PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204768}

Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10305
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

Serial nawet fajny, ale tylko początkowe odcinki tak do około 200. Późniejsze i końcowe niestety zaczęły się psuć i schodzić na dno. Od kiedy doszły nowe postaci i Bercik zgolił wąsa serial już wogóle nie był śmieszny tylko żenujący. Powinno powstać znacznie mniej odcinków, bo te późniejsze są już słabe. Dobrze, że już nie jest emitowany.

Pablo99_2

Jak każdy serial miał lepsze i gorszę odcinki - Ale osobiście uważam ze to jeden z lepszych polskich seriali komediowych .

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Ale itak uważam, że kiepsko wypada w porównaniu np. do Rodziny Zastępczej Plus to był wybitny polski serial komediowy. Alutka, Jędrula i Posterunkowy wymiatali!

Pablo99_2

Osobiście bardziej do gustu przypadła mi Rodzina zastępcza - Dalsze przygody czyli Rodzina zastępcza plus mnie już tak nie bawi, niestety ale właśnie u postaci widać duży spadek formy .

buterfly

napisałem do TVS i mi odpisali
Witam serdecznie. Mamy w planach emitować oczywiście cały serial - czy wszystkie odcinki, to uzależnione jest od jego oglądalności

ciekawe czy ktoś nagrywa ?

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Przecież pomysły Alutki i jej akcje oraz szały Jędruli i Posterunkowy byli tam najśmieszniejsi.

Pablo99_2

Bawiło mnie te akcje w pierwszej części - W kontynuacji niestety ale bardziej mnie to rozdrażniało niż rozmieszało .

Niestety miałem wrażenie że są one robione nie już z taką świeżością i lekkością ....

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Ale w kontynuacji przynajmniej akcja działa się też wokół Kossoniów, a nie tylko w domu Kwiatkowskich

buterfly

Nie uzasadniłeś.

vbazyl

?? Czego? ;)

buterfly

Dlaczego to jest jeden z lepszych polskich seriali komediowych?

vbazyl

W skrócie za bohaterów i ich aktorstwo ;)