Piotr czy Jerzy? w którym serialu, grana przez popularnego Mecka postać Wam sie lepiej podoba i dlaczego?
Jak dla mnie o wiele bardziej przekonywujący jest w "Usta Usta"...tam mi sie wydaje jest poprostu sobą, ma fajne żarty i zachowania, jest dobrym duchem tego serialu.
W "Tancerzach podobał mi się w I i II serii ale w III już nie za bardzo...sztuczne żarty, taki według mnie humor na siłe...i taki głupi sposób mówienia...nie wiem ale jakoś bardziej mi odpowiada w "Usta Usta", choć bez niego i "Tancerze" byli by jeszcze gorsi, jeśli to wogóle możliwe...
Jerzy Biegacz jest zajebisty! :D uwielbiam go! W sumie to dzięki niemu zaczęłam oglądać Tancerzy.. Usta Usta oglądam sporadycznie, bo zapominam :( Tak czy siak jestem za Jerzym B :D
No ja uwielbiam go jako Jerzego. Chociaż co do strony humorystycznej jego postaci, to większość tekstów piszą przecież scenarzyści. Więc tu raczej chodzi o to czy lepiej gra niż czy jest śmieszniejszy. Ja tam bym z Jerzym mogła mieć dzieci nawet! :D
Moim zdaniem obydwie role są bardzo dobre, z tym, że w Usta-Usta właściwie wszystkie postaci są świetne i dobrze zagrane, dlatego rola Piotrka nie wyróżnia się "aż tak". Za to w "Tancerzach"... No cóż, ja oglądam ten serial wyłącznie ze względu na W. Mecwaldowskiego, M. Dorocińskiego i M. Bakę, którzy wg mnie "ciągną" ten serial. Ale to rzecz jasna moje zdanie :)