Chciałam to samo napisać:) Ściągnęłam z chimka11 wszystkie odcinki. Kocham ten serial!!
e nie ma tam wszystkich odcinków. np od 1 do 8. Biada skąd tu je wziąść. TVP tez nie sprzedaje :(
No wiem nie ma tam wszystkich odcinków ale to jest i tak największy zbiór a TVP wątpię żeby puściło chociaż by mogli np na tym kanale TVPseriale
Mylisz się, TVP sprzedaje. Do uzytku prywatnego. A tak w ogóle - pisz z petycją do nich przez kontakt, inaczej nigdy ich nie zobaczysz.
Byłem na stronie tvp ale nigdzie nie moge znalezc zeby go kupic :( moze "cza" dzwonic czy co?
Pisałem jakiś czas temu do nich i JEST MOŻLIWOŚĆ zamówienia od TVP2 serialu z licencją na użytek niekomercyjny. Problemem jest koszt. Koszt materiału filmowego o długości 1h = 400zł.
Na DVD nie kupisz zapomnij, nie wydali. Sam o tym marzę ale daleka droga.
Więc póki co - http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt
lub : widzowie.tvp2@tvp.pl
Z tym kosztem to powariowali, trzeba by bylo byc milionerem, szkoda że nie ma go na Ipli tak jak Kiepscy np ktore moge w kazdej chwili ogladac za friko.
Na ipli większość materiałów jest z Polszmatu (mają zapewne jakąś umowę z nimi) dlatego kiepskie są a ŚW nie ma :(
Jeruna hopie!!! Śtyrysta zeta za jedno godzina???? to ich ryśtig pizło w dekiel w ta pieruńska TVP.
350 odcinków po 20 minut daje 116 godzin razy 400 zł = 46 tys zł dzielone na 100 fanów to 460zł od głowy :D
i póżniej rozdystrybuować przez jakiś serwer. Drugo ewentualność to wehikuł czasu i wciepać się do przeszłości i z telewizora zgrać jak puszczały te gorolskie hapole i chahory z TVP. 3 mozliwość to wysłać do TVP tą blank fest pieruńską Hildegarde Hitler z pensjonatu Rygor. no i 4 możlwość to zmasowane petycje jak kolega btc5 napisoł. :D
kurcze ja licze że jeszcze jakiś ukryty fan co nagrywał to choćby na kasetach cię ujawni...bo tacy na pewno są! Może taniej wyjdzie wykupienie reklamy że takowa osoba poszukiwana? :D
sigi czyli chimek111 z chomika pisała ze ma 500 kaset vhs i musi je przejzec i przegrywa na biezaco
http://www.forum.kiepscy.org.pl/swieta-wojna-vt1292.htm