Czyżby krecili kolejna wersje? http://marchinglieutenant.files.wordpress.com/2008/06/ze-kira.jpg
oby niee! Jak zbezczeszczą Death Note, to nie wiem co zrobie;( już wszędzie się te plastikowe gwiazdki powpychały ;(((
TAK :D popieram :P będzie bigos...nie będę tego oglądać jak zagra tam ZAC w obcisłych różowych rajtuzach nadawałby się na Ryuuka:D
On i Kira? Nie mogę:) Pasowałby do roli Fibi albo Stefi w Modzie na sukces. Poza tym japońska wersja i tak nie przebije amerykańskiej
szoooooooooook!!!
Wyobrażacie sobie te tłumy dwunastolatek na Death Note'ie??
Może i jest podobny, ale do genialnej fabuły jest potrzebny genialny aktor. A co do Ryuka, to nawet jego nie powinien grać (chociaż różowe rajty niezwykle by do niego pasowały :P)
Amerykańce Chcą Death Note Zrobić? przecież tam nie można fabuły skrócić, jak coś mądrego można dać nakręcić bandzie debili ?;/
I co ma niby dowodzić to zdjęcie? Zrobili mu zdjęcie w krawaciku, włosy na przychlasta i od razu Kira ... Póki nie będzie jasnych źródeł, że chłopczyk z poliestru będzie grał tą postać - nie ma o czym gadać. Tak więc wylajtuj i idź się wyśpij.
hah. co za głupota. No proszę was... słyszałem że miał w Footlose zagrać ale nie w Death Note, które nie będzie robione.