Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

Tak, popieram, że podobna do Keiry Knightley (nienawidzę tej plastikowej laski, która na dodatek jest płaska jak deska... ble.), bo w filmie "stracone dusze" pomyliłam ją właśnie z Keirą :P
A tak w ogóle to bardzo ją lubię. Świetna była jako Lydia w "Soku z żuka" :) Bardzo zresztą lubię Tima Burtona i klimat, jaki wprowadza do swoich filmów. Podobno będzie reżyserował "Księcia Półkrwi"-jeśli tak, to będzie to, moim zdaniem, najlepsza część Pottera, jaka się ukazała.

Arshana

a mi Winona podobala sie w filmie "Przerwana lekcja muzyki"...........:)

Marilee_chan

Ło to ja nie wiem :) Ale ostatnio obejrzałam sobie Edwarda Nożycorękiego i jakoś mnie tam nie zachwyciła, chociaż film piękny :) Popłakałam się :)

Arshana

Keira jest ok :P Obejrzyj sobie np. "Dume i uprzedzenie" - dojdziesz do takiego samego wniosku. A jesli chodzi o Winone to we wszystkich filmach jest super (no moze poza "Miloscia w Nowym Jorku" :P) ale najlepsza jest w "Malych kobietkach".

Waclaw

Zgadzam sie że Keira jest ok , ale nie okłamujmy się ona wygląda jak żywy szkielet, ciekawie czy nie jest chora na anoreksje(ale o tym by trąbili w gazetach, a jak do tej pory ni c o tym nie słuszłem), Dziewczyna ma tyle kasy a wygląda jakby nie miała co jeść.

użytkownik usunięty
peace_z_you

Ja też jestem chuda, jak mowa w szkole o anoreksji, to od razu na mnie, a jem normalnie. Może Keira też ma taką przemianę materii? ;)

Nie sądzę, ona jakoś wygląda, jakby miała wstręt do jedzenia. Trafiła przecież do szpitala, bo zasłabła (pewnie z głodu). Dajcie spokój...
Poza tym to forum o Winonie Ryder, nie Keirze Knightley XD

Arshana

Skoro ten temat jest o Winonie, to po co piszesz o Keirze?

I kogo to obchodzi, ze Keira ma wstret do jedzenia? I po co w dodatku piszesz to na tym forum? Jesli ktos z nas bedzie chcial sie pozachwycac nowinkami z jej zycia wejdzie sobie na pudelka i tam poczyta, a nie tu robisz wielkie Halo, ze Keira "Trafiła przecież do szpitala, bo zasłabła (pewnie z głodu)".

Bez sensu.

daw1d

Wrócę do tematu :)
Winona jest bardzo podobna do Keiry w Draculi i ma wręcz taki sam ton głosu jak Keira w Piratach .
To tyle :)

cobra666444

Słuchaj Dawfons, jak masz nam walić wyrzuty i rozpętywać wojny jednym postem, w którym pokazujesz swoje zblazowanie, to lepiej w ogóle nie postuj - moja mała (złośliwa) uwaga. Znana jestem z złośliwości.

Arshana

Moim zdaniem wcale nie jest pdobna do Keiry.

martamar16

moim zdnaiem też nie
nie widze zadnego podobienstwa miedzy tymi paniami obie prezentują zupełnie inny typ urody