Telewizja nie zamierza przywrócić serialu na antene.
Kto może- niech pisze!
http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt
Nie musi być wszystkie od razu, mogą podzielić serial na sezony i np. 50 odcinków na jeden sezon :)
Na pewno nic nie ruszy się jak będziemy tylko jęczeć i gadać sami ze sobą :D
Zresztą ich sprawa. Ja za całą serię byłbym w stanie zapłacić nawet kilka stów.
Może ta kwota pomnożona przez ilość chętnych przemówi im do wyobraźni ?
Jak chcą zarobić - niech wydają. Jak nie, trudno, mogą taśmy gnić w archiwum telewizji :D
Ale niech się określą.
zgadza sie cza pisac, ja tez bym dal kilka stów, mysle ze załoze sobie z 10 mejli albo wiecej i bedę wysyłał petycje do tych warszawioków pieruńskich.
Jednak jak pomysle tak na zdrowy rozum to niewielu jest fanów takiego serialu, wiec nie wydadzą tego na dvd bo sprzedaż byłaby zapewne znikoma, więc im się nie opłaca. Musieliby chyba dostać z 30 tysięcy petycji, a to jest chyba niemozliwe, Założyć jakos fanklub i z całej polski moze zbierze sie tych 200osób i zrobic ten myk z 400 zeta za godzine. Wyszłoby by mniej , jakies 250 odcinków? - bo jest juz trochę odcinków na chomiku.
To jest niezły pomysł, ale zaraz nasze wspaniałe państwo i kilku życzliwych donosicieli oskarżą cię o zbiórkę bez zezwolenia...Trudno mi powiedziec od czego to zalezy aby wydac serial taki na DVD. Wiem że jeśli w serialu wykorzystywane są ścieżki dzwiękowe artystów muzycznych to aby taki serial wydać trzeba z każdą taka osobą podpisać porozumienie zawierająca określoną tantiemę dla wykonawcy. W tym serialu to odpada więc będzie to o niebo łatwiejsze. Warto by zapytać reżysera serialu p. Dariusza Goczała co on o tym sądzi. PS. Jak wejdziesz na allegro to widać ze jest dużo seriali wydanych przez TVP o mało znanych tytułach, watpię zeby one miały tez duzo fanów.