PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37264
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

PIOSENKA!!!!:):):)

ocenił(a) serial na 10

jak sie nazywa piosenka z dzisiejszego odcinka...ta przy której Rayan i Marissa tańczą:)?

ToLkA_91

To jest Youth Group - Forever Young Tez lubie ta piosenke:)

ocenił(a) serial na 10
elf91

Co się działo w dzisiejszym odcinku??? Bo jak zwykle nie wyrobiłem sie na kolejny już odcinek.....

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Hej! skąd można śiągnąc tą piosenke jakby tytułową- California...

Ivona

BearShare ! sciagnij sobie ten program znalazlem w nim kilka fajnych filmikow z the o.c i kilka fajnych piosenek ! wystarczy wpisac the o.c !

Ivona

BearShare ! sciagnij sobie ten program znalazlem w nim kilka fajnych filmikow z the o.c i kilka fajnych piosenek ! wystarczy wpisac the o.c !

Ivona

mozna ja sciagnac przez rozne programy do sciagania np BearShare ! znalazlem tam kilka fajnych filmikow i piosenek

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

yyy...no wiec Ten koleś co wyżucił ze szkoly Marisse to ma romans z tą wredna dziewczyna ktora chce byc jak marissa....marissa mieszka u summer bo ponieważ wywalili ją i jej matke z domu.A Copperowa mieszka w hotelu tak to nic ciekawego nie bylo:)

ocenił(a) serial na 10
ToLkA_91

ja mam wszystkie piosenki z serialu wiec jak ktoś chce żebym mu e-mailem przesłał piszcie ari384@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
suwal

Jak nie problem to mi możesz wysłać :D dragonflyerr@gmail.com
Z góry dzięki =*

ocenił(a) serial na 10
ToLkA_91

Dzięki ci bardzo bo coś sie nie mogłem doprosić aby mi ktoś odpisał...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

http://www.tvn.pl/,6574196,176,program.html - wchodzisz tu i od razu masz opis całego odcinka =D Ale ludzie, nie przesadzajmy, jak nie możecie zdążyć na 14, to są przecież powtórki o 6:45 kolejnego dnia, nie? Pozdro

ocenił(a) serial na 10
granatowelody

No niewiem jak ty ale ja tam o tej godzinie budze sie dopiero.. a pozatym powinni i tak zmienić emisję serialu,...

ToLkA_91

Ja wiem jak ta piosenka sie nazywa:D The OC- The Youth Group - Forever Young

ocenił(a) serial na 10
klopotowa

hehe dziekujemy za szybką odpowiedż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ToLkA_91

jak nie znacie tytułu jakieś piosenki to wejdźcie sobie na http://www.musicfromtheoc.com/weekly_mix_season4.html i tam znajdziecie każdą piosenke do kozdego odcinka a nie sie wszyscy 150 razy pytaja na forum...:|

ocenił(a) serial na 10
astek808

dzieki za linka:):):)....POZZZZZDDDRRRROOOO:):):)