Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Czego to sie nie zrobi dla pieniedzy :/ Najlatwiej zostac sztucznie wykreowanym prtoduktem, dla mnie to jest gorsze od burdelu, bo sprzedajaesz nie tylko swoje cialo ale i dusze.
Na pewno on i jego agent maja z tego kupe forsy "Ja 21 latek, nie pije, nie pale a ze swoja dziewczyna to sie tylko caluje, zarostu tez jeszcze nie mam i wogole to tak jak wy mam 14 lat i boje sie mamy"
A glupim nastolatkom latwo wcisnac pierdole, kiedy wreszczie nastanie moda na gnebienie takich sztucznosci i na bycie prawdziwym?
Wsrod doroslych ludzi to on szacunku nie zastanie

DySgRaFiK

eee... nie bardzo kapuje... ktoś tu jest zazdrosny o to, że gosciu ma dobrą maszynkę do golenia??? Zresztą, każdy doskonale wie, że zdjęcia są poddawane retuszowi, więc czemu tu się dziwić, że ma buzie jak pupcia niemowlęcia... ale, żeby z tego aferę robić. Może On wygląda na 14 lat ( nie dla mnie, dla mnie wygląda na tyle, ile ma) ale ktoś tu się zachowuje jakby miał 6. Nie rozumiem po co oceniać ludzi po wyglądzie, ale przecież to takie proste... Może to zazdrość, On jest sławny, ma kasę, ładną dziewczynę, a ja?? Nie znasz go, nie wiesz jakim jest człowiekiem... więc nie osądzaj i nie dopisuj głupich scenariuszy.