UWAGA!
Na polsacie play puszczają MWC od 1 zesonu. Od pon.-pt. o godz. 18 (2 odcinki zawsze)
tak:)zapraszam wszystkich do ogladania,wspaniały serial, który pomimo upływu lat nadal mocno bawi:)
Trzeba będzie na to jednak długo poczekać dopiero ukazała się 33 płyta z serialem a planowanych jest 88;)
Nawet jakby na głównym Polsacie lecieli Bundy to i tak dalej bym kupował z TV Okey. A jak już wydadzą wszystkie odcinki, to będę se codziennie jeden oglądał, a jak na Polsacie będzie to np w te dni kiedy nie ma na Polsacie to zpłyty :) Co dzień/dwa jeden odcinek i co roku można 11 sezonów przelecieć :)
A właściwie to nie wiem dlaczego Polsat Play urwał Bundych w 8 sezonie, po czym zaczął je emitować znów od pierwszego odcinka...
Kiedyś było za mało Bundych a teraz jest ich za dużo :| Po co Polsat Play puszcza od 1 odcinka Bundych skoro nawet nie dokończyli serialu tylko poprzestali na bodajże 7 serii?
Bundych nigdy nie jest za wiele:) to wspaniały serial, ktory jest wspaniałym lekarstwem na poprawe nastroju, fajnie jest podziwiać kogoś komu żyje się rownie ciżko co nam:)
I już wiem dlaczego przerwali w połowie....teraz emitują odcinki ze starym dobrym tłumaczeniem i zaczęli od początku...chyba czytali moje posty na filmwebie:-)