PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139546}

Żądza krwi

Wire in the Blood
2002 - 2008
8,3 1,9 tys. ocen
8,3 10 1 1931
Żądza krwi
powrót do forum serialu Żądza krwi

Jestem fanem horrorów, thrillerów tudzież innych dreszczowców. Teraz już nie mam za wiele czasu, ale jakiś czas wstecz niemal codziennie przeglądałem programy tv w poszukiwaniu czegokolwiek co zaspokoiłoby moje pragnienia kinomana. W mojej przeglądarce internetowej było mnóstwo stron gdzie mógłbym znaleźć jakiekolwiek informacje na temat tego kiedy i na jakim kanale będzie "film grozy". Pewnego dnia w gazecie pojawił się tytuł Żądza Krwi - thriller, ale produkcji brytyjskiej. No, nie przepadam za produkcjami brytyjskimi, są jakieś takie... nie wiem, brakuje mi słowa, ale w każdym razie są inne niż te którymi przez lata karmiła nas (H)ameryka. Pomyślałem jednak, że dam szansę serialowi, a co mi tam, zaryzykuję. Obejrzałem i nie wierzyłem, że można nakręcić tak za...y, przepraszam tak bardzo dobry serial, kryminalno-psychologiczno-thrillerowaty! Klimat, zagadki, napięcie, zachowanie dr Hilla i nieodłączna niebieska reklamówka dr Hill'a. Polecam ten serial, jest naprawdę bardzo dobry.

Pozdrawiam

sceptyk

Zgadzam się z Twoją opinią na temat tego filmu... :) Doskonale trzyma w napięciu do ostatniej chwili a postać dr. Hilla jest jest dobrze wykreowana :) A zagadki to rozwiązania są bardzo wciągające :)
Również polecam ten serial dla wszystkich fanów psychologiczno - kryminalnych thrillerów :)
Mnie osobiście spodobał się po pierwszym odcinku :)
Jestem osobiście zainteresowana pozyskaniem informacji na temat, kiedy będzie emitowany na 1 kolejny odcinek serialu... Piszcie, jeśli wiecie :D Z góry dziękuję :)
Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
sceptyk

zgadzam się serial świetny :D Wreszcie go wznowili w tvp1.