PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10292
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

Oglądanie ludzi o niskim poziomie inteligencji mi się podoba ale gdy scenariusz jest co najmniej zabawny patrz np serial Świat wg Kiepskich.
W przypadku serialu Święta Wojna, mamy doczynienia z niesamowicie sztucznym gniotem, w którym wszystko jest "pisane" na siłę. Żałość tego serialu jest tak żałosna że aż człowiekowi NIE CHCĘ sie śmiać. Kicha no wszystko jest tak sztuczne że mała głowa

PadreTovaros

napewno jakis warszawiok....
i zalosny to ty jestes...

Silesian64

Myślę, że bycie warszawiokiem nic tutaj nie warunkuje. Ja sam jestem warszawiokiem z krwi i kości, a mimo to oglądam serial z przyjemnością [na ile czas pozwoli]. Do tego serialu trzeba mieć po prostu choć odrobinę dystansu, a nie być takim smutnym fiutem, jak pokazał to użytkownik neptun_1985. Widać człeku prosty, że jesteś na ten serial zwyczajnie za głupi i za prymitywny, a tymi jakże pozbawionymi grama inteligencji komentarzami próbujesz leczyć swoje kompleksy totalnego braku mózgu, przyrodzenia i Bóg wie, czego jeszcze ! Niech mnie kto ocenia, jak chce, ale dla takich troglodytów to ja ni grama szacunku miał nie będę !!!