Zbigniew Buczkowski

6,9
16 697 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zbigniew Buczkowski
Ines82

Dokładnie:/i irytujący w "Świętej Wojnie"

EM_DE_KE_AS

nie tyle kiepski co charakterystyczny. Trudno też wyrabiac sobie opinie na podstawie dennego serialu Święta Wojna. Buczkowski ma na koncie kilkadziesiąt innych ról, w których grał "cwaniaczków" i tez do takiej roli jest stworzony

valthemar

Odczepcie się od serialu "Święta wojna" trzeba go zrozumieć, pooglądajcie stare odcinki, lepiej oglądać Świętą wojnę niż w kółko ten Jaś Fasola i jego głupie miny, kiedyś to lubiłem ale za bajtla a potem mi to przeszło.

sebastian22221

święta wojna to serial na,którym się wychowałem wiąże z nim wspaniałe wspomnienia.

xxKasiurkaxx

Wychowałeś się na serialu, którego docelowa grupa odbiorców to Polacy w wieku powyżej 84 lat :/

pvlpl

Zdziwiłbyś się jeśli chodzi o to kto ogląda Bercika, najlepiej wejdź na forum kiepskich, tam się dużo dowiesz!

sebastian22221

Ja sprawdziłem z ciekawości, i faktycznie jestem zaskoczony. Na forum wypowiadają się m.in.: Sting, Tadeusz Rydzyk, Ghandi, Sven Hannawald, Hernan Cortez, Twoja Stara, Max Wright, Jean Claude van Damme, i kilka innych znamienitości. Moje zdziwienie jest tym większe, że byłem pewien że część z nich od dawna nie żyje... Ale forum kiepskich nie kłamie. Dzięki za wartościową lekcję. Pzdr!

arHitekt

W niebie też mają Internet

sebastian22221

Dnia 4. maja obejrzałeś: Jaś Fasola - nadciąga totalny kataklizm i dałeś 10/10. To wreszcie to lubisz czy nie, bo jeśli mówisz że nie lubisz a lubisz, to według Twojej wypowiedzi mówisz że "Świętą Wojnę" lubisz więc tak naprawdę jej nie lubisz. Być może już nigdy nie poznamy prawdy...

Ines82

Również uważam iż wszędzie gra tak samo. Ostatnio oglądam sporo filmów z lat 80 i w każdym filmie w którym on występuje gra tak samo jak dziś.

Żaden z niego aktor skoro nie potrafi w swoich rolach wcielać się w różne postacie z innym charakterem. On nawet nie potrafi przed kamerą ukazywać emocji postaci którą gra.

użytkownik usunięty
Mariusz005

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Widziałam go w paru filmach i serialach i jego role nie różniły się właściwie niczym. Skoro on może być aktorem, to ja też.

skoro tak go nie lubisz to po co tu wchodzisz na jego strone?Masz kompleksy?Pozdrawiam panie Zbyszku jest pan bardzo dobrym aktorem

użytkownik usunięty
zwyklyfacet86

Aby ocenić jakiegoś aktora muszę wejść na jego stronę, prawda?

Ines82

Prawda w 100%

Ines82

Ja bym poszedł o krok dalej - aktor bez żadnej miny, za to z tym samym dziwacznym zaśpiewem w głosie, w szkole nie nauczono go poprawnego akcentowania.

arHitekt

Ta dziwna naleciałość, to już niestety wymierający, warszawski akcent, coś takiego jak piosenkach Grzesiuka.

Ines82

Poczciwy z niego kalafior.