Wojciech Cejrowski

7,4
624 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Wojciech Cejrowski

Proszę zostać w którymś z odwiedzanych krajów i tam opowiadać swoje misyjne głupoty o nienawiści do homoseksualistów, konieczności stosowana kary śmierci i o tym, że humanitarne traktowania nie jest dla zwierząt. A wszystko to bez butów i w koszulce z matką boską. Najlepiej niech zwraca się Pan do kamieni i drzew, bo tylko wtedy unikniemy kłującego w uszy katolickiego jadu, który cieknie z Pana ust. Tam może Pan pokazać swój tytuł magistra honoris causa KUL, który zrobi największe wrażenie na rdzennych mieszkańcach Gabonu, bo w Polsce jest śmieszny.

James

W takim razie jesteś konserwą :D
Mówiłem o loginie, nie o nicku. Czytaj uważnie kochaniutki. I nie mieszaj do tego języka angielskiego skoro mówimy o zasadach pisowni w języku polskim.

lestek190

Ja pierd*lę, wyloguj się chłopie i sprawdź co wpisujesz, żeby się zalogować - pisze e-mail lub nick!
Twój nick w tym serwisie to lestek190, nick to po polsku przydomek, a przydomki pisze się z dużej litery. Sam zacząłeś głupie czepianie się literówek, więc bądź konsekwentny i przyznaj się, że jesteś kur@a leniem i nie chce Ci się pisać poprawnie.

James

Jakich literówek? Zwyczajnych błędów ortograficznych wynikających z ignorancji a nie literówek. Literówka by była wtedy kiedy pomyliłbyś literki przypadkowo albo ich kolejność. Tutaj dobitnie widać, że zrobiłeś to celowo. Sorry ale takie błędy ortograficzne źle o Tobie świadczą. A to znów znaczy, że nie warto czytać dalszej części. No ale jednak się pokusiłem o przeczytanie tego i kilku Twoich postów i muszę stwierdzić, że wali od Ciebie hipokryzją na kilometr. Sam wyganiasz pana Cejrowskiego z Polski i wytykasz to, że on wytyka innym. Jednocześnie na propozycję użytkownika HRA, żeby wyjechać z kraju się oburzasz.
O niewiedzy już nawet nie wspomnę bo trolle tak mają, że nie zaznajomią się z dostępnymi danymi tylko ślepo brną zatracając się w swojej beznadziejności. W tym przypadku mamy do czynienia z trollem lewackim - rozdartymi emocjonalnie gówniarzami (chodzi głównie o wiek psychiczny bo nie raz widziałem trzydziestolatków zachowujących się jak dzieciaki) sądzącymi, że są mega tolerancyjni i trendy. A idź pan z tej Polski, Cejrowski przynajmniej ciekawie gada a nie próbuje robić państwa gejów.

Co do loginu - nie rozumiesz chłopcze pewnych rzeczy najwidoczniej. Login, tudzież nick jak próbujesz mi wmówisz, na wszelakich portalach internetowych to nic innego jak identyfikator. Ciężko, żeby każdy mógł sobie wpisać swoje przezwisko. Z prostego powodu - całe mnóstwo się powtarza. Dlatego też powstają różnorakie ciągi liter i cyfr, które nie mają nic wspólnego z językiem polskim. I język polski takichże ciągów nie obowiązuje. Bo niby jak ma skoro to jest bardziej twórczość ludzi niż słowa wyciągnięte wprost ze słownika.
Dlatego już nie p....l jak to ładnie, aczkolwiek wulgarnie (cóż... przekleństwa świadczą o człowieku) i nie rozkazuj mi bo nie masz takiego prawa.

Aaa i nie masz prawa też wyganiać z kraju ludzi, którzy przewyższają Cię inteligencją niejednokrotnie ;]

lestek190

Zbigniew Hołdys napisał ostatnio ciekawe słowa w odniesieniu do kolejnej "perełki" prawicowego polityka z muchą:
"przychodzą tłumnie na spotkania z nim (Korwin-Mikkem) i nagradzają jego wypowiedzi o ekonomii czy homoseksualistach gromkimi brawami. [...] Nigdy bym nie prawił morałów temu człowiekowi, nie szydziłbym z niego, nie odsuwałbym go na margines, bo on jest, istnieje, jego poglądy są i podzielają je liczni ludzie, to się tli i nie gaśnie. To syczy. Żałuję, że zamiast zakazywać książki „Mein Kampf”, nie czyni się jej obowiązkową lekturą szkolną wraz z obowiązkowym kursem analizy tego tekstu, nauką obalania jego tez, ukazywania punkt po punkcie koszmaru zawartej w nim ideologii – bez takiej edukacji Mikke może uwodzić bez końca i żaden dziennikarz nie da sobie z nim rady."
Chyba nie muszę dodawać, że chodzi o również o Twoje podejście i poglądy.

James

1. To żeś sobie wybrał autorytet. Człowieka, który dla pieniędzy sprzedałby własną matkę bo przyjaciół już dawno sprzedał. Hipokrytę niemalże równego Tobie. Tak, takich smaczków można znaleźć więcej odkąd ten szanowny pan zaczął się wypowiadać na tematy o których zielonego pojęcia nie miał czym się naraził sporej grupie osób. Dlatego też wyszło tyle brudów z jego udziałem.

2. Do mnie pijesz o poglądy? Ja nikogo nie wywalam z Polski. Nie neguję też żadnych grup typu homoseksualiści itp. W gruncie rzeczy to tylko bronię jednej osoby przed niesłusznymi, nie mającymi pokrycia atakami. Twoimi atakami kochaniuteńki. Tak więc to Ty atakujesz czyjeś poglądy i je negujesz. To Ty najeżdżasz na daną osobę a co za tym idzie słowa Hołdysa bardziej się odnoszą do Ciebie :]
No ale jak to zacna chrześcijańska maksyma mówi : widzisz drzazgę w moim oku a nie potrafisz zauważyć belki we własnym.
W gruncie rzeczy trochę mi Ciebie szkoda skoro nie potrafisz na to wszystko spojrzeć obiektywnie i masz takie a nie inne autorytety.

James

Panie Jamesie proszę odfanzolić się od szlachetnego Pana Wojtka, zabrać tyłek w troki i zmiatać z mojego pięknego kraju.
i to w podskokach , bo Pana moim ratlerkiem poszczuje.

HRA

To nie Twój kraj, tylko nasz kraj.
Jest też krajem homoseksualistów, murzynów i ateistów, wegetarian, miłośników herbaty z mlekiem, masonów, lewaków i wielbicieli Bollywood. I każdy z nich ma prawo żyć w środowisku niezatrutym jadem katolicko-prawicowych pieniaczy, którzy swoje racje traktują ponad dobrem innych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HRA

Skończ z tymi misiaczkami bo zaczynam myśleć, że dokonujesz projekcji na innych swoich własnych problemów z orientacją.
Moja pogarda dotyczy TYLKO rzeczy / ludzi / idei / poglądów, które krzywdzą innych. Czyli (jak ładnie wymieniłeś) Twojej religii, tradycji i innych konserwatystów zbyt zamkniętych we wpojonej od dziecka nienawiści dla własnej seksualności, że swoimi fobiami przerzucają się z innymi.
Moja moralna impotencja? Na obiad zjadłeś pewnie kotleta ze świni, która przeżyła kilka miesięcy w kojcu ciążowym nie mogąc się obrócić i leżąc na betonowej podłodze. Wieczorem zjadłeś kromkę z serem, pochodzącym z dojonej do krwi krowy, która po kilku latach takiego traktowania nie nadaje się nawet na rzeź, bo całą energię poświęca na kolejne porody i laktację. A rano zjesz pewnie jajko zniesione przez zwierzę, któremu bardzo mocno unerwiony dziób przycina się żywcem, aby nie dziobało w przepełnionej klatce współtowarzyszy niedoli.
A teraz zastanów się, kto tutaj cierpi na moralną impotencję?

James

jesteś wegetarianinem? smutne :|

HRA

Nie ma nikogo bardziej przepełnionego nienawiścią niż polski katolik.
I ty jesteś tego wspaniałym przykładem.
A religii jest wiele,wiec szanuj też inne.
Tak samo jak poglądy i wybory innych.
Każdy ma swoje życie,a to co robisz świadczy o złym wychowaniu skoro wtrącasz się do życia innych.
I koniec dyskusji,z tobą i takimi ludźmi.
Bo nie ma sensu,jesteś moralnym zerem i ignorantem,tak samo jak wojciech c.

HRA

I ponownie pokazałeś brak klasy.
Szkoda mi Ciebie,ale rozumiem.
Że musisz się leczyć :)
Pozdrawiam,mam nadzieje że Bóg będzie wyrozumiały dla Ciebie tak jak ja.
I że będzie pełen współczucia,i szacunku.
Pozdrawiam Cię,może kiedyś zrozumiesz że błądzisz żeby tylko nie było zbyt późno.

Damx123

Ach tych lewackich pseudo-oświeceńców ostatnio rzeczywiście na filmwebie wyrosło niczym grzyby po deszczu. Kurde... a z grzybami u mnie w lesie ostatnio marnie :|

lestek190

Ale czemu od razu mnie obrażasz?
Życie byłoby lepsze gdyby było mniej nienawiści,a więcej tolerancji,zrozumienia dla drugiego człowieka.Nieważne kto w co,w kogo wierzy,jakiego jest wyznania.Ważne czy jest dobrym człowiekiem a tego nie ocenia się na podstawie religii,czy orientacji.Czy koloru skóry.To zależy od konkretnej osoby,nie można ocenić wszystkich,całej grupy osób na podstawie innych.Żeby ocenić człowieka,trzeba go najpierw poznać.A nie sugerować się tym co robi w życiu,albo czym się zajmuje.
Ja dzisiaj byłem na grzybach i u mnie w lesie są.
Co prawda,niezbyt dużo.Ale zawszę coś :)
Pozdrawiam.

Damx123

A nie pomyślałeś, że Ty też mnie obrażasz?
Jestem katolikiem a tu nagle takie zdanie:
"Nie ma nikogo bardziej przepełnionego nienawiścią niż polski katolik."
Czy jestem przepełniony nienawiścią? Nie.
Czy osoby, które znam i są katolikami też są przepełnione nienawiścią? Nie.
Czy katolicy, którzy otwarcie przyznają się do swojej wiary i bardzo często są widoczne w mass mediach plują nienawiścią w stosunku do innych? Też nie. Wręcz odwrotnie! Wiara katolicka nawołuje do miłości bliźniego, nieważne jakim on by był.

Dlatego mnie obraziłeś bo jestem katolikiem.
Dlatego też nie rozumiem tej całej nagonki na religię i katolików. Z jednej strony negujecie Cejrowskiego bo nie akceptuje pewnych zachowań itp. ale z drugiej strony to samo robicie w stosunku do niego.

U mnie dzisiaj deszcz więc jutro powinny być grzybki ;)

lestek190

Więc jako katolik tolerujesz ateistów,inne religię,homoseksualizm?
Bo jednak większość katolików,których spotkałem była przepełniona nienawiścią,chciała mieszać się do życia innych,nawet życzyła śmierci innym.Być może to nie byli katolicy?
Skoro mieli w sobie tyle złości,oceniali ludzi nie znając ich?
Ja szanuje Twoją wiarę.

Damx123

A dlaczego mam nie tolerować? Katolicyzm mówi o miłości do bliźnich przecież. Ale to, że toleruje nie oznacza, że musi mi się podobać. Tyle, że to, iż mi się coś nie podoba nie oznacza, że żywię do tych osób nienawiść. Nie oznacza też, że będę to tępił. Po prostu mi się nie podoba i mam nawet prawo wyrazić o tym zdanie. Ale to wciąż nie jest nienawiść o której tak mówicie.
Co do liczby osób, które były przepełnione nienawiścią mam wrażenie, że naciągasz trochę. Owszem są takie osoby ale na pewno nie większość. I to nie zależy od religii, pochodzenia czy orientacji. Bo to nie ma nic z tym wspólnego.
A czy wy znacie prywatnie pana Cejrowskiego, żeby go oceniać? I oceniać wszystkich katolików mówiąc, że są przepełnieni nienawiścią. Z deczka to jest hipokryzja.

lestek190

No to jesteś pierwszą osobą na tym forum która jest prawdziwym katolikiem.
Bo dużo jest niestety trolli,którzy tylko udają katolików,a mało mają wspólnego z tą religią.I tylko psują opinię.
Tak jak napisałeś to wiara miłości,i to jest najważniejsze.Nie znam pana Cejrowskiego,jego programy są ciekawe jednak czasami potrafi urazić uczucia innych.Oceniając kogoś po orientacji,albo po religii.I to jest przykre.W Naszym kraju.Że człowiek nie może być sobą,że nie może mieć swojej wolnej woli.
Ale ludzie się zmieniają z pokolenia na pokolenie.I mam nadzieje że skończą się wszystkie spory,a ludzie zaczną się szanować bez względu na religie,orientacje i inne sprawy osobiste.Tak byłoby lepiej dla wszystkich.
Pozdrawiam Cię.

Damx123

Twoje wypocinki są bardzo szlachetne,ale to tylko pobożne życzenia.Dopóki będzie istniał człowiek nic się w tej materii nie zmieni.Będą wojny,będzie głód i będzie śmierć.I nie rozumiem,dlaczego się czepiasz tylko i wyłącznie naszego kraju? Popatrz,jest o wiele więcej nietolerancyjnych narodów,np.kraje arabskie,wystarczy spojrzeć na mentalność ich mieszkańców.Czy w Polsce tylko dlatego,że żona zdradzi męża wydłubie się jej oczy albo co gorsza,zabije? Nie sądzę.
Jesteś niepoprawnym marzycielem.

lestek190

No i jak z tymi grzybami Lestku? Pokazały się już?

HRA

Wiesz, że nie wiem?:P Jakoś nie miałem okazji na dniach poleźć do lasu ale może dzisiaj lub jutro się poprawię :)

lestek190

Daj znać.

a właściwie to nawet jak grzybów nie ma, fajnie jest poszwendać się po lesie.

ale jeszcze fajniej jak są.

HRA

Dlaczego moje uprzejme odpowiedzi zostały zablokowane, a wpisy pełne pogardy dla innych, chamstwa i prostactwa pozostały ?

Dziwny to portal i dziwni, pozbawieni klasy moderatorzy.

HRA

Moderatorzy najwyraźniej nie lubią katolików. Za to gejów kochają. Każdy homofobiczny temat jest usuwany a te atakujące Chrześcijan są tam cały czas.

HRA

Bo nie moderacji, to co jest to tylko pojedyńcze przypadki które robią co chcą i nikt ich z niczego nie rozlicza.

Strona filmwebu, którą oceniam bardzo wysoko i korzystam z niej codziennie ma politykę taką a nie inną z obawy o zmniejszenie ruchu na stronie. Może coś w tym jest. Trolle i hejterzy napedzają wejścia, robi sie awantura. Tylko Panowie... nie tędy droga !
Filmweb forum ma najgorszą opinię w całym internecie, każdy wie że tutaj chamstwo przechodzi ludzkie granice bo jest w pełni akceptowalne. Zero netykiety, kasa, kasa, kasa, tylko to sie liczy.

James

Polska dla Polaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KalekaMentalny

Tak, właśnie. A Francja dla Francuzów i Włochy dla Włochów.

James

Wolę słuchać jego niż waszego lewackiego jadu. 1% lewicowych psycholi siłą narzuca swoje poglądy, a kto przeciw ten "homofob, rasista, antysemita" etc. Ale to rozumiem, jest ok. A tytułu pan Cejrowski nie robi dla szpanu - nie jest mu on tak naprawdę w ogóle potrzebny. Chciałeś się pochwalić, że masz prawdziwego magistra ? Kogo to obchodzi ? Ma teraz licencjat, a i on jest mu zbędny. Jego programy oglądają miliony Polaków, miliony czytają też jego książki. Jego poglądy na "tęczową chorobę" ? No cóż, najwidoczniej z biologii wie, że dzieci robi kobieta, a jelito grube nie służy do prokreacji i wkładanie tam penisa do domena dewiantów, którzy nota bene strasznie lubią się tym afiszować. Dziwnym trafem lewaki nie chcą rozstrzeliwać seryjnych morderców i psychopatów - ich życie jest im drogie - ale wyciśnięcie dziecka poczętego na dyskotece w kiblu (lewacka moralność) jak pryszcza już im nie przeszkadza. Wasz idol Adolf (narodowy socjalizm to skrajna lewica), którego nie wiedzieć czemu wyklinacie i kreujecie na guru prawicy miał takie same poglądy, m.in. dot aborcji i eutanazji, i z Matką Boską było mu nie po drodze, zaś wielu narodowych socjalistów było homoseksualistami. Pytanie - jesteś głupi czy cynicznie łżesz ?

Pomyslowy_Dobromir

Faszyzm jest skrajnie prawicową doktryną, a narodowy socjalizm jest raczej trudno zaliczyć ani do prawicy ani do lewicy, chociaż wyrósł na gruncie faszyzmu. Właśnie pisaniem takich głupot kończy się słuchanie Cerowskich i jemu podobnych.

Panu Cejrowskiemu niepotrzebny szpan?
Cała jego publiczna kreacja to pstrokaty kolaż księdza Oko, Skiby i Terlikowskiego, dla efektu podlana jeszcze homofobiczną Yerbą.

Usta też nie służą do prokreacji, a pewnie zakazu seksu oralnego byś nie wprowadził? Więc zanim napiszesz jeszcze raz chwytliwe dla gimnazjalistów hasło, to zastanów się czy nie robisz z siebie głupka. A skoro jesteś tak zgodny z prawami natury, to następnym razem jak zachorujesz, zgłoś się do zielarza a nie do lekarza.

James

Socjalizm do nurt lewicowy, nie ma co do tego wątpliwości i nie udawaj, że nie wiesz. Natomiast faszyzm to skrajna prawica? Nie wiedziałem, że Korwin-Mikke jest faszystą. Bo niby czemu nim jest?

Yerba też jest homofobiczna? No, nieeee : D

James

Brzmisz jak idiota, w dodatku chory na nienawiść. Jak ci nie wstyd ?

James

zgadzam się z tb,w całej rozciągłości

James

Nienawiści do homoseksualistów? Poważny jesteś? Co najwyżej niechęci. Homoseksualistów nienawidzą radykalni muzułmanie, a nie katolicy.

James

Uuu. Ból dupy KODowca wyczuwam. To ja Ci powiem won do Rosji! Żyj w swoim komunistycznym świecie tam! Będzie Ci najlepiej. Zaraz się do czegoś gównojadzie doczepisz, bo tylko tak potrafisz się bronić. A tak na prawdę to tyle wiesz co z miski zjesz. Homoś, Islam mój, mój a Katol Patol bleee.. Typowy Komunistyczny, Lewacki KODowiec.