Serial nawet fajny, ale tylko początkowe odcinki tak do około 200. Późniejsze i końcowe niestety zaczęły się psuć i schodzić na dno. Od kiedy doszły nowe postaci i Bercik zgolił wąsa serial już wogóle nie był śmieszny tylko żenujący. Powinno powstać znacznie mniej odcinków, bo te późniejsze są już słabe. Dobrze, że już nie jest emitowany.
Jak każdy serial miał lepsze i gorszę odcinki - Ale osobiście uważam ze to jeden z lepszych polskich seriali komediowych .
Ale itak uważam, że kiepsko wypada w porównaniu np. do Rodziny Zastępczej Plus to był wybitny polski serial komediowy. Alutka, Jędrula i Posterunkowy wymiatali!
Osobiście bardziej do gustu przypadła mi Rodzina zastępcza - Dalsze przygody czyli Rodzina zastępcza plus mnie już tak nie bawi, niestety ale właśnie u postaci widać duży spadek formy .
napisałem do TVS i mi odpisali
Witam serdecznie. Mamy w planach emitować oczywiście cały serial - czy wszystkie odcinki, to uzależnione jest od jego oglądalności
ciekawe czy ktoś nagrywa ?
Przecież pomysły Alutki i jej akcje oraz szały Jędruli i Posterunkowy byli tam najśmieszniejsi.
Bawiło mnie te akcje w pierwszej części - W kontynuacji niestety ale bardziej mnie to rozdrażniało niż rozmieszało .
Niestety miałem wrażenie że są one robione nie już z taką świeżością i lekkością ....
Ale w kontynuacji przynajmniej akcja działa się też wokół Kossoniów, a nie tylko w domu Kwiatkowskich