Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

http://fdb.pl/gfx211344

kolorowanie włosów jest teraz trendy wśród popularnych nastolatków. a twarz mu się od tapety błyszczy, że zostawię to bez komentarza.
no przyznać się, która jutro ruda będzie chodzić?

Ha, ha... on nie ma cudnych pasemek on ma PRZECUDNE pasemka! :))

użytkownik usunięty
Sylwia15

ha, ha... oczywiście pomijam fakt, że pasemka robią sobie tylko kobiety...
i homoseksualiści, można by rzec.

Pomijając fakt że lepszych "dowodów" nie macie możecie się pasemek czepiać... heh...

użytkownik usunięty
Sylwia15

haha, a sama nie masz lepszych dowodów... pogódź się z prawdą;)

Mam, ale do takich jak ty nie trafiają... spadam stąd, szkoda moich nerwów.

A tak na koniec:
Zacuś miał boskie pasemka;*

użytkownik usunięty
Sylwia15

sama robisz z niego pedała.

Juz ciezko zrobic z niego większego niz jest, chyba, z ejakis MEGA PEDAŁ?

ramed

Jak czytam badania stwierdzające, że przez używanie torebek plastikowych zmniejsza się ilość testosteronu(wypuszczanie substancji do produktów spożywczych, które obniżają produkcję tego hormonu na ścieżce cholesterolowej) to widzę właśnie potwierdzenie w takich zniewieściałych facetach jak ten delikwent.

Zac, jedz mięso, pij napar z kozieratki i zmień fryz - może będziesz przypominał mężczyznę.

Abukashi

Hehehe odczep sie od ZACA ! Jest mega bydlakiem, testosteron z nieco wycieka :O

ramed

Nie no "Zacuś" ma boskie pasemka. Wygląda jakby ktoś jajkiem rzucił.
Co do testosteronu to albo go nie było albo już całkiem wyciekł.

pozdrawiam wszystkie jego fanki/fanów??(jakby ktoś miał wątpliwości to ja się do nich nie zaliczam)

Inez777

No chciałabym żeby chociaż był jeden taki chłopak w Polsce ale nie ma co marzyć... Właśnie to jest prawdziwy facet a nie jakies łysole w spodniach do ziemie. A ci co go krytykują to mu zazdroszczą ooo ;D

dagmaraa12345

"Właśnie to jest prawdziwy facet a nie jakies łysole w spodniach do ziemie. A ci co go krytykują to mu zazdroszczą ooo ;D "

Zac prawdziwym facetem ? Ale się uśmiałam ;)))
A i żałosna jesteś z tym poglądem ze jeśli krytykuje się kogoś "urodę" to samemu jest się brzydkim.

LegallyBrunette

Żałosna to jestes ty bo nawet nie zrozumiałaś moich słów, może powiesz mi gdzie ja niby napisałam że jak sie go krytykuje to jest się brzydkim? I fakt jest taki że jak facet o siebie dba to już sie go uwaza za spedalonego widze że ty tez do tych osób nalezysz i moge tylko powiedziec- żal mi ciebie.

dagmaraa12345

"A ci co go krytykują to mu zazdroszczą ooo ;D "
chyba ty to napisałaś , prawda ?
Wywnioskowałam z tego że jeśli mu się zazdrości to jest się brzydkim . A jeśli nie o to chodzi to powiedz co miałaś na myśli.

I nie uważam zadbanego faceta za pedała , lecz jeśli facet ten ma makijaż , farbowane włosy , siedzi po kilka godzin w toalecie by się "wyszykować" to są to dla mnie podstawy do sądzenia ze jest coś z nim nie tam .

LegallyBrunette

Drogie Panie, spokojnie po co te nerwy :*

LegallyBrunette

Nie wiem czy coś jest ze mną nie tak ale chyba bycie zazdrosnym a bycie brzydkim to co innego, jak ktoś komuś czegoś zazdrości to nie oznacza że jest brzydki.

A co do dalszej twojej wypowiedzi to przykro mi kochana, ale farbowanie włosów, czy długie szykowanie się nie oznacza już że coś jest z facetem nie tak. A co do makijażu to nie wiem za bardzo o co chodzi, a jesli ci chodzi o charakteryzacje to każdy aktor przed wyjściem na czerwony dywan jest malowany pudrami itp. pokazywali to kiedys w programie o gwiazdach.

dagmaraa12345

Wcześniej przed zdaniem o zazdrości mówiłaś o wyglądzie więc od razu automatycznie zrozumiałam ze zazdość o wygląd.
A jesli mówimy o farbowaniu włosów przez faceta i długim czasie spędzonym nad wyglądem , to dla mnie nie jest to normalne i nie chciała bym , aby mój chłopak szykował się do wyjścia dłużej niż ja .
Ogółem mówiąc odstręczaja mnie faceci farbujący włosy , lansujący się w swoich markowych ciuchach i chodzący do kosmetyczki . ;/

użytkownik usunięty

halooo! pasemka były modne w latach '90-tych. Miały je takie gwiazdy jak Britney SPears i Christina Aguilera.
Faktycznie pasemka to domena kobiet.
Ale to zakuś. dodajmy do tego okładke Rolling Stone'a i mamy 100% gejostwa(bez obazy, nie mam nic do gejów)
Ciekawe czy spędza więcej czasu przed lustrem niż Vanessa?

użytkownik usunięty

O BOZIU!! on wygląda strasznie strasznie strasznie okropnie ;(:(:(

Zac 100% facetem?! Na początku się pośmiałam, ale potem uświadomiłam sobie, że toż to nawet śmieszne nie jest! Urąga prawdziwym mężczyznom! I żeby nie było, wcale nie uważam, że prawdziwy męzczyzna to taki z owłosniona klata, czy cóś...

Haha... A to dobre pasemka...
OMG- farba do włosów. Normalnie gejjjjj, bo jak to wytłumaczyć, że pasemka sobie zrobił????? ( proszęęęęęę.......)
Więc po pierwsze... Tapetę na twarzy to ma jedynie podczas sesji zdjęciowych, podobnie jak Depp(jak się przyjżysz) czy inni aktorzy.

Czy ja dobrze zrozumiałam - do Sylwi napisałaś, że nie ma dowodów ( na jaego heteroseksualizm???) powiedz że żartujesz
ja mam! ja mam! chociarzby, jak to się nazywa... jego dziewczyna????
Za mało? Ale jasne on o tym nie wie, jego DZIEWCZYNA (!!!), ale ty już wiesz... Powinnaś zostać wróżką, naprawdę...

użytkownik usunięty
ShadowGirl

Elton John też miał dziewczynę, nawet żonę. Więcej mówić nie trzeba. I myślę, że z tym "PowinnAś" to zwykła literówka...

Ale z was są głupie siksy. On i tak jest homoseksualny ,więc napewno by was olał. Z resztą olał by was nawet jakby był heteroseksualny...

Chemichael_2

Nie no ludzie oczywiście że to gej! Przecież to każdy widzi... Jego dziewczyna też zapewne to wie i właśnie dlatego z nim jest! PRZECIEŻ KAŻDA DZIEWCZYNA MARZY O TYM ŻEBY JEJ CHŁOPAK BYŁ GEJEM!!! Nie wiedzieliście o tym?
Ludzie! Co Wy jeszcze wymyślicie? xDD Czy Wy czasem się zastanawiacie nad tym co piszecie, czy tylko wciskacie kolejne klawisze?

użytkownik usunięty
Cattie

no dobrze, ale jak ktos juz to wyzej napisał - Elton John też miał dziewczyne/żonę... -.-'

i kto tu mówi o "wciskaniu kolejnych klwiszy"?

tak?? czyli każdy aktor może być gejem.

dagmaraa12345

Może.

LegallyBrunette

Takie pytanie... Wy tak naprawdę myślicie czy chcecie tylko nas wkurzać?

Cattie

ehh... co to za pojeba** dylemat macie??? przecież to oczywiste, że "zakusio" jest homo!!! przecież każdy o tym wie! to jest na 100%!!
a słyszeliście, że zakowa jest babą? ludzie którzy to piszą są na prawdę durni... przecież to też jasne!!!

Phoebe123

EJ nie czepiajcie się go! Moim zdaniem nie jest homo... Po pierwsze: nie macie na to dowodów, a po drugie: on jest z Vanessą:P

Bella_Swan_2

Tia... A ja przypomne o Eltonie.

Cyryn

Noi co z tego że Elton miał żone przecież to nie znaczy, że każdy mężczyzna, który jest związany z kobietą jest gejem. To bardziej jednak przemawia że nim nie jest.

użytkownik usunięty
dagmaraa12345

Wiele fanek/fanów twierdzi, że on nie może być gejem ponieważ chodzi z Vanessą. Padło zdanie, że Elton też był w zwiazku z kobietą i poźniej został gejem.
Więc to, iż ktoś miał/ma kobiete nie oznacza, że nie może byc póxnej gejem..

Radze czytac ze zrozumieniem... -.-'

użytkownik usunięty
Cyryn

Widać, że ludzie nie potrafią czytac ze zrozumieniem... -.-'

no właśnie PÓŹNIEJ wiec na razie Zac nie jest gejem i miejmy nadzieje że nim nie zostanie ;)

dagmaraa12345

Skąd wiesz, że nim nie jest? Może nim być tak samo jak może być hetero albo zoofilem.

Cyryn

taaaaaa tak samo jak ty i ja a może jeszcze kręci go nekrofilia boze dajcie juz sobie spokój ;/

dagmaraa12345

Tylko próbuje powiedzieć, że nikt z nas nie zna jego upodobań seksualnych.

użytkownik usunięty
Cyryn

możemy się ich tylko domyślać, patrząc na jego oczojebną tapetę na twarzy. rozumiem że facet musi dbać o siebie, nawet bardziej niż kobieta, ale żeby przez 4 godziny prostować sobie włosy to chyba leciuteńka przesada :o

użytkownik usunięty

a jakby był eunuchem... to co?

Faktycznie masz rację. Każdy aktor, czy piosenkarz jest gejem, a to że ma dziewczynę, to tylko potwierdza ten fakt...

użytkownik usunięty
ShadowGirl

Radzę czytać ze zrozumieniem.... -.-'
Toczy się tu rozmowa... "To, że Zac ma dziewczynę nie wyklucza tego, że może byc w przyszłości(dalszej lub bliższej) gejem"

a nie "Każdy aktor/muzyk, który ma dziewczynę będzie gejem"

Zrozum, że Zac'us ma zadtki na geja.. xD
Wystarczy zobaczyc jego sesje zdjęciową dla Rolling Stone. Bądz co bądz, ale np. Depp nie bierze udziału w sesjach, które mogły by być dla magazynów gejowskich.

Okładka R.S. z Zacusiem..
http://blog.muchmusic.com/archives/zac%20efron%20rolling%20stone_edit.jpg

użytkownik usunięty

nie trudź się tak, bo one i tak zaraz zapytają się "Czy nie mamy lepszych dowodów" ;D

Nawet jakby jego zdjęcia ukazały się w magazynie dla gejów to i tak jego "wierne fanki" powiedziałyby, że to nie dla tego, że jest gejem tylko dlatego, że ma na pewno problemy finansowe itp. A jakby sam powiedział wszem i wobec, że jest gejem to pewno by uznały, że tak się tylko droczy :D

użytkownik usunięty
Cyryn

PRZESTAŃCIE DYSKRYMINOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perfidnie i nieustannie obrażacie jego fanki, a to niedopuszczalne, bo...

...zapominacie o fanach ;) Skoro jest gejem, to z pewnością paru się znajdzie i nie powinniście o nich zapominać, bo na pewno czują się przez to wyalienowani ;]

:D

Ty radzisz czytać ze zrozumieniem. To ja ci to radzę... Ja odpowiedziałam na post
"Elton John też miał dziewczynę, nawet żonę. Więcej mówić nie trzeba."
Ale się pod nim jakoś nie wyświetliło...

"Wystarczy zobaczyc jego sesje zdjęciową dla Rolling Stone. Bądz co bądz, ale np. Depp nie bierze udziału w sesjach, które mogły by być dla magazynów gejowskich."
Zadatki? Proszę... Jakie zadatki?
A tu mnie dobiłeś.
Dla magazynów gejowskich? Depp? Coś nie masz dokładnych informacji bo Depp miał sesję dla Rolling Stone - " jakże gejowskiego pisma"...

ShadowGirl

Ona nie napisała, że pismo jest gejowskie tylko, że zdjęcua Efrona z tego pisma są idealne dla gejowskiego pisma. Naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty
Cyryn

Jesteś zbyt wymagający...

Prawdopodobnie masz rację...