PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025127}

Śnieżna dziewczyna

La chica de nieve
2023 -
6,7 8,4 tys. ocen
6,7 10 1 8411
Śnieżna dziewczyna
powrót do forum serialu Śnieżna dziewczyna

Dla mnie szalu nie ma, odkryłam na samym początku kto za tym stoi. Główna bohaterka irytowała mnie strasznie. Taki sobie serial

ocenił(a) serial na 1
merolki

pracuj w kontrwywiadzie

skydancer_filmweb

:D Dokładnie. Albo jako wróżka :D

merolki

Hahaha... Na samym poczatku???! Co Ty piszesz?? Pierwsze podejrzenia o porywaczach padają pod koniec 4 odcinka! Przypomnę, że odcinków jest 6... Haha Dobre, dobre...

ocenił(a) serial na 6
Unique_Nancy

Powiedziałbym Ci w którym momencie można się było domyśleć, ale temat nie jest oznaczony spojlerem i nie chcę psuć innym odbioru.

ocenił(a) serial na 5
Unique_Nancy

Spojler.......
Akurat jak byli na festynie i przechodziło to małżeństwo i i sobie powiedzieli dzien dobry. Amaya spytała kto to, a mama odpowiedziała że jej pacjentka, chwile potem mowili ze matka pracuje w miejscu leczenia bezpłodności i tak mnie tknęło.

merolki

Dokładnie ja też od pierwszego odcinka wiedziałam, że to jej pacjentka

merolki

obejrzałam jeszcze raz..
faktycznie. Masz rację, choć to rzuciło moim zdaniem tylko podejrzenie, ale jak widać słuszne

ocenił(a) serial na 6
merolki

Troszkę zaspojlowałaś tym "samym początkiem", ale fakt też byłem prawie pewien sprawcy po hmmm niedługim czasie pierwszego odcinka;)

HardBoy25

Mnie się też wydaje, że wiem kto za tym stoi. A jestem po dwóch odcinkach.

ocenił(a) serial na 8
HardBoy25

Skąd to wiedziałeś po pierwszym odcinku? Nie przypominam sobie żadnej takiej sceny, a nie chce mi się jeszcze raz oglądać ;)

ocenił(a) serial na 5
kabees

Uwaga spojler

Akurat jak byli na festynie i przechodziło to małżeństwo i i sobie powiedzieli dzien dobry. Amaya spytała kto to, a mama odpowiedziała że jej pacjentka, chwile potem mowili ze matka pracuje w miejscu leczenia bezpłodności i tak mnie tknęło.

ocenił(a) serial na 8
merolki

Ok, dzięki. Myślałem, że to przywitanie na festynie było pokazane w późniejszych odcinkach jako retrospekcja.

merolki

Ja też nie rozumiem zachwytów nad serialem

ocenił(a) serial na 3
zuzek_filmweb

Pełna zgoda. Nic tam ciekawego nie ma oprócz nadąsanej miny głównej bohaterki wspominającej wiecznie swoją traumę.

ocenił(a) serial na 5
ostmet

Hahha ot to. Bardzo drażniącą postac

merolki

Potwierdzam! Też wiedziałam po pierwszym odcinku. Pacjentka+leczenie niepłodności+zaginięcie dziecka… No ciężko było tego nie połączyć ;)

ocenił(a) serial na 6
ostmet

Bo jesteś ignorantem xD Jeżeli nigdy nie przeżyłeś czegoś podobnego, to skąd możesz wiedzieć jak dana osoba funkcjonuje. Poczytaj to się dowiesz trochę, masa ludzi po traumatycznym przeżyciu zwłaszcza w młodzieńczych latach nigdy nie jest już normalna i co 2 sytuacja może przypominać tamto zdarzenie. Kogoś może to irytować, bo zagrała bardzo dobrze, a nie przerysowaną postać całą uśmiechniętą od ucha do ucha przez cały serial

ocenił(a) serial na 8
sportismylifee

Zgadzam się, ludzie z PTSD często swoim zachowaniem odbiegają od tzw. normy, nie zawsze da się to przepracować, i zapewniam "zniesmaczonych" , że bycie irytującym dla innych i traumatyczne flashback nie są najgorszymi z możliwych symptomów tego zaburzenia.

ocenił(a) serial na 6
merolki

,,Średniak. Odrazu odkryłam kto za tym stoi'' Może zostań jakimś detektywem? xD Jak mogłaś od razu odkryć kto za tym stoi nie mając jakichkolwiek dowodów? Pomyślałaś, że to będzie zbyt oczywiste, jak to będzie ktoś z wymienionych postaci, więc na chybił trafił postawiłaś na osobę której nawet nie widziałaś aż do 4 odcinka xD Komedia

ocenił(a) serial na 5
sportismylifee

Ale po co te nerwy? Przeciez moglam tak pomyśleć? Czy nie mogę? Udalo mi się, zapewne fart, ale tak to połączyłam i tyle......życie

ocenił(a) serial na 7
merolki

Obejrzałam jeszcze raz początek 1 odcinka. NIE WIDAĆ TAM tej pacjentki, a jedynie matka kiwnęła komuś głowa i powiedziała do męża "pacjentka". Na tej podstawie wytypować ją jako sprawcę? Eeee, chyba nie wierzę. Znacznie więcej widać w późniejszym odcinku, z punktu widzenia tej porywaczki, ale wtedy to już żadne zaskoczenie.

ocenił(a) serial na 5
caramilla

Ale moglam tak pomyśleć? Połączyłam fakty i tyle, oczywiście później mialam wahania ale tak sobie pomyślałam. Pacjentka I leczenie bezpłodności.

ocenił(a) serial na 6
merolki

Oczywiście, że tak, ale co innego pomyśleć, a co innego pisać temat: ,,od razu odkryłam'' bo brzmi to absurdalnie

ocenił(a) serial na 2
merolki

Spoiler!

Nie tylko w tej scenie była podpowiedz. W tv jak pokazują nagranie z kamery ulicznej widać ze Amaya jest ciągnięta za rękę przez kobietę (z reszta potem w 4 odcinku nie ma w ogóle podobnej sceny gdy widzimy całą akcję z innej perspektywy…)