Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Powiem tak dziewczyny w przedziale wiekowym 12-16 lat , które to slinia się, maja obłed w oczach , piszczą w dzikim szle na widok tego człowieka opanujcię sie bo nie warto.
Ponoc Zac jest aktorem , tak słyszałem zresztą.Ale zagrał jak narazie dosc marne role.Gdzie mu do Johnego DeppaJogna Travolty czy Bruce'a Wills'a??? Nie wiem jaki jest z charakteru ale cos czuje że woda sodowa uderzyłaa mu do głowy. Wyglad to nie wszystko ,trzeba jeszcze umiec cos zrobic w życiu

sandacz45

Całkowicie się z Tobą zgadzam :) Johnny Depp , Sean Connery,Tom Hanks, Shah Rukh Khan- to są gwiazdy, które nie tylko wyglądają, ale też coś sobą prezentują... jakiś poziom... ich aktorstwo jest genialne no i wszyscy mają w sobie niesamowicie wiele charyzmy... :) A nawet niektórzy młodsi są o wiele bardziej interesujący, niż Zac... :)

PS. I mam 16 lat żeby nie było że przyszłam i się wymądrzam ;p

Edyta713

Madra z Ciebie dziewczyna.Nie dalas sobie zamydlic oczu.
Aktor to duze slowo jak narazie zbyt wielkie zbyr ciezkie i zbyt skomplikowane by okreslac nim tego wlasnie osobnika

Edyta713

no dobra ty masz szesnaście a ja 14 i moim zdaniem on jest beznadziejny ! Co do wielkich aktorów to chcem dodać Robina Wiliamsa :)

sandacz45

hm...jak widzialam HSM 1 to mialam chyba z 16 lat,bo to z 2lata temu bylo :) i szczerze mowiac,jak go zobaczylam,to sie najpierw zastanawialam czy to chlopak czy dziewczyna... :D
bleeee xD

sandacz45

W pełni popieram !
On nawet im do pięt nie dorasta
zagrał tylko w jakimś miuzikalu i tyle..

sandacz45

Ja mam 14 lat i według mnie i moich koleżanek Zac nie jest ładny, ale nie wiem jaki miał tytuł film w którym Zac Efron grał niepełnosprawnego chłopaka, i muszę przyznać że grał bardzo dobrze, dlatego nie zgadzam się z twoją opinią co do jego aktorstwa...

sandacz45

Jeśli powiem, że Zac jest: świetny, boski, śliczny, bla bla bla.. To zaraz będzie, że jestem jedną z tych panienek, które piszczą na jego widok. Więc ograniczę się do stwierdzenia, że bardzo go lubię i jest on dobrym aktorek wg mnie. oO.

sandacz45

dobrze, że mam 17 lat xD widziałam z nim tylko HSM więc oceniać nie będę jego `aktorstwa`. Co do wyglądu, zeby nie urazić fanek, to obawiam się,że spędza więcej czasu na makijażu niż ja :o
Nie lubie lalusi, wytapetowanych. Dla mnie to nie jest w ogóle męskie. Chwyt marketingowy? Menager kazał? Ha. To już nie mój problem. Mógł wybić się grą a nie `wyglądem`. Pozdrawiam :)

Immortal_

a ja sie mieszcze w przedziale 13-16 ,a go nie lubię co na to powiesz?

magda13girl

Ja mam 15 lat a moje koleżanki uważają iż mam wypaczony gust filmowy, bo nie lubię HSM i Zakusia. Uważają, ze thrillery(nie wiem czy dobrze napisałam) i filmy sensacyjne są nudne za to komedie typu HSM i Camp Rock są fajne. No ja tego nie rozumiem..., ale widzę iż tu nie jestem osamotniona.

Ava_Elizabeth

no to ja mam 16 prawie i nie cierpie tak samo Zakusia i hajk skul mjuzikal i sądze że lubiąc Johnnego Deppa wcale nie mam wypaczonego gustu i inni tez tak nie mówią... :D:D

Ava_Elizabeth

No i koleżanki mają rację. Jak można zdradzać HSM i Zakusia dla thrillerów czy filmów sensacyjnych?

robert_28

Zastanawia mnie jedna rzecz: po co chwalicie sie tym ile macie lat?
"Ja mam 13, ja 14, ja 15" Kto da więcej? hm.

Btw. Lubię Zaca, jego aktorstwo może jest przeciętne, ale gra sympatycznie i dlatego zrzesza sobie fanów. Jeszcze jedno: skąd wiecie ile czasu spędza przed lustrem? Jestescie w jego lazience codziennie rano? Jesli sluchacie Pudelka czy podobnych portali to brawo, powodzenia. Może ma po prostu taką urodę. To chyba jasne, że na świecie są mężczyźni, którzy są śliczni jak laleczki i mają hm, taką porcelanową urodę, są tacy, którzy są męscy i przystojni i są tacy, którzy urodą nie grzeszą. Nie każdy musi wyglądać tak samo!
Ale najbardziej rozbawiają mnie komentarze zazdrosnych, zakompleksionych facetów: "Ale pedał, ale gej itp". Na to jest tylko jedno wytłumaczenie: ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA.

i basta.

lilly98

Ja nie uważam go za jakiegoś wielkego aktora, ale nic do niego nie mam. To fakt, że nie dorasta innym do pięt. Jest jaki jest, teraz nastała era takich lalusiów aktorów i wiekszasc tych mlodych(aktorow) taka jest i nic na to nie poradzimy. A poza tym mowiac o nim pedal, czy gej to jest oznaka tego ze mu zazdroscicie. Zrobil chlopak kariere jest slawny, takze wiadomo, ze kazdy mu tego zazdrosci.

lol23

A HSM byl nawet spoko i on mi nie przeszkadza. Nic mi nie zrobil zeby go od razu wyzywac od najgorszych. Niektorzy sa strasznie egoistyczni

użytkownik usunięty
lol23

Hm. HM.
A ja Wam powiem, że mnie drażni jego osoba. Nie mogę powiedzieć, że jest brzydki, ale ma coś w sobie i w swoim wyglądzie coś, co mnie odrzuca. Może to kwestia jego zniewieściałości. Co do aktorstwa, trudno mi powiedzieć, może ma talent.
W każdym razie nie dziwię się ludziom, którzy go nie lubią. Nie znam Zaca osobiście, ale - nie mogę, nie mogę na niego patrzeć.

sandacz45

Ja się zastanawiam, jak małolaty mogą uważać go za przystojnego? Przecież to totalny brzydal... Gdzie mu do Johnny`ego czy Heath`a

Blue_Paradise

Może tym właśnie jest gust? Jednym podoba sie Johny, innym Zac, a jeszcze innym Miecio spod monopolowego?