Ostatnio narosło dużo plotek że Will kreci z filmową Zuzanną :( 
Jesli ktoś wiedziały cos na ten temat to prosze pisać... Za każdą informację bedę wdzięczna... 

Pozdrawiam fanki Willa ;)
A ja za to zakochałąm się w twojej sukience Ris, była cudowna. Hmm... Jak myślicie Anna będzie dla nas konkurencją jeśli ja zaprosimy, bo bądź co bądź to bardzo miła osóbka ;)
Och Li!! Mówiłam już przecież że Anna i Will to tylko kumple, poza tym Anna ma chłopaka!! :DW takim razie Li pożyczyssz sukienkę Kotce?? Bo ta została... mam nadzieję że jej się podobała...
Oczywiście że tak kochanie, dlatego jeszcze bardziej ją lubię ;)) Nie żartuję lubiłabym ją chyba i tak tak samo ;))
Dawaj Chris, nie bądź taka ;)) Będę wdzięczna za pożyczkę, tylko się trochę zgubiłam, komu mam dać swoją?
No dobra, powiem Wam... Ale macie sie nie smiac :D To Dan Radcliffe... Mowila mi ze zawsze go lubila A ty masy pozyczyc mi :P
O Jezusie... ona nie ma totalnie gustu... Ma koło siebie takiego przystojniaka (William) a wybrała Radcliffa... Chociaż nie... Dan ni jest aż tak zły... a poza tym zostawiła to co najlepsze dla nas ;)
Jak nie ma gustu?? Li nie pozwolę żebyś tak mówiła... Przecież każdy ma inny gust. A co powiesz na to że moje kumpele patrząc na Willa mówią: Ekhm... Coś Ci ostatnio gust się pogorszył (a i tak uważały ze mam kiepski...) Więc wiesz... Zależy od osoby... Dlatego się zastanawiałam czy mam to mówić...
A ja proszę jeszcze o coś - zadzwońcie do Willa i poproście, żeby przyszedł z rodzeństwem! My zobaczymy, czy jego 13-letni brat ma te same geny ;)), a 16-letnia siostra będzie dla Aslana ... W końcu biedaczek też musi mieć z kim pogadać ;))
A ja proszę jeszcze o coś - zadzwońcie do Willa i poproście, żeby przyszedł z rodzeństwem! My zobaczymy, czy jego 13-letni brat ma te same geny ;)), a 16-letnia siostra będzie dla Aslana ... W końcu biedaczek też musi mieć z kim pogadać ;))
Chris : Moja wypoweidź odzwierciedlała prywatny stosunek do pana Radcliffa (który był najpierw bardzo pozytywny -) obojętny -) negatywny -) teraz znó pozytywny) 
Kot: Ta jego szesnastoletnia siostra, Daizy (tak?) musi być chyba łądna ;) 
A brat... szkoda, że ma tylko 13 lat ;)
Może jest nadto dojrzały na swój wiek ... Trzebaby sprawdzić ;)) 
A siostra (nie pamiętam, niestety, jak się nazywa) ... mam jakieś takie ich razem zdjęcie, ale są w samochodzie i Willa widać świetnie, natomiast siostra to głównie profil ... Ale wygląda ładnie.
Zastanów się ... albo ty jesteś podobna do mężczyzny albo on jest zniewieściały ... albo po kawałku każdego, co chyba najbardziej możliwe ... ;) jedyne, co ja mam do niego podobne to włosy. Nie umiem ... znaczy się nie, umiem, ale nie robię takich słodkich oczków Bambiego. Tylko dla żartów ...
A Will robi słodkie oczka Bambiego? (lol2) Jeżeli czegoś nie zrozumiałam to prosze mi wytłumaczytć, bo chyba mam w takim razie zaćme ;)
chodzi o to że jestem podobna do żeńskiej wersji willa... ale ja temu przecze bo tego nie wymyśliłam...
Hehe! Mogłabym prosić o wysłanie tej foty z siostrą w samochodzie na mój adres?? piwnooka90@wp.pl 
Już dzwoniłam do niego, zgodził się ale mówił że robi to tylko dla mnie...eee... nas :D
Dzięki, Chris. Zaraz ci tę fotkę wyślę, niech no ją tylko znajdę ... Jak chcesz jeszcze jakieś, jego albo Skandara, to jestem do usług, mam tego na pęczki ... 
No dobra, może nie "oczka Bambiego", ale czasem jak się słodko uśmiechnie, to, za przeproszeniem, co wrażliwszym może sie zrobić niedobrze ... Albo tylko ja jestem taka dziwna ... ? Od dawna tak twierdzę i jakoś nikt do końca nie chce mi uwierzyć ;))
Hmm... możesz mieć racje Kocie, ale czy masz może jakieś konkretne takie zdjecie? Bo z chęcią bym sobie na nie poptarzyła penwie ;) :P
Wysłałam. Poszła niezła paczka ... A to dopiero gdzieś jedna trzecia z tego co mam z nim solo, nie mówiąc o tych grupowych ... Ktoś jeszcze ma jakieś życzenia? 
A ja mam pytanie Kocie o to zdjecie z jego siostrą. A ja czytałam na williammoseley.nl, że to jego dziewczyna... (Wolałabym jednak by to była siostra ;))
No to nie wiem, zdjęcie było podpisane, że to jego siostra i że ma jeszcze 13-letniego brata. ja tam nie wiem. Chris, zaraz przesyłam pakiet taki, jak Linie. Lina, następna partia? Bardzo proszę, ślijcie mi tez coś!
Ja właśnie Ci wysyłam troszkę moich ;)) Ale musisz określić czy chcesz Will, Skandara czy jakiś innych ;)) No i nie wiem czemu ale fotki przychodzą do mnie w pomniejszeniu :((( Ja również poproszę o jakieś inne ;P I Li, Tobie też wysyłać?? Jak tak przypomnij adres i też o coś proszę :D