PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710333}

Świat w opałach

The Brink
2015
7,0 1,4 tys. ocen
7,0 10 1 1449
8,0 2 krytyków
Świat w opałach
powrót do forum serialu Świat w opałach

Podobno to miał być serial komediowy, tylko, że nie ma z czego się śmiać. Nie polecam. 2 odc nie oglądam

ixxert

Nie ma to jak przekreślać serial po pilocie.

ocenił(a) serial na 2
whyyz

Zawsze tak robię i nigdy się nie pomyliłem co do dziadostwa.... ;)

ixxert

Wiem, że to filozofowanie, ale... trzymając się tej zasady nie masz możliwości sprawdzenia czy jest ona słuszna :)

ocenił(a) serial na 6
ixxert

Dużo lepszy niż Ballers ;)

ocenił(a) serial na 10
ixxert

To jest serial komediowy co nie oznacza, że każdy odcinek powoduje ból brzucha ze śmiechu.
Poza tym jest on specyficzny, momentami absurdalny i zrozumiały często tylko dla Amerykanów (żarty polityczne).

ocenił(a) serial na 8
Martin von Carstein

tez podchodzilam jak pies do jeza, ale dalam szanse i nie zaluje, serial jest cieawym, jesli chodzi o zwroty akcji, jest absurd, ale na szczescie nie ma za duzo jakiegos zartowania na poziomie dupy i zoladka, jest nawet pod przykrywka dziwnego humoru, troche powaznych kwestii. Nie wiem czy u nas przeszloby pokazywanie rzadzacych, wojskowych i politykow jako momentami kompletnych oszolomow, idiotow i DEWOTOW. Uwazam, ze jest to dobry serial sytuacyjny, powoli coraz mnie przegadany dla gadania, a wlasnie cos sie dzieje. Tak jak nie lubie Blacka, tutaj pasuje. Ciesze sie tez, ze Robbins gra i wychodzi mu to swietnie.

ocenił(a) serial na 9
ixxert

cóż... nie wszystko jest dla wszystkich; z pewnością bardziej do gustu przypadnie ci świat wg kiepskich :)