TVP2 po raz ostatni wznowiła emisje serialu
Najbliższe odcinki można sprawdzić np tu:
http://teleman.pl/
Kto ma możliwość nagrywania niech ustawi timer i nagrywa, bóg zapłać. Wrzucajcie potem na c h o m i k u j .pl.
Mam nadzieje ze tym razem spotka sie to z odzewem bo juz 2 lata temu mowilem by nagrywac a potem byly tylko narzekania.
A co, nagrywasz? A nagrywalbys gdyby pokazywali od 01 ?
Zeby wiedziec dlaczego nie powtarzaja od odcinka 01 to trzeba miec troche pojecie o klimacie tych pierwszych kilkudziesięciu odcinkow - to bys sie nie pytal dlaczego nadaja od dwusetktoregos.
A co się mnie czepiasz, ja znam dużo odcinków i chętnie bym obejrzał pierwsze odcinki, jak powtarzają to mogliby dawać od początku a nie od środka!
A ludzie mogliby byc praworządni a rząd mógłby być uczciwy itp itd.....co to zmienia ze "mogliby tamto czy sramto" ?? Ważne ze jest to co jest, czyli od dwusetktoregos odcinka. Nie podoba sie to nie ogladaj. A projekcję własnych pragnień uprawiaj gdzie indziej.
Człowieku weź wyluzuj "jak narzekanie to banie i na eksport"! Typowy polaczek narzekacz.
I to chyba na tyle co do emisji serialu, więcej już nadawać nie będą, nie ma się z czego cieszyć btc5.
trzeba bylo ogladac jak wznowili a nie jeczec, pretensje do tvp kieruj, sam sie cieszysz, jak sie nie ciesze...z polaczkami tak to właśnie bywa, polaczek sie topi, łańcuch pływa