PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10305
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

od października stacja POLO TV będzie emitować ten serial. Kto może - niech nagrywa, być może stare odcinki polecą? Emisja od niedzieli do czwartku o godz. 23:05 (po dwa odcinki).

Axel

Wedlug numerów odcinka wygląda na to że być może będą go puszczać od początku, fajnie by było, najstarsze odcinki były najlepsze :-)

ocenił(a) serial na 6
sebastian22221

widze, że jesteś tutaj aktywny na tym forum
znasz pewnie ludzi co mogą nagrywać - zgłoś się do nich.

Axel

znalem ludzi na forum kiepskich i tam byl tez temat o ŚW, niestety forum teraz nie działa, ale ja bodajże mam ten kanał tylko nie mam możliwości nagrania.

ocenił(a) serial na 6
sebastian22221

pierwszy odcinek ma być dzisiaj o 23.

Axel

No, mam nadzieję że to będzie "Kolega z wojska" skoro pisze że 1 odcinek to moze faktycznie beda go puszac od poczatlu

ocenił(a) serial na 6
sebastian22221

Super sprawa. Ja tych najstarszych odcinków w ogóle nie pamiętam. I świetle będzie można sobie zobaczyć jak to było kiedyś u Bercika. Przy jego pomysłach Ferdek się chowa :)

pg1983

http://tv-online.strefa.pl/telewizja/polo-tv.html Można oglądać tv online :-)

pg1983

Warto zobaczyć tymbardziej że nie wszystkie odcinki są dostępne a te stare miały swój klimat

sebastian22221

Tak to byl pierwszy odcinek, szkoda tylko ze nie poszlo ogladac online,

ocenił(a) serial na 7
Axel

Wiedziałem, że Polo TV odpowie jakimś serialem na seriale Eski TV. I mądrze zrobili, że dali, po 23: 00 bo nie będzie się pokrywało z serialami na Eska TV.
Szkoda, że dopiero dzisiaj się dowiedziałem a kiedy poleciał 1 odcinek, że nie zauważyłem.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

zawsze premierowe odcinki są o 23:05 a w dniu następnym powtórka o 05:30 a wczoraj była odcinek agencja rządowa a rano gerburstag chyba im się coś pomyliło w emisji

ocenił(a) serial na 7
tadek381

Kto tam rano ogląda o 23:35 jest powtórka z odcinka poprzedniego.

ocenił(a) serial na 6
dominik1989

ostatnio oglądałem i był odcinek jak jeden koleś przebrał się za żyda goldbauma i oszukał bercika i zbyszka na 500zł, które niby chciał mieć na wydobycie ropy naftowej. Co głupota, nie?

ocenił(a) serial na 7
Axel

Nom, ale na końcu na szczęście się wszystko dobrze skończyło.

ocenił(a) serial na 6
dominik1989

jeśli ktoś ogląda te stare odcinki na POLO TV to proszę powiedzcie mi który to odcinek będzie o tym jak Zbyszek kupi stary komputer typu atari lub amiga od jakichś kolesi na ulicy, którzy mu go wcisną i później go skwitują "Ale jeleń!!!!"

ocenił(a) serial na 7
Axel

Był już ten odcinek tytuł Zoroaster.

ocenił(a) serial na 6
dominik1989

cholera, to przegapiłem.... :( a może wiesz jaki numer miał ten odcinek? w ten sposób może kiedyś obejrzę na necie jeśli ktoś nagrał i wstawi...

ocenił(a) serial na 7
Axel

odcinek 12

ocenił(a) serial na 6
dominik1989

No cóż, nie ma tego odcinka w sieci, lub nie mogę znaleźć... mam nadzieję, że ktoś nagrał.

ocenił(a) serial na 7
Axel

Ja przegapiłem pierwsze 2 odcinki.

dominik1989

Staram się nagrywać dla siebie odcinki odkąd zaczęli puszczać, bo nie mogę oglądać o 23, ale ostatnio ciągle trafiam na nie ten odcinek co chcę. Na pierwsze odcinki jeszcze trafiałem zgodnie z rozpiską, ale od ok 10 odcinka trafiam na te, które od dawna są dostępne w internecie (Artysta malarz, Wóz szwagra, Syrenka, Dom gry - a chciałem nagrać : Melina, Zoroaster, Śląski szejk). W czwartek wieczorem ustawiłem nagrywarkę na Śląskiego szejka, a nagrał mi się Dom gry - i wtedy powiedziałem basta, dzisiaj jest Dom gry, więc w niedzielę wieczorem musi być odc. Cztery lewe ręce, efekt ? - nagrał mi się odc. Nowe meble (który dostępny jest w internecie). Jestem podłamany - być może mój błąd jest taki, że ustawiam nagrywanie tylko na odcinek o 23.05. Może gdybym ustawiał na wszystkie odcinki wieczorne, bym żadnego nie pominął, ale już sam nie wiem jaka jest naprawdę ramówka, bo nigdzie nie ma prawidłowym informacji.

ocenił(a) serial na 7
tv12345

Jest tak, bo oni dają odcinki nie po kolei raz do przodu idą potem cofają się znowu do tych odcinków, co pominęli. Odcinka cztery lewe ręce jeszcze nie było tyko dali nowe meble. Może to jest celowe żeby ludzie oglądali serial a nie tylko nagrywali. Chyba pominęli odcinek melina, bo go nie widziałem, ale na youtube jest.

tv12345

Potrzebuję odcinka nr 18 wg numeracji Polo TV. Bylbym wdzięczny za format TS/MPEG bez powtórnej kompresji. W zamian mogę się wymienić innymi co już były emitowane.

ocenił(a) serial na 10
Kamilooo_filmweb

Ja mam ten odcinek chodzi ci chyba o odcinek dom gry a masz odcinek syrenka

tadek381

Tak. Posiadam ten odcinek

ocenił(a) serial na 8
Kamilooo_filmweb

Czy ktoś może te odcinki w przyzwoitej jakości wrzucić na rapidshare np?
Nie każdy ma POLO TV a inni tez chcieliby obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
alowska

możemy się wymienić odcinkami ale powiedz jaki tytuł

alowska

Wczoraj był odc 30. Wielka wygrana, zaczynam się poważnie niepokoić co do kolejności dalszej emisji. Odcinek ten jest kolejnym od dawna dostępnym w internecie, ciekawe co puszczą dzisiaj.
Tyle odcinków poopuszczane, jak tak będą z lukami emitować to dojdą do 322 odcinka już za 2 tygodnie. Mam nadzieję, że do nich wrócą a nie ominą na zawsze. A taką miałem chęć obejrzenia odc. Cztery lewe ręce, bo chciałem zobaczyć jak Bercik to mieszkanie ładnie wyremontował, a tutaj przeskoczyli i koniec. Oczywiście niby każdy odcinek to zamknięta historia, ale ogólnie odcinki mają numerację i powinny być puszczane po kolei, bo w niektórych akcja z poprzedniego wiąże się z akcją następnego odcinka, chociażby na przykładzie odcinka Cztery lewe ręce i Nowe meble - Andzia chciała kupić meble do pięknie wyremontowanego przez Bercika mieszkania - akcja łączona, już nie wspominając o odcinkach wyjazdowych, gdzie kilka odcinków zamyka się ze sobą w całość. Pewnie dzisiaj dadzą Wakacje w Egipcie albo Komórkę i znowu nici ze świeżego odcinka...

tv12345

Zobaczymy zauwaz ze Syrenka tez leciala pozniej niz powinna bo powinna byc po Agencji rzadowej, moze dzis bedzie wkoncu ten odcinek Cztery lewe rece, poki co narazie Meline niepuscili.

sebastian22221

Na Agencję rządową oraz na Napad trafiłem (przypadkiem ale trafiłem). Agencja może być, ale odcinek Napad jak narazie najbardziej mi się podobał z tych wszystkich. A odc. Śląski Szejk był emitowany ? Jak był to go chyba ominąłem jak zwykle...

tv12345

Leci odcinek "Komórka"

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

W czwartek było cztery lewe ręce śmieszny był jak Bercik ze Zbyszkiem cały dom zrujnowali przez swój remont.