Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Czyżby krecili kolejna wersje? http://marchinglieutenant.files.wordpress.com/2008/06/ze-kira.jpg

Wypasiona_Foczka

oby niee! Jak zbezczeszczą Death Note, to nie wiem co zrobie;( już wszędzie się te plastikowe gwiazdki powpychały ;(((

From_Manga_World

TAK :D popieram :P będzie bigos...nie będę tego oglądać jak zagra tam ZAC w obcisłych różowych rajtuzach nadawałby się na Ryuuka:D

Wypasiona_Foczka

On i Kira? Nie mogę:) Pasowałby do roli Fibi albo Stefi w Modzie na sukces. Poza tym japońska wersja i tak nie przebije amerykańskiej

Blue_Paradise

szoooooooooook!!!
Wyobrażacie sobie te tłumy dwunastolatek na Death Note'ie??
Może i jest podobny, ale do genialnej fabuły jest potrzebny genialny aktor. A co do Ryuka, to nawet jego nie powinien grać (chociaż różowe rajty niezwykle by do niego pasowały :P)

Wypasiona_Foczka

Haha tego bym mu nie wybaczył:P za krótki <br/>

Drimek

Jak na serio zagra Kire to chłopczyna nie dożyje premiery bo sam go zabije

MelvinKoren

Amerykańce Chcą Death Note Zrobić? przecież tam nie można fabuły skrócić, jak coś mądrego można dać nakręcić bandzie debili ?;/

Wypasiona_Foczka

I co ma niby dowodzić to zdjęcie? Zrobili mu zdjęcie w krawaciku, włosy na przychlasta i od razu Kira ... Póki nie będzie jasnych źródeł, że chłopczyk z poliestru będzie grał tą postać - nie ma o czym gadać. Tak więc wylajtuj i idź się wyśpij.

Wypasiona_Foczka

hah. co za głupota. No proszę was... słyszałem że miał w Footlose zagrać ale nie w Death Note, które nie będzie robione.

Wypasiona_Foczka

yyyyyy....to jakiś żart? on w Death Note?...śmiechu warte!!!!!
mogą nakręcić amerykańską wersję DN ale proszę...tylko nie ten
laluś!!!!!