Czemu na ZigZapie nie ma już Stevensów a zamiast tego leci jakis syf pt. "Szał na Amande"... przecież tego zdaunionego filmu nikt chyba ni ogląda prócz dzieci z niedorozwojem psychiki...
no własnie na Louisa, Beansa, Tweetego, Towny i Toma mogłam patrzeć nawet po kilka razy dziennie i w kółko oglądac powtórki! a "Szał na Amandę" obejrzałam trzy razy i stwierdziłam że nie ma sensu bo to już nie to co kochany i prześmieszny "Swiat nonsensów u Stevensów".... :(
Moze chlopaki sie zbieraja na puszczenie serii od samego poczatku (bo z tego co widzialem to puszczali tylko 2 i 3 sezon) Z tego co widzialem na Disney TV to odcinki 1 serii sa nawet lepsze od ostatnich epizodow 3 sezonu(wiek te sprawy).A co do szalu na amande naprawde nie wiem czy radzie nadzorczej zigzapu nie pomyliliy sie godziny antenowe!Przeciez to scierwo powinno leciec na rowni z Wicz czy jak sie ta bajeczka nazywa.
PS a moze jakis liscik do zigzapu o wznowienie ? :D
gdyby tylko te liściki cos dawały... :/ i tak z góry wiadomo że list nic nie pomoże bo oni wcale nie sluchają widzów tylko puszczają to co im sie podoba.... :/ ale bez przesady że szał na Amandę ma wiekszą oglądalnośc od Stevensów.... na pewno nie! więc lepiej niech wrócą do puszczania "Even Stevens"!!!!! :|
Ja też jestem za;] Szał na Amandę mogę obejrzeć jak już leci i nie ma nic ciekawszego, ale do Stevensów to daleko mu jeszcze;] Mam nadzieje, że to się zmieni i puszczą Stevensów znowu;) ;*
Szał na amande jest do dupy ... nienawidze tego oglądać niby to śmieszne... boshhh zasypiam na tym serialu ... błagam napiszcie do tego zigzapa ...może go puszczą ... ;)
Ten Szał na Amandę to jest ścierwo doszczętne. Przecież sama Amanda jest walnięta. Oby ją samochód przejechał. A Even Stevens to jest bardzo fajna komedyjka, ale nie!!! ZigZap musi puszczać te pierdolnię*e Szambo na Amandę, dla dzieci typu Maciek z Klanu.
http://disneydownloads365.blogspot.com/2009/01/even-stevens-series.html
macie stronke
możecie ściągnąć 3 serie
linki są obok nazw
niestety to jest po angielsku ale da się zrozumieć xD
jakby ktoś znalazł po polsku to dajcie znać na forum