6,5 5,6 tys. ocen
6,5 10 1 5556
5,5 2 krytyków
1000 złych uczynków
powrót do forum serialu 1000 złych uczynków

Walić Czwórkę

ocenił(a) serial na 9

Mieli taki dobry serial jak 1000 złych uczynków to wolą zostawić WM bo dzieciaki z podstawówki napędzają im oglądalność.

ocenił(a) serial na 8
2903

Zgadzam się. TV4 i Kędzierski popełniają największy błąd swojego życia. 1000 złych uczynków, to genialnie zrobiony serial. A Włatcy Móch to prostacki humor dla prostaków. Wolę oglądać normalnych Rogowieckich, niż debila Czesia i jego głupich kolegów. 1000 Złych Uczynków, przynajmniej nie ogłupia ludzi, tak jak Włatcy Móch.

ocenił(a) serial na 10
2903

Popieram założyciela tematu. J***ć Czwórkę !!! Mieli taki rewelacyjny serial, to wolą zostawić te już niemodne Włatcy Móch. A Kędzierski, niech do ciężkiej cholery przestanie już kręcić Włatcy Móch i niech kontynuuje dalej 1000 Złych Uczynków.

2903

I ja popieram założyciela.

ocenił(a) serial na 1
2903

jednak czy na pewno jest źle iż już nie emitują?

ocenił(a) serial na 10
hut334

hut334 oczywiście, że jest źle, że już nie emitują "100 złych uczynków" Oglądalność Tysiąca złych uczynków, byłaby bardzo wysoka, gdyby nie ta pojebana 6 seria tych już niemodnych włatców móch. Nerwy siadają :/

ocenił(a) serial na 1
szpszakal123

ok tylko czy za wszystko stoi ta głupia tv4? czy jest inny powód na to że
już nie emitują ?...

hut334

Zgadzam się z autorem tematu.

ocenił(a) serial na 8
polishserial

kurcze a ja miałem nadzieję że pójdą jednak po rozum do głowy i zrobią 2 sezon ;/ dali dupy na całej linii ...

ocenił(a) serial na 1
bizon28

przesadzasz , nawet to lepiej nie pokazywać wulgarnych bajek które pomimo że są dla osób starszych to i tak młodsi mogą to pooglądać

ocenił(a) serial na 8
hut334

Wielka szkoda, ze zrezygnowali z tego projektu.. Kazdy kolejny odcinek byl lepszy od poprzedniego.. Po wycofaniu sie z realizacji serial paradoksalnie zdobyl wieksza popularnosc (sama zaczelam go ogladac juz po tym jak nie puszczali go w 4..)

To jest milion razy lepsze niz WM!

ocenił(a) serial na 9
aPosing

Cóż, gdzieś czytałem, że "jeszcze nie jest potwierdzone zakończenie tego
serialu" i po cichu liczę, że zrobią 2 sezon. Ostatnio 1000ZU jest
puszczane w Comedy Central, może jak w CC będzie miał większą oglądalność,
to autorzy zdecydują się na kontynuację. Warto poczekać.

zenji_yamada_nihon

Dokładnie jak można było skasować tak zajebisty serial

kaluf

Myślę, że skoro włatcy stawaili się coraz słabsi, to Rogowieccy również mogliby zmęczyć materiał, chociaż rzeczywiście serial wydawał mi się za krótki. To tak a'propos wypowiedzi hut334.
Dziwi mnie tylko czemu ma taką słabą ocenę, skoro jest inteligenty. Za pomocą wulgaryzmów również można wiele przekazać, co pokazuje ogromna ilość ironii w tej produkcji;).

ocenił(a) serial na 9
hut334

A ja myślę, że za tym stoi ekipa od Ojca Tadeusza ;)