Święta wojna

1999 - 2008
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10320
4,5 2 krytyków
Święta wojna
powrót do forum serialu Święta wojna

TVP2 po raz ostatni wznowiła emisje serialu

Najbliższe odcinki można sprawdzić np tu:

http://teleman.pl/

Kto ma możliwość nagrywania niech ustawi timer i nagrywa, bóg zapłać. Wrzucajcie potem na c h o m i k u j .pl.

Mam nadzieje ze tym razem spotka sie to z odzewem bo juz 2 lata temu mowilem by nagrywac a potem byly tylko narzekania.

Tak, szkoda tylko że nie dawają serialu od początku, czyli od odc 01 - Kolega z wojska.

użytkownik usunięty
sebastian22221

A co, nagrywasz? A nagrywalbys gdyby pokazywali od 01 ?
Zeby wiedziec dlaczego nie powtarzaja od odcinka 01 to trzeba miec troche pojecie o klimacie tych pierwszych kilkudziesięciu odcinkow - to bys sie nie pytal dlaczego nadaja od dwusetktoregos.

A co się mnie czepiasz, ja znam dużo odcinków i chętnie bym obejrzał pierwsze odcinki, jak powtarzają to mogliby dawać od początku a nie od środka!

użytkownik usunięty
sebastian22221

A ludzie mogliby byc praworządni a rząd mógłby być uczciwy itp itd.....co to zmienia ze "mogliby tamto czy sramto" ?? Ważne ze jest to co jest, czyli od dwusetktoregos odcinka. Nie podoba sie to nie ogladaj. A projekcję własnych pragnień uprawiaj gdzie indziej.

Człowieku weź wyluzuj "jak nerwy to w konserwy i na eksport"!

użytkownik usunięty
sebastian22221

Człowieku weź wyluzuj "jak narzekanie to banie i na eksport"! Typowy polaczek narzekacz.

Sam zacząłeś narzekać, ja tylko udzieliłem swoją wypowiedź na ten temat, pzdr.

użytkownik usunięty
sebastian22221

nie to ty zacząłeś -- "szkoda tylko że nie dawają serialu od początku"

No bo szkoda że nie dawają od początku? Kiepskie potrafią powtarzać w kółko od początku!

użytkownik usunięty
sebastian22221

Moze gdyby SW nakrecil polszmat to byloby inaczej?

I to chyba na tyle co do emisji serialu, więcej już nadawać nie będą, nie ma się z czego cieszyć btc5.

użytkownik usunięty
sebastian22221

trzeba bylo ogladac jak wznowili a nie jeczec, pretensje do tvp kieruj, sam sie cieszysz, jak sie nie ciesze...z polaczkami tak to właśnie bywa, polaczek sie topi, łańcuch pływa

te odcinki co dawali można znaleźć na gryzoniu, a ja się nie cieszę, bo nie ma się z czego cieszyć i odwal się wkońcu ode mnie!!