Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

nie jestem jego fanem poprostu mi nie przeszkadza.
Ale to ze go nie lubicie nie oznacza ze trzeba go zniszczyc upokorzyc.
moze i jest gejem i zjada stolce ale to nie wasza sprawa (dla mnie moglby nawet skoczyc z mostu to jego sprawa, oczywiscie nie cieszylbym sie wtedy moze dlatego ze on jest czlowiekiem, czuje i moze jest mily.)

Wielkie Pozdro dla jego fanek (wiem ze go kochacie, ale to raczej niemozliwe zebyscie z nim byly, znam ten bol sam zakochalem sie w np. Emmie Watson, AnnieSophi Robb i Mary - Kate Olsen)
Pozdrawiam tez fanki i fanow HSM.

Jacob_Voorhees

Również pozdrawiam;) Tylko małe sprostowanie... kocham go fakt... ale nie mam poprzewracane w głowie i nie planuję z nim ślubu w marzeniach... mam swojego chłopaka i jest w porządku jak jest... tylko chciałabym go raz spotkać to wszystko...
Jeżeli nie zostawiłeś tematu samego sobie to zaraz zobaczysz jak mi się sięgnie za to co napisałam... Ale powoli można się do tego przyzwyczaić...

Sylwia15

nie mowilem o slubie w karzdym razie nie o wszystkich.

użytkownik usunięty
Jacob_Voorhees

Suzi kombinuje jak może.

użytkownik usunięty
Sylwia15

"Również pozdrawiam;) Tylko małe sprostowanie... kocham go fakt... ale nie mam poprzewracane w głowie i nie planuję z nim ślubu w marzeniach... mam swojego chłopaka i jest w porządku jak jest... tylko chciałabym go raz spotkać to wszystko...
Jeżeli nie zostawiłeś tematu samego sobie to zaraz zobaczysz jak mi się sięgnie za to co napisałam... Ale powoli można się do tego przyzwyczaić..."

Szajse, to już jest wypowiedź ponad moje siły...

użytkownik usunięty

wiesz, poniekąd była to aluzja do nas, w szczególności do Ciebie...