Tak, popieram, że podobna do Keiry Knightley (nienawidzę tej plastikowej laski, która na dodatek jest płaska jak deska... ble.), bo w filmie "stracone dusze" pomyliłam ją właśnie z Keirą :P
A tak w ogóle to bardzo ją lubię. Świetna była jako Lydia w "Soku z żuka" :) Bardzo zresztą lubię Tima Burtona i klimat, jaki wprowadza do swoich filmów. Podobno będzie reżyserował "Księcia Półkrwi"-jeśli tak, to będzie to, moim zdaniem, najlepsza część Pottera, jaka się ukazała.
Ło to ja nie wiem :) Ale ostatnio obejrzałam sobie Edwarda Nożycorękiego i jakoś mnie tam nie zachwyciła, chociaż film piękny :) Popłakałam się :)
Keira jest ok :P Obejrzyj sobie np. "Dume i uprzedzenie" - dojdziesz do takiego samego wniosku. A jesli chodzi o Winone to we wszystkich filmach jest super (no moze poza "Miloscia w Nowym Jorku" :P) ale najlepsza jest w "Malych kobietkach".
Zgadzam sie że Keira jest ok , ale nie okłamujmy się ona wygląda jak żywy szkielet, ciekawie czy nie jest chora na anoreksje(ale o tym by trąbili w gazetach, a jak do tej pory ni c o tym nie słuszłem), Dziewczyna ma tyle kasy a wygląda jakby nie miała co jeść.
Ja też jestem chuda, jak mowa w szkole o anoreksji, to od razu na mnie, a jem normalnie. Może Keira też ma taką przemianę materii? ;)
Nie sądzę, ona jakoś wygląda, jakby miała wstręt do jedzenia. Trafiła przecież do szpitala, bo zasłabła (pewnie z głodu). Dajcie spokój...
Poza tym to forum o Winonie Ryder, nie Keirze Knightley XD
Skoro ten temat jest o Winonie, to po co piszesz o Keirze?
I kogo to obchodzi, ze Keira ma wstret do jedzenia? I po co w dodatku piszesz to na tym forum? Jesli ktos z nas bedzie chcial sie pozachwycac nowinkami z jej zycia wejdzie sobie na pudelka i tam poczyta, a nie tu robisz wielkie Halo, ze Keira "Trafiła przecież do szpitala, bo zasłabła (pewnie z głodu)".
Bez sensu.
Wrócę do tematu :)
Winona jest bardzo podobna do Keiry w Draculi i ma wręcz taki sam ton głosu jak Keira w Piratach .
To tyle :)
Słuchaj Dawfons, jak masz nam walić wyrzuty i rozpętywać wojny jednym postem, w którym pokazujesz swoje zblazowanie, to lepiej w ogóle nie postuj - moja mała (złośliwa) uwaga. Znana jestem z złośliwości.