...tak niesamowicie mnie zachwyciła i to dzięki tej roli dowiedziałam się o Yvonne ;)
Może na razie, nie jest o niej tak głośno, ale gdyby wybiła się jeszcze wyżej, dzięki "Opowieści Podręcznej", to naprawdę ucieszyłabym się ;)
Aktualnie oglądam drugi sezon Podręcznej i dodatkowo serial "Chuck" :) I tak powoli nadrabiam jej filmografię, co myślę, że będzie na bieżąco się powiększać :) Bo naprawdę świetna z niej aktorka ;) W "Chucku" gra tak fajnie i naturalnie, że aż miło się patrzy :)
Chciałabym jeszcze zobaczyć ją w jakiś nowych rolach ;)
A co do jej polskich korzeni, co widzę, że tu na forum, można wyszukać o tym dyskusje, to fajnie, że ma związek z Naszym krajem :)
Wychodzę z założenia, że to naprawdę nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, że urodziła się w Australii. Nie ma Naszego obywatelstwa, ale jej rodzice są Polakami, tak, jak cała jej rodzina, która mieszka w Polsce. Logiczne, że czuje się Australijką, skoro tam urodziła się i wychowała, ale nie wstydzi się tego, że jej rodzina pochodzi z Polski, mówi też w Naszym języku, no i raz na jakiś czas, przyjeżdża odwiedzić krewnych.
Obywatelstwo jest ważne, ale również fakt, kim są jej rodzice i reszta rodziny... A są Polakami, więc to już wystarczający powód, żeby chwalić się, że za oceanem, mamy taką utalentowaną aktorkę ;)
Ja też ją uwielbiam! Fajną rolę miała w Dexterze i to głównie stamtąd ją kojarzę. Teraz w Opowiesci podręcznej kradnie cały drugi sezon jak dla mnie :)
,
I, jak pięknie mówi po polsku ;) (Chociażby, w tych spotach reklamowych "Opowieści Podręcznej) ;)
Szkoda, że jeszcze cały czas jest tak o niej cicho i nie obsadzają ją w głównych rolach :)
No, ale jeszcze wszystko przed nią - jako Serena zachwyca, więc może ten serial pozwoli jej wybić się ;) Utalentowaną jest aktorką, więc należy się jej ;)