Zachary Quinto

Zachary John Quinto

7,9
11 249 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zachary Quinto

Czy wy oszaleliście? Wystawiać tak wysoką ocenę komuś kto ma na koncie 2 filmy i gościnne role w kilku serialach? Jestem KUREWSKO pewny, że połowa głosów pochodzi od dziewczyn które nie odróżniają dobrego aktora od przystojniaka bez telnetu i DOŚWIADCZENIA!!

PS. Nie żebym chciał obrażać płeć piękną, ale wątpię alby mężczyźni dali dobrą ocenę facetowi za samą facjatę. Mężczyźni prędzej pięknej aktorce dadzą wysokie oceny.

Wookie_LG

ktoś może zagrać w 30 filmach i dostać 2, komuś wystarczą dwa, żeby dostać 8 - akurat ilość filmów/seriali jest kiepskim wyznacznikiem jakości gry aktorskiej.

(abstrahuję tu zupełnie od mojej opinii nt. tego aktora)

manowce

chodzi mi o to, że nie można powiedzieć, że ktoś jest dobrym aktorem po 2 filmach. Ta tak jakbym dostał dwie 4 z polaka i ludzie od razu mówili, że jestem geniuszem (u mnie w liceum, żeby 2 dostać trzeba być w Einsteinem). A potem mogę dostać same 1 i 2.

albo inaczej. Średnia z 2 "filmów" (ocen). 5 + 5 = 10 10 / 2 = 5... za mało na ocenę, tym bardziej ponad 8. Na razie aktor może być dobry. Żeby był bardzo musi pokazać, że rzeczywiście jest dobry. Aby to pokazać musi zagrać w kilku rolach (nie dwóch). Niech udowodni, że sobie poradzi z każdym wyzwaniem...

Wookie_LG

To znaczy że według Ciebie wcale lepiej nie oceniać? Czy czekać na następne 5 filmów ? Ja dałam mu 7 i wiem, że to dużo jak na początkującego aktora ale uważam że facet ma potencjał i będzie się rozwijał. Jak nie, to wiadomo że zmienie o nim zdanie ale póki co uważam że warto w niego "inwestować".

James Dean ma na koncie 3 filmy tak naprawdę ale i tak mało kto nie zgodzi się że był niesamowitym aktorem i przeszedł do legendy kinematografii. To samo River Phoenix (jego role już za gówniarskich lat wzbudzają zachwyt, patrz. Wybrzeże Moskitów albo Stand by me)

Pozdrawiam

Wookie_LG

Poza tym gośc naprawde nieźle gra. Potrafi przekonująco wcielić się w rolę mordercy, jak i również pokrzywdzonego przez los, wrażliwego faceta. Ilość filmów w których grał nie robi różnicy.
Poza tym to młody, świeżo odkryty aktor. Po Star treku, zaczęto mu już składac coraz więcej propozycji co do ról w wielu filmach.
Daj mu szansę, może z czasem się do niego przekonasz!

Villeiviant

Ci co krytykują nie mają tak naprawdę pojęcia, o czym mówią. Zachary Quinto ma na swoim koncie wiele ról teatralnych - facet realizował się do tej pory głównie na deskach teatru, co, sądząc po filmikach na YT, nagrodach i recenzjach krytyków idzie mu świetnie. Zobaczcie z nim zajawkę sztuki, gdzie gra postać Clov http://www.youtube.com/watch?v=W7ZRQ196324 . Chyba właśnie za tą dostał nagrodę dla najlepszego aktora.

Melody86

SZczerze mówiąc, pojęcia nie miałam, że wcześniej grał w teatrach. Bardziej się tego domyśliłam, obserwując go na początku w Herosach. Gość ma potencjał i trzymam za niego kciuki, bo wiem, że to facet z ogromnym talentem. Mam tylko nadzieję, że ma na tyle oleju w głowie, że teraz zacznie dobrze dobierać sobie role. To drugi czynnik od którego zależy, czy jego kariera się rozwinie ( i talent).

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Ja na pewno nie jestem dziewczynką zauroczoną jego urodą:D . Nie denerwuj się drogi Twórco tego tematu;) to tylko oceny, to tylko ranking;):) .

Oceny Zacharemu jeszcze nie dałem, ale rola Spock'a w ST podobała mi się, tak samo w "Herosach"

Wookie_LG

Nie wiem jak w innych, ale w Heroesach gra jedną z głównych ról. Policz sobie ile czasu aktor pojawia się w filmie, a ile w serialu, który ma prawie 70 odcinków po 40 minut.
Myślenie nie boli...

south_thrash

dokładnie, po za tym gra tam świetnie. Jedna z najlepszych postaci.

Wookie_LG

"Czy wy oszaleliście? Wystawiać tak wysoką ocenę komuś kto ma na koncie 2 filmy i gościnne role w kilku serialach? Jestem KUREWSKO pewny, że połowa głosów pochodzi od dziewczyn które nie odróżniają dobrego aktora od przystojniaka bez telnetu i DOŚWIADCZENIA!!"

Chocby za oryginalna role Spoka w Star Treku i role Sylara w Herosach...laiku

Nozix

Według mnie chłopak ma potencjał, dlatego został oceniony tak wysoko.
Jeśli kiedyś zmieni się o nim zdanie zawsze można zmienić ocenę na filmwebie. W ogóle nie rozumiem skąd to oburzenie.

Genialny jako psychopata Sylar
i sprawdził się jako Spock.. :) - dwie duże role i w każdej się sprawdził, dla mnie wystarczający argument by dobrze go ocenić :0

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

Dokładnie.. jako Sylar jest GENIALNY !!!

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Nie ,on akurat zdobył spore grono fanów i fanek jako Sylar - czarny charakter w Herosach.

Wookie_LG

Dlatego ma 8 i jest daleko za trzecią setką najlepszych aktorów. Poza tym rankingi na filmwebie nigdy nie były miarodajne.

Wookie_LG

masz rację. stąd się bierze sytuacja, że jakiś naprawdę dobry aktor jest gdzieś tam na 250 miejscu, ponieważ gówniary dają 8 komuś nawet nie wiedzą komu !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA #$#%@#$ ale mnie to @#$#%@#%@# Cały portal jest super, ale ranking nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość i chyba każdy się ze mną zgodzi.

Wookie_LG

Zach to dobry aktor. Potrafi ukazać się w wielu sytuacjach. Nie potrzebne jest wiele filmów, aby zauważyć u kogoś talent.