Jak Ci się niepodoba to nie oglądaj, ja lubię ten serial i co będziesz mnie krytykować? Jestem ślązakiem i rozumiem ten rodzaj komedii jaka jest prezentowana w tym serialu.
To dlaczego krytykowales pana Krawczyka pare lat temu (lub raczej moze krytyka na tym forum tekstem ``spojrz raczej na siebie``). A Ty co, jestes lepszy ?????
Nie rozumiem stwierdzenia Twego: `` ten rodzaj komedii jaka jest prezentowana w tym serialu``, proponuje najpier nauczyc sie poprawnej polszczyzny, a nastepnie gwary slaskiej
Człowieku co się zaś czepiasz, sam się ucz ja gwary śląskiej nie muszę się uczyć! I kiedy ja krytykowałem Krawczyka? Bredzisz!
A tak a Klan czy M jak miłość ma jeszcze niższą średnią choć wiele milionów Polaków go ogląda, ciekawe co nie?
wiele milionow Polakow, robiles badania ? Ok, to ile milionow oglada Swieta Wojne (oczywiscie poza Sosnowcem ;))? Niestety znikomy procent z milionow Polakow jest na Filmweb`ie, wiec nie kto oceniac.
Nie wszystko stoi w necie, poza tym przestań się też czepiać tego serialu, nie każe Ci go oglądać, ja lubię bo rozumiem a większość Polaków może nie rozumieć gwary śląskiej która jest używana w tym serialu, dziękuję, dobranoc!
Duza czesc ``stoi w necie``, prosty przyklad: komentowanie i ocenianie filmow na tym portalu, po to zostal stworzony, wiec nie mow mi o milionach Polakow ogladajacych cos tam. probuje tylko zrozumiem argumenty za Swieta Wojna