Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 139 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

Bardzo spodobała mi się w filmie "Przerwana lekcja muzyki" czy moglibyście mi doradzić jakiś jej inny film w którym też dobrze zagrała?z gory dziekuje

anita_alex14

Ja widzialam jeszccze film "Edward Nożycoreki", "Orbitowanie bez cukru", "Obcy", "Witaj w domu Roxy"i "Czarownice z Salem". We wszystkich filmach zagrała powalająco. Nie moznaby na jej miejsce postawic kogos innego. Polecam wiec wszystkie filmy z jej udzialem,. Ale pamietaj, ze dla mnie ze wszystkich fi;mow jakie widzialam z nia "Przerwana lekcja muzyki" jest najlepszy. Pozdr

anita_alex14

Zapomnialam Dracule :P Ale pewnie sama juz widzialas. Pozdr

użytkownik usunięty
Kopczyczka

Ja gorąco polecam Orbitowanie bez cukru i Dracula.

Absolutnie "Noc na Ziemi". Jej rola w tym filmie jest idealna.

anita_alex14

"Dom dusz"
"Edward Nożycoręki" i "Sok z żuka".

anita_alex14

"Edward Nożycoręki" , "Sok z żuka" , "Syreny" , "Dom Dusz"
polecam serdecznie :))

what_are_you_talking_abo

Dracula i Edward Nozycoręki, to zdecydowane "numery 1" w jej filmografii ;)

TomBird

"Dom dusz", "Edward Nożycoręki", "Dracula", "Celebrity", "Wiek niewinności", "Małe kobietki", "Syreny"... od cholery jest dobrych filmów z nią.

użytkownik usunięty
anita_alex14

Edward nozycoreki, Sok z zuka, Orbitowanie bez cukru ale zdecydowanie najlepszy to Przerwana lekcja milosci.

Ja polecam wpierw "Sok z żuka" to jedna z pierwszych jej ról. Ma tam chyba 17 lat... calkiem ciekawa, charyzmatyczna postać Lydii :)

Pozdrawiam!

anita_alex14

Winona jest rewelacyjna w każdym filmie. Ja niedawno obejrzałam "Miłość w Nowym Jorku" i "Orbitowanie bez cukru" z jej udziałem. Muszę przyznać, że warto obejrzeć te dwa filmy, aczkolwiek ten drugi jest wg mnie znacznie lepszy. Aaa.. jeszcze moge polecić "Sok z żuka" - wspaniały film. (: