Woody Harrelson

Woodrow Tracy Harrelson

8,3
110 715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Woody Harrelson

Prosił bym aby wypisywać tu najlepsze według Was role Woody;ego :)
Ponieważ obejrzałem jak na razie tylko dwa filmy z tym aktorem i chciałbym móc jeszcze zobaczyć kilka dobrych filmów w jego wykonaniu :D.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pietek

w "Seven Pounds" nieźle zagrał, chociaż drugoplanową rolę (szkoda że tylko 3-4 sceny)

Radloc

Skandalista Larry Flynt, szkoda mi tego aktora bo ma wielki talent do gry aktorskiej i jest bardzo niedoceniony , świetnie nadawałby się do jakiegoś dramatu.

Pietek

Urodzeni mordercy, To nie kraj dla starych ludzi

Pietek

Świetnie zagrał niewidomego w Siedem Dusz, naprawde podizwiam go za tą role.
Jak oglądałem go w Zombielandzie to nie miałem pojęcia że to ten sam aktor. Chociaż to całkiem inny klimat to zagrał też całkiem nieźle.

Pietek

Galaxie w filmie "Dwóch gniewnych ludzi" ^^. Mały epizod, ale śmieszny :p
Świetny aktor

Pietek

Najlepsze? Ze sztandarowych ról polecam "Natural Born Killers". Poza tym świetny był jako Larry Flynt.

Pietek

7 Dusz, uważam że to jego najlepsza rola. Świetnie zagrał niewidomego pianistę.

Pietek

"The Messenger", kropka.

Pietek

Co to, nikt nie widział DEFENDORA? No, to polecam bardzo gorąco! Średni film, genialna rola. Mało który aktor potrafi być graną postacią, a nie tylko ją grać..

laptok_2

ja widziałem go na razie tylko w Zombielandzie ale mam zamiar zobaczyć kolejne filmy z jego udziałem

użytkownik usunięty
Pietek

szeroki wachlarz umiejętności aktorskich - od totalnego psychola w "Urodzonych Mordercach" do totalnego łajzy (też trzeba umieć zagrać) w "Transsiberian", aż trudno uwierzyć że to ten sam aktor, oglądając te dwa filmy

Natural Born Killers,Skandalista Larry Flynt,Biali nie potrafią skakać,Pociąg z forsą

użytkownik usunięty
Pietek

Natural Born Killers,Skandalista Larry Flynt,Biali nie potrafią skakać,Pociąg z forsą owszem ale swietnie tez zagral w Kręgloglowych no i oczywiście w Niemoralnej Propozycji:)

Pietek

Jak dotąd obejrzałem z nim kilka filmów ale największe wrażenie zrobił na mnie chyba w 7 dusz. Jak dla mnie w ciągu tych paru minut, w których się pojawia grą aktorską zrobił o wiele więcej niż Will Smith przez cały film.

Pietek

Ja polecam Kręgloglowi,Biali nie potrafią skakać,Kasjerzy czy kasiarze i genialne Palmetto

Marcin_C

Najlepsze role ? To zdecydowanie większość jego ról ^_^
Absolutnie rewelacyjny i chyba trochę niedoceniany aktor.