nie sądzę żebym się myliła ;)) - możemy spać spokojnie :P No chyba że ktoś ma na to dowody to sorki... No ale same popatrzcie...

Christinka

Po pierwsze raczej do fanek. Po drugie, ludzie, nawet jeśli tak, to jest jego sprawa, niech kręci. Z żadną z nas raczej nigdy nie będzie i czas chyba sobie to uświadomić. Niech kręci, jeśli to prawda, dziewczyna jest ładna. Szczęścia, zdrowia!

Samantha

Plotki zawsze były i chyba będą... W jakimś wywiadzie Will powiedział, że jest związany z kimś, ale czy to Anna? To w sumie ich sprawa, więc lepiej, żeby Ci to snu z powiek nie spędzało :P :P

vampire_princess_3

ochhh... teraz to jeszcze bardziej będzie mnie to męczyć... ale thanx wszystkim za odpowiedź :) :p

Samantha

Jak tak, to po prostu weź, tu jest adres na górze i napisz do niego.
Dear Will, Can you tell me do you have any girlfriend??
Your forever
... itd. Dołącz ładne zdjątko i zaraz napisze, że nie ma ... ;)

użytkownik usunięty
Kotylion

bardzo fajne pomysl kocie:DDDD gozej by bylo jak by jego dziewczyna czytala ten list:DDD bo dziewczyne ma na 99.9% na moim blogu znajdziecie odpowiedz rozmawiam tam z veritaserum i wszystko pisze gdzies na srodku w 7 komencie .moze...zapraszam:DDD

użytkownik usunięty

nie nie nie nie nie nie sorki w drugim komencie zreszta ja bedziecie czytac od poczatku to wszyskiego sie dowiecie:))))

no tak, ja też zapraszam żebyście sobie poczytały-ciekawa lektura :)))

veritaserum

A propo dziewczyny Williama to... mam bardzo smutną wiadomość: ma ją. Na materiale dodatkowym z DVD są komentarze dzieci i reżysera i jest tam coś takiego, że... reżyser mówił coś takiego, że siedział w kinie za Williamem i widział jego twarz. "Uśmiechał się do swojej dziewczyny", która siedziała obok niego i "myślał :(Jestem bohaterem!)" Ktoś (nie wiem czy to nie był przypadkiem Skandar) powiedział, że Will ma powiedzieć jak ona sie nazywa i " potem się to wytnie". Jako, że mi sie podoba to... jestem w szoku...!:(

Asik_92

Wiem, to ktoś już pisał. Ale tak samo jak jakaś dziewczyna kiedyś martwiła się jednym zdjęciem, kiedy potem okazało się, że to jego młodsza siostra. A nawet jakby - tak jak mówię, szczęścia, zdrowia i wszystkiego najlepszego. przecież my i tak nie zajęłybyśmy jej miejsca, więc czym się martwić? Znajdźmy kogoś w Polsce ;))

Samantha

I co Samantha ? jakby nawet z nią kręcił to co ?? przecież i tak z nim nie będziesz XD

Loona_

Brawo za treźwe myślenie Loona... a Anna jest bardzo fajna-lubię ją :)

veritaserum

Zgadza się. Trzeźwe myślenie, ale wg mnie to dobrze, że jest ktoś taki jak my (a przynajmniej nasza część), któa zadurza się w aktorach. Mi osobiście wydaje się to ciekawym uczuciem, które może nas wiele nauczyć. Bo przecież kiedy jest źle i nie ma kto nas pocieszyć, wystarczy pomyśleć, że Will (czy ktokolwiek inny) jest przy nas i nas pociesza. Od razu wtedy będzie lepiej. Jednak musimy pamiętać, że czymś innym jest pływanie po oceanie marzeń w bezpiecznej łódce, a czymś innym jest się w nim zatapianie. ;)

Lina_16

Rany julek, Lina! brawa za rozsądną filozofię ...
Takie pocieszki faktycznie są miłe i można z nich czerpać bez ustanku. Lubię to. Ale czasami trzeba zejść na ziemię. No bo moje panie, nie można (skoro już tak idziemy w te mądrości) wciąż martwić się czy z wypiekami na twarzy czytać plotki o człowieku, który być może jest chamem i świnią (nie, żeby go o to oskarżać)! Bo to po prostu w pewnym momencie jest niebezpieczne ... Myślisz bardziej o nim niż o sobie.

Kotylion

No właśnie o to chodzi... Trzeba pamiętać o tym, że mamy małe szanse na spotkanie tej wymarzonej gwiazdy i (ciagnac już te filozoficzne rozważania ;) bardzo często tworzymy chłopaka, który ma tylko ciało, uśmiech i głos taki sam jak nasz obiekt westchnień, a jego dusza jest wykreowana przez nas. Takie uosobienie ideału. Przystojny, bogaty William o miłym i niebuntowniczym charakterze. :)

Lina_16

Muszę się przyznać, że uwielbiam to robić ... Tworzyć ideały, które mają tylko nazwisko i wygląd danego człowieka. Fantastyczne ... A żeby było, że także porzyteczne powiedzmy, że rozwija wyobraźnię ;))
dodaję cię do ulubionych.

Kotylion

O dziękuję Kocie! Nie omieszkam również tego zrobić ;)

Kotylion

pożyteczne przez rz ... no ja to umiem.
Śliczniusie zdjęcie, Will ... ;))) Ale to już widziałam.

Kotylion

O PROSZĘ...co za dyskusjasię nawiązała? ;)
A to zdjęcie jest...obleśne.
Już widzę co media próbują zrobić z Willa-nowego Leo DiCaprio (Also Known As: łamacz serc niewieścich). Dla mnie to jest zupełnie nietrafiony pomysł...wolałam go jako "zwykłego" piotra w Narnii, a nie takiego kolejnego lalusia...

veritaserum

Wiesz... chodzi o to, ze nie wszystkie dziewczyny... hmm... jakby to określić. Są na takim poziomie jak ty (to nie jest ironia!) jeśli chodzi o postrzeganie aktorów. Wiesz. to jest na zasadzie: Jets sobie jakaś tam "Girl", spogląda na takie zdjecie Willa,a nizej pisze, ze ten występuje w Narnii, wiec ta podniecona jego twarzą (pokrytą toną fluidu) idzie do kina.
Taka machina. A wszyscy wiemy, że, niestety, najlepiej sprzedaje się kicz. A jeśli Willa będą dalej tak przedstawiać, to... cieżko mi to przechodzi przez gardło, stanie się kiczowaty. Miejmy jedank nadzieję, że jego talent aktorski go uchroni...

Lina_16

dzięki Lina! ;) Oczywiście wiadomo, ze będziemy oceniać aktorów w kwestii wyglądu i gry (bo jak inaczej?).
Ja również mam nadzieję, żeWilla nie zaszufladkują, alewszystko idzie w tym kierunku ;((

veritaserum

Kochane kobiety, proponuję się nie martwić. Tak się robi z każdym właściwie człowiekiem, który wchodzi na poważnie do tej branży. I teraz ma pokazać, czy sobie umie z tym poradzić, czy nie. jak nie i wejdzie w to, że jest "śliczniusim kochaniutkiem niewiast", to mam go w nosie, szczerze mówiąc. Także lepiej, żeby sobie poradził. A zdjęcia ... na niektórych też wyglądam jak "łamacz serc niewieścich" ;))

Kotylion

tak BTW: nie wiem, dlaczego gadamy w tym temacie... ;)

Lina_16

U mnie to było tak: zobaczyłam zwiastuny, zainteresowały mnie. Później kupiłam jakąś gazetę (nie pytajcie, nie pamiętam....) było tam jego zdjęcie na formacie mniej-więcej A4 i opis krótki (imię, nazwisko, ile ma lat, skąd jest...) i moja motywacja się zwiększyła, chciałam zobaczyć jak ten śliczny chłopak wypadnie w filmie. Czy będzie lepszy od Daniela czy może gorszy. No i po filmie zyskał opinię "grającego o niebo lepiej". Co tu dużo mówić... Zwróciłam uwagę na jego urodę, to fakt (zwłaszcza że włosy ma dość długie... :P) ale co by mi było po urodzie skoro by grać nie potrafił? Dla mnie jest świetnym aktorem i do tego przystojnym... Taka już jestem że cóż... ludzi oceniam głównie po czymś innym, a nie po wyglądzie i jestem z tego dumna.

Kocie piękne określenie!! :D Zgadzam się w 100% i buziak dla Ciebie :* ;) :P

Christinka

A co do wygądu Willa to powiem tyko, ze jak porównuje jego zdj. obecne z tym jak wyglądał w filmie to...historia Osmenta się powtarza ;)
Nie ma porównania...

veritaserum

Coś w tym faktycznie jest ... Ale usprawiedliwmy go (i Edmunda też) tym, że to byłu fryzurki na czasy, w których rozgrywa się akcja. Zobaczymy, co będzie w 2 części ... ;)

Christinka

Christinka, to było jedno ze słabszych. Zaręczam ci, że w zależności od sytuacji mam jeszcze parę asów w rękawie ...
ciao ;))

Kotylion

A jak ja sie cieszę, że z Wami wszytkimi się zgadzam! Tylko, że ja Willa nie znałam (oczywiscie nie chodzi o osobiście). poszłam na Narnię i wtedy mi sie spodobał. Nie z wygldu! (Też jestem z siebie dumna) tylko z tego w jaki sposób gra!

Lina_16

Kocie-mi bardziej chodziło o to, ze w realu wyglądają gorzej (jeden drugi). to ja już ich wolaąłm wtych"moodnych" fryzurkach ;) Chociaż nie...to vhyba kwestia wieku, wiekszośc z wiekiem ładnieje, a u niektórych jest wprost przeciwnie....

veritaserum

Zobaczcie tylko dziewczyny jak to temat się potrafi zmienić :D

Samantha

Ja wiem ... już jakiś czas temu na forum o Skandarze zauważyłam już, że mamy trochę inne podejście do długich włosów. Ty ich zdajsie nie lubisz, ja - wręcz uwielbiam. no i trudno.

Kotylion

Ja ?? czy Lina bo ja kocham jego włosy xD

Loona_

A fryz czy kolor Loona? ;)

Kotylion

Ani ty ani Lina, tylko Veritaserum. Tak mi się przynajmniej zdawało, kiedy rozmawiałyśmy wcześniej.

Kotylion

Ja lubię długie włosy, ale tylko blond. Reszta koloró to włosy krótkie xD

Lina_16

A ja jakiekolwiel byle właśnie długie!! Jak widzę chłopaka z długimi własami (no może nie tak bardzo długimi powiedzmy od takich co trochę od głowy odrosły do takich do ramion ale najlepsza długość to ta pomiędzy ;)) to odrazu mi się milej robi! ;) I nie lubię jak dziewczyny się wręcz golą na łyso!! Bleee! Jest dziewczyną czy chłopem?

Christinka

Rzeczywiście. Kiedyś Demi Moore miała tak krótkie włosy, że aż mi się niedobrze obiło, a jeśli chodiz o długość wlosó to dla mnie jest idealna taka jaką Will ma na tym zdjęciu http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=36&pos =13 [williammoseleygallery.s...]
Ps. Jaka fajna minę zrobił na tym zdjęciu :P

Lina_16

Hehe, fajnie zdjęcie (i tak wracając do fotogeniczności :P jak ja bym próbowała coś takiego zrobić to skutek troche by odstawał od autentyczności...)!! Mi wystarczyłaby taka długość jak w filmie, a nawet mogłyby być trochę krótsze.

Christinka

W filmie miał blond włosy...mmm... Eee... ja już lepiej nic nie piszę... :P

Lina_16

Są jakieś trzy wyjścia:
1. zafarbowali mu na jaśniejsze do kręcenia filmu
2. po filmie sobie przefarbował (wątpie)
3. rozjaśniło mu włosy słoneczko ;)

najbardziej prawdopodobne moim zdaniem jest to pierwsze, bo by było teraz czasem widać odrosty ;P

Lina_16

Są jakieś trzy wyjścia:
1. zafarbowali mu na jaśniejsze do kręcenia filmu
2. po filmie sobie przefarbował (wątpie)
3. rozjaśniło mu włosy słoneczko ;)

najbardziej prawdopodobne moim zdaniem jest to pierwsze, bo by było teraz czasem widać odrosty ;P

Christinka

Tak Chris. Było włsmie tak jak napisałaś w pierwszym punkcie ;)

Lina_16

No widzisz, ma się ten instynkt (nie do końca rozwinięty ale kobiecy :P).

Christinka

Kobiecy instynkt! To jest dopiero broń!

Lina_16

Nie da się ukryć ;) Ale i tak najgroźniejszą bronia jest sama kobieta: wpada w oko, dziurawi kieszeń, łamie serce i wychodzi bokiem :P

Christinka

A to to było dobre... "wpada w oko, dziurawi kieszeń, łamie serce i wychodzi bokiem :P" ;)
Ciekawe jaka idotka zrobiłaby to Willowi?

Lina_16

Nie wiem jaka, ale mam nadzieję że żadna, bo jak znajdę taką to nie ręczę za siebie, a za nas dzie to już w ogóle... :P :]

Christinka

Tu masz rację... Trzeba na nas uwarzać... ;)

Lina_16

Proponuję wtedy zrobić wiec poparcia dla zranionego Willa ... Możaby się było wtedy spotkać. Każdna z nas z takim dużym napisem na koszulce ze swoim nickiem, żeby się dało poznać .... ;)

Kotylion

nooo dobry pomysł :D ale trzeba by było poświęcić jakąś koszulke żeby na niej swój nick napisać :PPP