Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

zac jest the best bardzo lubie tego aktora !!!WY NIE UMIECIE JEGO DOCENIC poprostu wymiekacie przed nim mowie to do tych ktorzy maja jakies watpliwosci co do Zaca Efrona :*

agnieszka418

Ja tam wątpliwości nie mam :D
DNO :D
Zarówno Autor który nie popiera argumentów niczym
oraz Aktor :D
Według mnie gra sztucznie, bez charyzmy...umie za to śpiewać nie najgorzej :) MOŻE powinien skupić się na jednej dziedzinie...

Cpt_Pchelka

Tak poza tym dlaczego ktos nie moze miec watpliwosci do Zaca Efrona?Myslalem ze to wolny kraj ;(

mati510

No to się pomyliłeś... właśnie Ci koleżanka mówi , że musisz Zaca kochać ... i doceniać jego "wielki talent" . No najlepiej wszyscy zachwycajmy się tym dnem . ;/

JezdziecRohanu

Mam wątpliwości co do Twej mądrości ;] Ale zajebiście się rymło.

Wojt4s

Pustaki i cegły jednoczcie się brońcie swojego Guru pustaków :P Z niego to jedno wielkie beztalencie, ogolnie gdzie by sie nie pojawił to omijam to szerokim łukiem, to samo z tą jego Vanessą. W tym Disneyu jest już tyle pustaków, że mogli by zbudować drugie World Trade Center :P

Dla nieobeznanych:
*Pustak- gwiazdki typu (Zac, Cyrus itp itd) nie wnoszące nic do kinematografii oprócz swojej wytapetowanej mordki
*Cegła - Osoba znana głównie z jednej roli, która jedzie na skandalach i plotkach co do swojej osoby czyli tzw gwiazdka sezonowa :D

agnieszka418

Powiem tak:
aktorem to on jest totalnie beznadziejnym,
gra sztucznie i drętwo. Śpiewać to też nie potrafi (jest wiele osób nieznanych, które dużo lepiej śpiewają od niego.
No cóż wystarczy mieć ładną buźkę, żeby zrobić karięrę.

maggie_magda

Jak wy wogole mozecie nazywac ta panią aktorka, ludzie no bez przesady

_maestro_x

To nie aktor tylko picuś i laluś dla napalonych nastolatek. A stawianie go przez nominacje MTV na jednym miejsce z Balem to chyba dowcip na miare prima-aprilis.

użytkownik usunięty
agnieszka418

Czy to jest prowokacja? Na to wygląda...ale jeśli nie, to powiem krótko: Zac Efron nie jest aktorem z wielu przyczyn jak np.: przypomina kobietę (za dużo makijażu ma na twarzy). Gdy próbuje zrobić jakąś niezadowoloną minę, przeradza się to w irytujący, głupi wyraz twarzy. Po trzecie: gdy próbuje być zadowolony, daje do zrozumienia widzowi, że apokalipsa nadciąga...

Wierz mi - NIENAWIDZĘ gościa. Ale to, że ma baardzo dużo makijażu (dlaczego wg ciebie przez to
przypomina kobietę?) nie jest argumentem zaprzeczającym jego bycie aktorem...

Tak z teoretycznego punktu widzenia to (niestety) to coś jest aktorem - zagrało w filmie - a nawet w kilku
filmach.

Chociaż mniemam, że tu miałaś na myśli bycie "Aktorem", a nie "aktorem".

Ale jesli chodzi o tą jego niewiarygodnie rozbudowaną mimikę twarzy (to chyba było masło maślane...) to się
zgadzam.

Rzekłam.

PS Wiem, że nie mogę go nienawidzić w powszechnym pojęciu tego słowa - w ym przypadku jest to tak zwana
"nienawiść odległościowa" (jak nie słyszeliście, żeby ktoś tak zwał to uczucie - nie martwcie się, że jesteście
jakimiś prymitywami [jak nasz powyższy podmiot na przykład] -> przed chwilą to wymyśliłam).

Penelopa_3

Poprawka, on nie jest aktorem. Nie ważne że zagrał w filmach, nawet po 20 filmach nim nie będzie jeśli szkoły aktorskiej nie skończy. Tak to będzie kimś pokroju Cichopek, gra, ale do aktorów nie możemy jej zaliczyć.

lolop

tak. tu się zgadzam
bez wykształcenia to taki sam samozwaniec jak Paris :D

Cpt_Pchelka

I na tym samym poziomie... <zakrotkizakrotkizakrotkizakrotki>

lolop

Serio...? --> (pytanie retoryczne)
Och, to cudownie!

Oby tylko nie pomyślał o szkole...

Penelopa_3

Myślę, że jest na to za głupi
Dostał mnóstwo kasy za tę szmirę HSM ,
po co ma sobie dokładać niepotrzebnych stresów- iśc się szkolić...
łatwa kasa jest najlepsza.