PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10288
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

Od 13 maja od 7:00-8:00 i od15:50-16:55 codziennie oprócz weekendu. Od odcinka 234 Łowca głów

tadek381

Szkoda że nie od 01 odcinka ale dobre i to.

użytkownik usunięty
tadek381

Dzieki za info!
Głupia polityka TVP. Ale ja wiem dlaczego tak zrobili:
- nie maja wszystkich odcinkow w zbiorach po pożarze archiwum filmowego
- te odcinki sa mniej szowinistyczne i taka jest prawda :D
- inne powody

ocenił(a) serial na 10

Po pożarze to akurat na pewno nie bo kilka miesięcy temu zaczęli powtarzać Złotopolski na TVP2 a Święta Wojna jest starsza o dwa lata.Zdaje mi się że zaczęli powtarzać od tego odcinka dlatego, że w wakacje powtarzali na TVP2 od tego samego odcinka tylko strasznie późno o 2 czy o 3 w nocy a na TVP Seriale przynajmniej o normalnej poprze będą puszczać.Może jak puszczą do 322 odcinka to puszczą od pierwszego ale i to dobre

tadek381

Dużo z tych odcinków co będą powtarzać są już dostępne do ściągnięcia sobie ale są też takie których jeszcze nie ma więc warto :-)

użytkownik usunięty
sebastian22221

haha, moja propozycja jest taka niech powtarzaja odcinki ktorych nie ma jeszcze w sieci ;)

użytkownik usunięty
tadek381

chyba zapytam przez kontakt TVP dlaczego nie powtarzaja od poczatku bo inaczej sie nie dowiemy

użytkownik usunięty
tadek381

Jeszcze pytanie czy ten kanał TVP Seriale jest dostepny w pasmie otwartym jak zwykłe TVP? Telewizji od kilku lat w ogole nie oglądam.

Nie, TVP Seriale jest dostępne w dekoderze polsatu cyfrowego.

ocenił(a) serial na 9
tadek381

Super w końcu powtarzają Bercika właśnie dziś się dowiedziałem,od jutra zaczynam oglądać szkoda tylko że od pierwszego odc.nie puszczają ale dobre i to;)

użytkownik usunięty
tadek381

Czy ktos z forumowiczów to NAGRYWA ?

ocenił(a) serial na 10

A czy ktoś wie na jakiej stronie internetowej jest kanał TVP Serial to chociaż mógłbym obejrzeć

użytkownik usunięty
tadek381

Takiej online to nie ma.