Wg mnie, nie są ani trochę podobne. Winona jest bardzo ładna, Keira przeciętna - oto cała filozofia. Rzecz jasna, to jest tylko moje zdanie :P
w ogóle nie sa pdoobne, chociaż Keira Knightley w filmie "Obłęd" jest pdoobna do Winony z filmu "Stracone dusze"
ps. dlaczgeo taka kolejność? Winona po pierwsze sławę zyskała znacznie wcześniej niż jakaś tam Keira, tak samo jest z talentem, którego Winonie nie brakuje w przeciwieństwie do Keiry....
Rzeczywiście! Uważam, że są do siebie podobne. Nawet w niektórych ujęciach bardzo. Szczególnie w filmie "Miłośc w NY"
Uważam ponadto, że zarówno Winona jak i Keira są bardzo ładne. Mają niecodzienną, niezwyczajną urodę, a takie własnie dziewoje podobają mi się.... :-)
pozdr...
Winona jest bardzo podobna do Keiry w Małych Kobietkach. Ogólnie sa troche do siebie podobne, ale tam było to jakoś wyjatkowo widac. Keira jest tez troche podobna do Portman, na niektorych zdj nawet nie moge ich odróznic. Mozna powiedziec, ze Keira jest polaczeniem Winony i Portman. Tylko z talentem troche gorzej (nie pasuje mi do Piratów), ale mimo wszystko ja lubie :)
1. Najwyżej Keira do Noni
2. Nie są do siebie podobne!!!
Winona ma piękne oczy i wszystko inne. Keira praktycznie nie ma oczu, tylko takie mizerne szparki i wygląda jakby ktoś ją nadepnął.
(Przepraszam, ale troszkę się zdenerwowałam :P)
Popieram :) Keira to brzydka szkapa, a Winona jest piękna, szczególnie jak ma krótkie włosy :)
Jesli Keira jest brzydka to jak można nazwac zwykle dziewczyny, które sa od niej czasami duzo brzydsze? Wcale nie jest brzydka. A poza tym to jest juz sprawa gustu, a podobno o gustach się nie dyskutuje:P
No właśnie kwestia gustu, a nie pisze tego na forum u Keiry tylko u Winony gdzie nie dyskutuję o urodzie Keiry z jej fanami. Mnie się nie podoba. Kiedyś była ładniejsza, ostatnio powiększyła sobie usta, i chodziaż zarzekała sie ze hollywood ją nie obchodzi i jej nie zmieni, zmieniła się, a może już taka nudna była. Wg mnie wiele normalnych dziewczyn i kobiet są piękniejsze od Keiry, więc nie wiem o co ci chodzi.
a) Noni jest starsza i to najwyżej Keira może być do niej podobna.
b) Keeira jest "przypadkowo" podobna do jeszcze paru aktorek, ae to zależy od sesji zdjęciowej... Taka strategia marketingowa.
c) Winona to utalentowana aktorka, a Keira jest jakaś beszczelna z tymi podobieństwami [patrz punkt b] i z proszeniem o pocałunek z Deppem.
d) JA kiedyś napisałam taki post na forym u Keiry i mnie fateczki prawie żywcem zeżarły!!!
Nie jest podobna ;p Wystarczy spojrzec na piersi - Winony piersi sa z 3-4 razy wieksze od mandarynek Keiry :P
jesli juz tak uwazasz to powiedz ze keira knightley jest podobna do niej w koncu winona jest starsza...
Ja uważam że są podobne ! Myślę również że obie są piękne i oczywiście są całkiem innymi kobietami ale są podobne :PPPPPPPP
Wyluzujcie! Ktoś porówna Keirę do Winony, to Wy od razu dostajecie ataku szału, jakby to jakaś obraza Winony była.
No właśnie. W ogóle to nie przesadzajcie, że Keira jest brzydka, no bez przesady, są różne gusta, ale na pewno nie jest aż taka tragiczna jak niektórzy ją opisują. Uważam, że są do siebie podobne pod względem wyglądu, chociaż nie zawsze. I takie jest moje zdanie ;] Pozdro