PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168570
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

polsat play

ocenił(a) serial na 10

UWAGA!

Na polsacie play puszczają MWC od 1 zesonu. Od pon.-pt. o godz. 18 (2 odcinki zawsze)

rurkins1993

Zgaduję, że Polsat Play jest dostępny tylko na Cyfrowym Polsacie? ;/

ocenił(a) serial na 10
Gh0st

tak:)zapraszam wszystkich do ogladania,wspaniały serial, który pomimo upływu lat nadal mocno bawi:)

użytkownik usunięty
PIOTREK_7

Z pewnością wróci do Polsatu gdy Amercom przestanie wydawać plyty DVD

ocenił(a) serial na 10

Trzeba będzie na to jednak długo poczekać dopiero ukazała się 33 płyta z serialem a planowanych jest 88;)

ocenił(a) serial na 10
PIOTREK_7

zobaczymy co zrobi polsat, przeciez jest nieobliczalny :)

ocenił(a) serial na 10
rurkins1993

Nawet jakby na głównym Polsacie lecieli Bundy to i tak dalej bym kupował z TV Okey. A jak już wydadzą wszystkie odcinki, to będę se codziennie jeden oglądał, a jak na Polsacie będzie to np w te dni kiedy nie ma na Polsacie to zpłyty :) Co dzień/dwa jeden odcinek i co roku można 11 sezonów przelecieć :)

ocenił(a) serial na 10
Sub_Zero

A właściwie to nie wiem dlaczego Polsat Play urwał Bundych w 8 sezonie, po czym zaczął je emitować znów od pierwszego odcinka...

ocenił(a) serial na 10
peesem

nom, troche dziwne, ale coz... w koncu to polsat

użytkownik usunięty
rurkins1993

Kiedyś było za mało Bundych a teraz jest ich za dużo :| Po co Polsat Play puszcza od 1 odcinka Bundych skoro nawet nie dokończyli serialu tylko poprzestali na bodajże 7 serii?

ocenił(a) serial na 10

Bundych nigdy nie jest za wiele:) to wspaniały serial, ktory jest wspaniałym lekarstwem na poprawe nastroju, fajnie jest podziwiać kogoś komu żyje się rownie ciżko co nam:)

ocenił(a) serial na 10
PIOTREK_7

I już wiem dlaczego przerwali w połowie....teraz emitują odcinki ze starym dobrym tłumaczeniem i zaczęli od początku...chyba czytali moje posty na filmwebie:-)

peesem

Nie, na Polsat Play leci wersja z nowym tłumaczeniem.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

No to chyba bardzo je poprawili, bo było tragicznie, a teraz jest wszystko OK