Jestem fanem horrorów, thrillerów tudzież innych dreszczowców. Teraz już nie mam za wiele czasu, ale jakiś czas wstecz niemal codziennie przeglądałem programy tv w poszukiwaniu czegokolwiek co zaspokoiłoby moje pragnienia kinomana. W mojej przeglądarce internetowej było mnóstwo stron gdzie mógłbym znaleźć jakiekolwiek informacje na temat tego kiedy i na jakim kanale będzie "film grozy". Pewnego dnia w gazecie pojawił się tytuł Żądza Krwi - thriller, ale produkcji brytyjskiej. No, nie przepadam za produkcjami brytyjskimi, są jakieś takie... nie wiem, brakuje mi słowa, ale w każdym razie są inne niż te którymi przez lata karmiła nas (H)ameryka. Pomyślałem jednak, że dam szansę serialowi, a co mi tam, zaryzykuję. Obejrzałem i nie wierzyłem, że można nakręcić tak za...y, przepraszam tak bardzo dobry serial, kryminalno-psychologiczno-thrillerowaty! Klimat, zagadki, napięcie, zachowanie dr Hilla i nieodłączna niebieska reklamówka dr Hill'a. Polecam ten serial, jest naprawdę bardzo dobry.
Pozdrawiam
Zgadzam się z Twoją opinią na temat tego filmu... :) Doskonale trzyma w napięciu do ostatniej chwili a postać dr. Hilla jest jest dobrze wykreowana :) A zagadki to rozwiązania są bardzo wciągające :)
Również polecam ten serial dla wszystkich fanów psychologiczno - kryminalnych thrillerów :)
Mnie osobiście spodobał się po pierwszym odcinku :)
Jestem osobiście zainteresowana pozyskaniem informacji na temat, kiedy będzie emitowany na 1 kolejny odcinek serialu... Piszcie, jeśli wiecie :D Z góry dziękuję :)
Pozdrawiam :D