PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128490}

Świat nonsensów u Stevensów

Even Stevens
2000 - 2003
7,6 4,8 tys. ocen
7,6 10 1 4769
Świat nonsensów u Stevensów
powrót do forum serialu Świat nonsensów u Stevensów

Czemu na ZigZapie nie ma już Stevensów a zamiast tego leci jakis syf pt. "Szał na Amande"... przecież tego zdaunionego filmu nikt chyba ni ogląda prócz dzieci z niedorozwojem psychiki...

ocenił(a) serial na 10
filmomaniak_3

no własnie na Louisa, Beansa, Tweetego, Towny i Toma mogłam patrzeć nawet po kilka razy dziennie i w kółko oglądac powtórki! a "Szał na Amandę" obejrzałam trzy razy i stwierdziłam że nie ma sensu bo to już nie to co kochany i prześmieszny "Swiat nonsensów u Stevensów".... :(

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Moze chlopaki sie zbieraja na puszczenie serii od samego poczatku (bo z tego co widzialem to puszczali tylko 2 i 3 sezon) Z tego co widzialem na Disney TV to odcinki 1 serii sa nawet lepsze od ostatnich epizodow 3 sezonu(wiek te sprawy).A co do szalu na amande naprawde nie wiem czy radzie nadzorczej zigzapu nie pomyliliy sie godziny antenowe!Przeciez to scierwo powinno leciec na rowni z Wicz czy jak sie ta bajeczka nazywa.

PS a moze jakis liscik do zigzapu o wznowienie ? :D

ocenił(a) serial na 10
Balizz

gdyby tylko te liściki cos dawały... :/ i tak z góry wiadomo że list nic nie pomoże bo oni wcale nie sluchają widzów tylko puszczają to co im sie podoba.... :/ ale bez przesady że szał na Amandę ma wiekszą oglądalnośc od Stevensów.... na pewno nie! więc lepiej niech wrócą do puszczania "Even Stevens"!!!!! :|

ocenił(a) serial na 8
Fluorescent

Oni są zajebiści :P Zwłaszcza Luis, tom, tweete i beans ;P

ocenił(a) serial na 10
filmomaniak_3

Ja też jestem za;] Szał na Amandę mogę obejrzeć jak już leci i nie ma nic ciekawszego, ale do Stevensów to daleko mu jeszcze;] Mam nadzieje, że to się zmieni i puszczą Stevensów znowu;) ;*

Misty

Szał na amande jest do dupy ... nienawidze tego oglądać niby to śmieszne... boshhh zasypiam na tym serialu ... błagam napiszcie do tego zigzapa ...może go puszczą ... ;)

_Anka_

Ten Szał na Amandę to jest ścierwo doszczętne. Przecież sama Amanda jest walnięta. Oby ją samochód przejechał. A Even Stevens to jest bardzo fajna komedyjka, ale nie!!! ZigZap musi puszczać te pierdolnię*e Szambo na Amandę, dla dzieci typu Maciek z Klanu.

Fish40

^^ja uwielbiam Stevensów:)kiedyś chce to jeszcze oglądnąć....:D

ocenił(a) serial na 10
WhRose

http://disneydownloads365.blogspot.com/2009/01/even-stevens-series.html
macie stronke
możecie ściągnąć 3 serie
linki są obok nazw
niestety to jest po angielsku ale da się zrozumieć xD
jakby ktoś znalazł po polsku to dajcie znać na forum

ocenił(a) serial na 10
Fylyp

ooo zajebiscie, tylko niektorzy ang beda musieli sie nauczyc ;D

ocenił(a) serial na 9
filmomaniak_3

Masz coś do Amandy - masz coś do mnie. A tak inną drogą to Stivensy wymiatają, szkoda że nie leci na jakimś ogólnodostepnym kanale : / kochałem te absurdy jak byłem mniejszy